Bende ocz platinum 2 *1 gb 800 mhz dual kit ram var. Vista kullanıyorum . 4 gb a yükselteyim dedim ve OCZ PLATINUM-VISTA PERFORMANCE 2GB 800 MHz DDR2 ram aldım. Ancak bir çok kez denememe rağmen sistemim çalışmadı. pc çalışıyor ya ekrana görüntü gelmiyor, yada sistemi yüklerken donup kalıyor.
Sizce ramlerde uyumsuzluk olabilirmi? yeni aldığım rami tek başına denedim sistem çalıştı. Ama hepsini takınca olmuyor. Ne halt edicem bilmiyorum . Bilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim .
eski ramlarin özellikleri
OCZ'nin En Çok Satan Performans Belleği Modeli (CL 4-4-4-15) OCZ'nin orta-üst sınıfta en çok satılan bellek modeli olan Platinum serisinin yeni ve geliştirilmiş modeli olan Platinum Revision 2, 800MHz'de CL 4-4-4-15 gecikme süresi ve 1100MHz'e kadar çıkan overclock hızları ile pek çok teknoloji tutkununun birinci seçimidir. Yapılan testlerde 800MHz'te de 3-3-3-9 gibi düşük gecikme süreleri ile dikkat çeken OCZ Platinum rev. 2 100$ seviyesindeki uygun fiyatıyla cebini de düşünen pek çok overclock tutkununun birinci tercihi olacaktır.
Arttırılmış Gerilim Koruması OCZ Platinum serisi bellekler overclock için tasarlandıklarından EVP (Artırılmış Voltaj Koruması) ile kullanıcıların ömür boyu garanti haklarını bozmadan gerilim değerlerini 2.2V +%5 'e çıkarmalarına izin vermektedir. Bu garanti OCZ PLatinum serisi belleklerin 2.3V gibi yüksek gerilim değerlerine bile dayanabilmesini ve kullanıcıların çok daha güvenle hız denemeleri yapabilmesini sağlar.
Platin Renkli XTC Bellek Soğutucu Xtreme Thermal Convection özelliğine sahip OCZ Platinum bellekler, petek yapıdaki alüminyum soğutucusu sayesinde standart soğutuculardan çok daha yüksek performans sunmaktadır. Soğutucu performansı direk olarak bellek üzerindeki ısının daha hızlı giderilmesini ve daha yüksek overclock performansını getirmektedir.
OCZ Kalitesi ve Ömür Boyu Garanti Tüm OCZ bellekler özel kapalı ambalaj içerisinde satılmaktadır. OCZ bellek ürünleri, sıkı kalite standartlarına uyumluluk açısından %100 elle test edilmektedir. OCZ test süreci, çoğu anakart ile kusursuz bir performans ve uyumluluğu garanti etmektedir. Ayrıca eksiksiz bir ürün memnuniyetini temin etmek amacıyla, OCZ bellek ürünleri Ömür Boyu Garantilidir.
Teknik Özellikler
2GB Dual Channel Kit - 2 x 1024MB 800MHz DDR2 1.9-2.1V'da CL 4-4-4-15 Unbuffered Platinum XTC Isı yayıcı 240 Pin DIMM Ömür Boyu Garanti EVP (Artırılmış Voltaj Koruması) – 2.2V +%5 Ürün Kodu : OCZ2P800R22GK
yeni aldığım ram in özellikleri aşağıda
OCZ Vista Performance-Platinum Ed. 2GB DDR2-800 Bellek (5-4-4-15) OCZ'den Vista ile yeni nesil oyunlarda 4GB bellek keyfini yaşamak isteyen oyuncular için üretilmiş Platinum Serisinden 2GB'lık tek modül halinde 1T zamanlamalı DDR2-800 5-4-4-15 Vista Performance Bellek. Sistem belleğinizi yükseltmek veya 2x2GB konfigürasyon ile Dual DDR2 modunda 4GB'ın keyfini yaşamanız için özel olarak tasarlanmıştır.
XTC Özel Yapıda Soğutucu ile Stabil Çalışma Petek şeklinde tasarlanmış ve soğutucu içerisinde sıcak hava birikimlerini engelleyen yapısıyla XTC soğutucular OCZ belleklere çok daha yüksek overclock potansiyeli sağlamaktadır. XTC, OCZ'nin mülkiyetinde olan bir tasarımdır.
Arttırılmış Gerilim Koruması EVP (Artırılmış Voltaj Koruması), kullanıcıların, ömür boyu garanti haklarını bozmadan VDIMM’yi 2.2V'a çıkarmalarına izin veren bir OCZ özelliğidir. Bu, teknoloji severler için ilave hız aşırtmasını ( Overclock ) mümkün kılmaktadır.
OCZ Kalitesi ve Ömür Boyu Garanti Tüm OCZ bellekler özel kapalı ambalaj içerisinde satılmaktadır. OCZ bellek ürünleri, sıkı kalite standartlarına uyumluluk açısından %100 elle test edilmektedir. OCZ test süreci, çoğu anakart ile kusursuz bir performans ve uyumluluğu garanti etmektedir. Ayrıca eksiksiz bir ürün memnuniyetini temin etmek amacıyla, OCZ bellek ürünleri Ömür Boyu Garantilidir.
Teknik Özellikler
2GB Modül - 2048MB
800MHz DDR2
2.1V'da CL 5-4-4-15
Unbuffered
Platinum XTC Isı yayıcı
240 Pin DIMM
Ömür Boyu Garanti
EVP (Artırılmış Voltaj Koruması) – 2.2V
Ürün Kodu : OCZ2P8002G
yok mu koca donanım haberde donanım la ilgili yorum yapacak, yardım edecek