Şimdi Ara

Ocz fatal1ty sorunları ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bir ocz fatal1ty aldıgımdan beri herkes kötülüyor anlamadım herkeste sorun çıkarmış . ben bayadır kullanıyorum bu psu yu herhangi bir sorun çıkmadı umarım çıkmazda.acaba ocz kullananlar ne gibi sorunlar yaşıyor öğrenebilirmiyim çünkü psu değiştirme şansım var herhangi bir ürünle

• 550W ocz fatal1ty ben de kullanmıştım ve sorun yaşamadım. Modüler olması, kablo saklma kılfı ile gelmesi diğer 500-600 W lık güç kaynaklarına göre en büyük artıları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: showstopper41

550W ocz fatal1ty ben de kullanmıştım ve sorun yaşamadım. Modüler olması, kablo saklma kılfı ile gelmesi diğer 500-600 W lık güç kaynaklarına göre en büyük artıları.
    Bende 750w Kullanıyorum Allaha şükür daha bir sorun çıkartmadı.
    Fanıda oldukça sessiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A Lifetime -- 5 Kasım 2012; 20:58:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: showstopper41

550W ocz fatal1ty ben de kullanmıştım ve sorun yaşamadım. Modüler olması, kablo saklma kılfı ile gelmesi diğer 500-600 W lık güç kaynaklarına göre en büyük artıları.

aynen katılıyorum ayrıca 650 w güçe kadar çıkabiliyor.bazı kişiler 700w diyorlar ama pek inanmiyorum onlara :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: NikoP

Bende 750w Kullanıyorum Allaha şükür daha bir sorun çıkartmadı.
    Fanıda oldukça sessiz.

evet haklısınız fan sesi duyulmuyor.hiçbir şekilde ayrıca kırmızı olması + bir avantaj kasaya güzel görünüm veriyor :)
  • Pclabsta fataltynin ayrntlı incelemesi var bkabilirsin. Bende 550 watt modelini kullanyrum şuana kadar bi sorun yaşamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hatabo

Pclabsta fataltynin ayrntlı incelemesi var bkabilirsin. Bende 550 watt modelini kullanyrum şuana kadar bi sorun yaşamadım

Cok kaliteli bir psu ama nedense herkes sikayetiymis o nedenleri merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berk1990

quote:

Orijinalden alıntı: hatabo

Pclabsta fataltynin ayrntlı incelemesi var bkabilirsin. Bende 550 watt modelini kullanyrum şuana kadar bi sorun yaşamadım

Cok kaliteli bir psu ama nedense herkes sikayetiymis o nedenleri merak ediyorum

Alıntıları Göster
    Ocz'nin diğer serilerinde genelde sesten dolayı şikayet oldu, bunun dışında şahsen kronik bir sorun görmedim, özellikle de Fatal1ty serisinde...

• quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Ocz'nin diğer serilerinde genelde sesten dolayı şikayet oldu, bunun dışında şahsen kronik bir sorun görmedim, özellikle de Fatal1ty serisinde...

Alıntıları Göster
    Ciktiginda incelemesi de yapilmisti sanirim. Sürekli olarak 550 Watt üzerinde verebildigi dahi gösterildi ki yanlis hatirlamiyorsam 600-650 Watt civariydi. Bence kafaniza takmayip kullanmaniza bakin, gayet kaliteli bir psu almissiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: RapscallioN

Ciktiginda incelemesi de yapilmisti sanirim. Sürekli olarak 550 Watt üzerinde verebildigi dahi gösterildi ki yanlis hatirlamiyorsam 600-650 Watt civariydi. Bence kafaniza takmayip kullanmaniza bakin, gayet kaliteli bir psu almissiniz

Evet 650 w yuk altinda calisiyomus sorun cikmamis :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RapscallioN

Evet 650 w yuk altinda calisiyomus sorun cikmamis :D

Alıntıları Göster
    Sesli olmasından başka bir sorunu yok. Gayet verimli cihaz. Ancak ses olayı için de üzerindeki fanı söküp, yerine Chasis'ten çektiğim Akasa Venom Viper bağladım. Yapacak birşey yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: Quarysma

Sesli olmasından başka bir sorunu yok. Gayet verimli cihaz. Ancak ses olayı için de üzerindeki fanı söküp, yerine Chasis'ten çektiğim Akasa Venom Viper bağladım. Yapacak birşey yok...

Sessiz calisiyor bende sorun gormedim suanda :)
  • quote:

quote:

Sessiz calisiyor bende sorun gormedim suanda :)

Alıntıları Göster
    Belki de ben anormalim ancak bana göre sesli çalışıyor fanı. Eğer işlemci üzerinde stok fan varsa sesini hissetmezsiniz ancak bende venom voodo var. Akasa venom viper fandan sessizini ben görmedim. Varsa da ben bilmiyorum. OCZ üzerindeki fan tahminimce 10-15 dBA ses yapıyordur. Çünkü min RPM'de dönen 6,9 dBA'lık viper fanların seslerini bile duymazken PSU'nun sesi kulaklarımı tırmalıyor gibi oluyordu.

• Dogrudur gaia kullaniyorum bendebosta bisey duyulmuyor yani anlatamicam simdi pc calismiyo iken ayni yani :D ama bf3 full hd acinca tabi kulagi agritiyor ama oyun sesi bastiriyor:)
  • quote:

Dogrudur gaia kullaniyorum bendebosta bisey duyulmuyor yani anlatamicam simdi pc calismiyo iken ayni yani :D ama bf3 full hd acinca tabi kulagi agritiyor ama oyun sesi bastiriyor:)
    Bende yeni aldım dün elime geçti valla epey yordum pcyi yinede ses çıkmıyor. inşallah işe yarar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Radtech

Bende yeni aldım dün elime geçti valla epey yordum pcyi yinede ses çıkmıyor. inşallah işe yarar..

Alıntıları Göster
    Min:18 dBA, Max:26dBA ses veriyormuş. ki az değil, hatta bir hayli fazla bir ses...
  • quote:

Min:18 dBA, Max:26dBA ses veriyormuş. ki az değil, hatta bir hayli fazla bir ses...

şahsen ben bu sesi duyamıyorum :D
  • quote:

quote:

Bende pc kapandıkdan 2-3 dakka sonra kapanıyor psu.Sizdede öyle bir problem varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: A Lifetime

quote:

quote:

Bende pc kapandıkdan 2-3 dakka sonra kapanıyor psu.Sizdede öyle bir problem varmı ?

Alıntıları Göster
    Kullandığım zaman bi sıkıntı çıkarmamıştı ama havanın kötü olduğu bi günde artık yıldırımmdır şimşek mdir nedir o tarz birşey düştü eve psu patlamıştı..Allahtan diğer bileşenlere zarar vermemiş..

• quote:

Orijinalden alıntı: SchutZ

Kullandığım zaman bi sıkıntı çıkarmamıştı ama havanın kötü olduğu bi günde artık yıldırımmdır şimşek mdir nedir o tarz birşey düştü eve psu patlamıştı..Allahtan diğer bileşenlere zarar vermemiş..

Patlamak ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.