Şimdi Ara

Ocz BLade 1066 Sorunu Lütfen Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeze KoLay geLsin ArkadaşLar... İki Haftadır Kafayı yemek üzereyim biri yaRdımcı OLursa Çok sevaba Giricek :)

Sorunum şöLe Ocz Blade 4gb ddr2 1066 mhz RamLar sistemde 800 görüyor.800de hiç bir sorun yok ama Oc ile 1066 yapıorm timingleri 5-5-5-18 yapiorm voltage 2.0 - 2.2 yapiyorum sistem açılıyor ama farklı farklı mavi ekran hataları veriyor sürekli verdiği ise 0x00000019 bazen hata vermediği oluyor ama oyunlara girdiğimde renkler birbirine giriyor donma oluyor.. 2 defa bios update ettim 10 defa sistemi yeniden kurdum ama fayda eden bişey yok vatan bilgisayara götürüyorum orda sorun yok herşey stabil çalışıyor diyorlar Acaba Ramleri Oc yaptığımda Powermi yetmiyor biri yardımcı olsun lütfen yoksa kasayı parçalamama az kaldı şimdiden tşkler

Sistem şöLe..

Asus P5QL-E
    Ocz blade 4gb 1066 mhz
    Leadtek 9600 gt 1024
    Psu 400 watt

• Bios ayalarından 5-5-15 voltaj 2.2 yap
  • onuda denedim hocam autoda öle görüyor ztn ama gene fayda yok oyunda kasıyor ekran kartının kullandığı sistem belleği 1.5gb fln yaziyor acaba oyundayken çok yüklenip sistemin ramlerinde alıp sorunmu yaratıyor yada psu yetersizmi kaliyor? denediğim oyun need for speed shift Bu ekran kartının sistemden aldğı ram oranını nasıl düşere bilirim biliyormusun ?
  • ocztechnologyforum.com'a bence mesaj at. orada yardımcı olurlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.