Şimdi Ara

OCZ FATAL1TY 550W PSU FAN CLUB(İnceleme-Tek Konu-Destek) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
318
Cevap
4
Favori
19.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozgur06

Evet hocam görüntüsü güzel kasanın,5770 uygun olur heralde buna ?

Psu'nun altta olması güzel bir özellik

Şu siteyi güzelce incelerseniz sorunun cevabını bulmuş olacaksınız
    http://www.akortek.com/product_info.php?cPath=76&products_id=817

• 24 pin ve 8 pin kabloların boyunu cm cinsinden yazmanız mümkün mü? Çok makbule geçecek.

Ek: Neyseki buldum. Buraya yazıyorum, konu içerisinde göremedim. Faydası olur belki.

Anakart güç bağlantısı: 18" (yak. 45 cm)
    8 ve 4 pin işlemci/anakart bağlantıları: 18" (yak. 45 cm)
    6 ve 8 pin PCIe güç bağlantıları: 19" (yak. 48 cm)
    SATA bağlantıları: Her kablo için birinci soket 18", ikinci sokeet 24", üçüncü soket 30" (sırasıyla yak. 45, 60 ve 76 cm)
    MOLEX tipi bağlantılar: Her kablo için birinci soket 18", ikinci soket 24", üçüncü soket 30" (sırasıyla yak. 45, 60 ve 76 cm)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 29 Temmuz 2010; 18:11:41 >
  • bende bu psu ya karar kıldım.
    güzel bir inceleme olmuş.
  • Şipariş ettim geliyor =)
  • bendede bu psudan var benıde ekleyın clube
  • Son 3 yorumu yapan arkadaşları ekledim. Net olmadıgı için anca girebildim konuya
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj gamer

Son 3 yorumu yapan arkadaşları ekledim. Net olmadıgı için anca girebildim konuya

Benide ekle bi zahmet, bknz. imza.
  • bu psu yan paneldeki sistemimin üzerine GTX460 ile beraber yeter mi sizce?

şuan bilgisayarı sorunsuz çalıştırabilen tek psu şu;
    http://img202.imageshack.us/img202/4879/03082010028.jpg

şunu denedim bilgisayar sürekli reset atıyor;
    http://img51.imageshack.us/img51/8186/03082010026.jpg

sistemin üzerine gtx460 ekleneceğini düşünürsek OCZ550 yeter mi bana? bütcem almaya ancaya yetiyor da ilgimi çekti.

• @MÜŞAVİR tamam hocam ekliyorum.

oLgan

GTX460i kaldırabilir ama garanti veremem.
  • Yakında bende aranıza katılacağım inş..çok güzel bir psu
    5770 ile kullanacağım...
  • Selam arkadaşlar benide listeye alın;
    Yalnız benim PSU ile ilgili bir sorunum var, belki birinin başına aynı olay gelmiştir.Lütfen anlayan biri varsa yardım etsin.
    Elimde 480 wattlık Thermaltake Butterfly PSU vardı. PC'yi açtığımda bazen GIRRRRRRR! diye çok güçlü bi ses çıkarıyordu. Tıpkı matkap sesi gibi. (genelde kışın oda çok soğukken yapıyordu, bikaç kişiden de böyle bi şey duymuştum) PC'yi açıp kapattığımda ise ses tamamen gidiyordu...Uğraşmak istemedim gidip OCZ Fatal1ty 550 watt PSU aldım. 1 senedir sorunsuz kullandım.
    Son 1 aydır açtğımda ara sıra hafif bi ses yapıyordu kasanın üstüne azıcık bastırınca ses kesiliyordu...Son 3 gündür devamlı tırr, tırr tırr! diye ses yapıyor ve ses şiddeti gün geçtikçe çoğalıyor. PC'yi kapatınca da sanki elektrik süpürgesini kapatmışım gibi fandan garip sesler gelerek duruyor...
    Lütfen anlayan biri varsa söylesin. En iyi PSU'yu alıyorum yine şu sorundan kurtulamıyorum..
    Toz vardır demeyin, tozla alakası olduğunu düşünmüyorum; zaten çokta tozlu değil muhtemelen. Fakat kasanın arkası duvara 10 cm. Acaba yeterli soğuyamadığı için mi bozuluyor? Bi akıl verin...Ses giderek çoğaldığı için korkumdan artık PC'yi açamıyorum...

Sistemim;
    Gigabyte anakart
    4 gb Crucial Led Ram
    Thermaltake BlueOrb FX CPU Soğutucu
    Quad Core 8400 CPU
    2x DVD-RW
    2x 1TB Sata HDD
    X-Fi Ses Kartı
    Compro TV kartı
    ATI EAH3450 akran kartı

• Sesin psu dan geldiğine emin misiniz?

Bu yaz sıcaklarında havasız bir dolap içinde çalıştırıyorsanız olabilir. Eger ki sesin psu dan geldiğine eminseniz garantiye verebilirsiniz. 1yıl olmuş alalı. 1yıl daha garantisi vardır.
    Benim tam yükte bile en düşük devirde çalışıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj gamer

Sesin psu dan geldiğine emin misiniz?

Bu yaz sıcaklarında havasız bir dolap içinde çalıştırıyorsanız olabilir. Eger ki sesin psu dan geldiğine eminseniz garantiye verebilirsiniz. 1yıl olmuş alalı. 1yıl daha garantisi vardır.
    Benim tam yükte bile en düşük devirde çalışıyordu.

Tabii ki de PSU'dan geliyor...Fan şu an kesik kesik dönüyor, bazen duruyor, yani fan dönmekte zorlanıyor bu yüzden ses yapıyor...Mekanizmada bi sorun var.
    Garantiye verdim az önce. Yenisini vereceklermiş büyük ihtimal. Ama ne zaman gelir belli değil....
    Bütün işlerim altüst oldu...OCZ kalitesine yüvendik yarı yolda bıraktı
    Yarın Thermalatake Toughpower 600 watt 14cm fan (160 TL-5 yıl garantili) almayı düşünüyorum....Benim içine en önemli şey sessizlik ve güven. Thermaltake'den başka hiçbir firmanın dB seviyesini belirttiğini görmedim.... Bence çok önemli...
    Yeni gelecek OCZ'yi isteyen varsa satabilirim. Bi daha güvenipte takmam ben.
    Sıfır,garantili,faturalı, uygun fiyat...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rex1 -- 27 Ağustos 2010; 19:29:59 >

• Anlıyorum geçmiş olsun...
  • Arkadaşlar benim Fatality 550W oyunlarda ısınıyor.Sebebi nedir?
    Ekran kartım MSI N250GTS
    İşlemci Core2Duo E6300 1.86Mhz

Niye böyle?İşlemci oyunlarda yeterli gelmeyince mi Psu ısınıyor acaba?Böyle birşey olacağını sanmıyorum ama.Bir de girişleri rastgele taktım.PCI-E ile SATA bağlantılarını herhangi bir modüler girişe taktım bu sorun olur mu?
  • Arkadaşlar bi' de 4pin CPU kablosunu taktım anakarta bir de 6lı mı 8li mi ne daha var o boşta kaldı.Anakartı aradım böyle bi' giriş bulamadım.

Oyunda oynamıyorum şu an ve işlemci 48 derecede.Eski dandik psu'da daha düşüktü ısı :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anthym -- 31 Ağustos 2010; 22:17:45 >
  • 1.5 ay önce aldım bu psuyu o kadar memnundum ki.Ama 5970 sorun olmıcağını bile bile sattım yeminle çok üzüldüm.Sessiz , Performansı süper , Görsellik olarakda 10 numara bi psu.Üzülerek sattığım bi psuydu herkese öneririm
  • efsane
  • Biraz da derdime derman olsanız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anthym

Arkadaşlar bi' de 4pin CPU kablosunu taktım anakarta bir de 6lı mı 8li mi ne daha var o boşta kaldı.Anakartı aradım böyle bi' giriş bulamadım.

Oyunda oynamıyorum şu an ve işlemci 48 derecede.Eski dandik psu'da daha düşüktü ısı :(

Nası işdir bilmiyorum ama son cümleye aynen katılıyorum ben de....
    İstediğim PSU'ya şu an param çıkışmadığı için OCZ Fatal1ty yerine mecbur eski 480 watt Thermaltake Butterfly PSU'mu taktım (iyi ki satmamışım). PC kendine geldi resmen, kulaklarımda rahat etti...
    Tavsiyem bir an önce yolda bırakmadan sat kurtul, iyi bişey al....Ucuz maldan hayır gelmiyor, yolda bırakıyor böyle

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.