Şimdi Ara

OCZ Agality 3 60gb SSD Sonuçlar nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşLar hafta içinde vatanbilgisayardan ocz agaLity 3 60gb Sata3 ssd aLdım. kullandığım notebook asus n61vn t9600 core2duo 2.8 işlemci 4 gb 1066mhz ram var. notebookun sata portu ise sata 2 diski aldım bilgisayarı kurdum win7 7.4 puan verdi ssd yi ilk defa kullandığım içn test sonuçlarını sizlere sunmak istedim aşağıdaki test sonuçları normalmidir acaba ? birde atto yu çalıştırdığımda ssd diskten kulağı tırmalayan ince tiz bir ses gelmeye başladı sorun teşkil edermi bu acaba..?

OCZ Agality 3 60gb SSD Sonuçlar nasıl?

• sata 2 ye göre değerleriniz güzel güle güle kullanın
  • hocam cevabın için çok teşekkür ederim as ssd programında acaip bi sonuç almştm ama baktım ki atto daha çok kullanılıyor indirdim test sonucunuda yüklemek istedim dediğim gibi ssd yi iLk defa kuLLAndım pc açıLış oLarak faLan uçmaya başLadı resmen 25sn yi geçmedi daha :)) birde yukarıda beLirtmiştim test programını çaLıştırdığımda ssd den çok tiz ve ince sesLer geLdi sanki bir tornavidayı metaL üstünde bastırarak çizersiniz de çok ince tiz bir ses çıkarır ya onun gibi bunda bi garipLik varmıdır acaba ?
  • Gariplik olduğunu sanmıyorum , bende gpumu yüke soktuğumda o tarz sesler geliyordu ama sorunu yoktu :) Öncelikle hayırlı olsun güzel ürün almışsınız laptopa Sata II olsa bile çok çok iyi gelmiştir
  • hocam cevabınız için teşekkür ederim gerçekten gözLe görüLür bir performans artışı oldu tek sıkıntı kapasite :)) dediğim gibi 25sn yi geçmiyor windowsun açıLışı kuLLAndığım programLar ise ps dw fl vs vs 2 saniyeden uzun sürmüyor artık açıLmaLara ciddi anlamda performansı arttırıyor :)
  • Ocz agality icin gayet tatminkar ama ocz agility icin bilemeyecegim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inuh

Ocz agality icin gayet tatminkar ama ocz agility icin bilemeyecegim

agility nin bir sıkınıtısı yok merak etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorgoaxion

quote:

hocam bi harfin Lafını yapma ama şimdi ya :))

@gorgoaxion cevapLArın için teşekkür ederimm
  • quote:

Orijinalden alıntı: xSenSx

quote:

Orijinalden alıntı: gorgoaxion

quote:

hocam bi harfin Lafını yapma ama şimdi ya :))

@gorgoaxion cevapLArın için teşekkür ederimm

Takiliyorum hocam alinmadin umarim

• yok hocam ne aLınması ya (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: xSenSx

arkadaşLar hafta içinde vatanbilgisayardan ocz agaLity 3 60gb Sata3 ssd aLdım. kullandığım notebook asus n61vn t9600 core2duo 2.8 işlemci 4 gb 1066mhz ram var. notebookun sata portu ise sata 2 diski aldım bilgisayarı kurdum win7 7.4 puan verdi ssd yi ilk defa kullandığım içn test sonuçlarını sizlere sunmak istedim aşağıdaki test sonuçları normalmidir acaba ? birde atto yu çalıştırdığımda ssd diskten kulağı tırmalayan ince tiz bir ses gelmeye başladı sorun teşkil edermi bu acaba..?

Ben de aynı şekilde sata2 laptop'a ocz agility 3 taktım. Performansından menunum fakat şu tiz ses zaman zaman bende de oluyor. Tam olarak ne zaman olduğunu kestiremiyorum ama sizin de yorumunuzla birleştirince sanırım disk çalıştığı sıralarda, benim durumumda ise bilgisayar başlarken oluyor diye tahmin ediyorum. Bununla ilgili herhangi bir çözüme rastladınız mı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.