Şimdi Ara

Ocz fatal1ty sorunları ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: poyrazz_ern

quote:

Orijinalden alıntı: SchutZ

Kullandığım zaman bi sıkıntı çıkarmamıştı ama havanın kötü olduğu bi günde artık yıldırımmdır şimşek mdir nedir o tarz birşey düştü eve psu patlamıştı..Allahtan diğer bileşenlere zarar vermemiş..

Patlamak ?

BOOM diye patlamadı tabiikide, işte hava kötüydü bende yatıyordum birşey olmaz diye pc yi kapatmadım..Sonra çat diye bi ses geldi pc odasından geldi diye hatırlıyorum o sıradada evin zili falan çalmaya başladı..Pc Odasına girdiğimde aklınıza gelen o yanık kokusu burnuma gelince "OH SHIT" tepkisiyle tekrardan acmaya calıstım yalan olmustu ..
    Ve modemin 4 slotuda yanmıştı..Şuan sadece Wireless'dan bağlanabiliyoruz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: poyrazz_ern

quote:

Kullandığım zaman bi sıkıntı çıkarmamıştı ama havanın kötü olduğu bi günde artık yıldırımmdır şimşek mdir nedir o tarz birşey düştü eve psu patlamıştı..Allahtan diğer bileşenlere zarar vermemiş..

Patlamak ?

BOOM diye patlamadı tabiikide, işte hava kötüydü bende yatıyordum birşey olmaz diye pc yi kapatmadım..Sonra çat diye bi ses geldi pc odasından geldi diye hatırlıyorum o sıradada evin zili falan çalmaya başladı..Pc Odasına girdiğimde aklınıza gelen o yanık kokusu burnuma gelince "OH SHIT" tepkisiyle tekrardan acmaya calıstım yalan olmustu ..
    Ve modemin 4 slotuda yanmıştı..Şuan sadece Wireless'dan bağlanabiliyoruz

Geçmiş olsun valla ucuz atlatmissiniz Benzer bi olay başıma gelmedi inşallah gelmezde sürekli pc yi açık bırakıp Yatiyorum cunku

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Berk1990

arkadaşlar bir ocz fatal1ty aldıgımdan beri herkes kötülüyor anlamadım herkeste sorun çıkarmış . ben bayadır kullanıyorum bu psu yu herhangi bir sorun çıkmadı umarım çıkmazda.acaba ocz kullananlar ne gibi sorunlar yaşıyor öğrenebilirmiyim çünkü psu değiştirme şansım var herhangi bir ürünle

Şu an kullandığım 2. Fatal1ty çok memnunum şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım gayet sessiz ve stabil ayrıca kırmızı ledli olması yetiyor
  • kalitesiz bi ürün için hangi firma profesyonel bi oyuncunun isim hakkına tonla para öder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xtyper

kalitesiz bi ürün için hangi firma profesyonel bi oyuncunun isim hakkına tonla para öder.

merhaba ,
    şu yazdıklarınızın detayını biraz daha açabilirmisiniz.
  • bende de fatal1ty 750 w var daha öncesinde thermaltake toughpower 750 w vardı 4. senesinde işi bitti ve de çok sesliydi.ama bu fatal1ty bence çok ama çok sessiz çalışıyor.çokta memnunum keşke en başta bu ürünü alsaydım..alacak olan varsa hemen alsın düşünmesin bile.modüler kablo olması da çok rahat kullanım sağlıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi camdaliburak -- 17 Aralık 2012; 13:56:22 >
  • Bendede 550w olanı var. 1 yıldır kullanıyorum allaha şükür hiçbir sorun çıkmadı
  • İlk çıktığı zamanlar aldım fatal1ty 550w.
    Yaklaşık olarak 3 senesi doldu maşallahı var
    Gayet sessiz ve temiz çalışıyor.
    1.5 senesi dolduğundan beri nadiren cızırtı yapıyor, garantiye gönderebilirdim ama pc sürekli lazım olduğu için
    ve alternatifim olmadığı için göndermedim. Açıkcası biraz da üşendim garanti falan uğraşmak istemedim.
    Nadiren de olsa dediğim gibi cızırtı yapıyor, nazarı olsun o da
  • 550 W OCZ Fatal1ty kullanmıştım şimdikinden önce. 6 ay sonra fanı ses yapmaya başladı. "Tırıltı" diye niteleyebilirim.

Şimdi ise imzamdaki Thermaltake Toughpower Qfan 750 Watt kullanıyorum. Zerre kadar ses yok. Çok tutarlı akım-voltaj veriyor. 80+ Plus Bronze ayrıca. Yaklaşık 3 yaşında ve 135/140 mm fanda hala kaydadeğer ses yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melikulupinar -- 20 Aralık 2012; 11:20:03 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.