Şimdi Ara

OCZ GameXStream 600W revezerve rainbowr6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Hatay
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 OCZ GameXStream 600W revezerve rainbowr6
    OCZ GameXStream 600W ürünüm laptop kullanmaya başladıgım için boşa cıkmıştır sorunsuz kullanıldı faturasını, kutusu ile kaybettim forumdan bir arkadaştanalmıştım yine bimeksten alınmıştı muhtemelen son bir kaç ayı kalmıştı garantinin bitmiştir. Güzel şekilde paketlenip kargo alıcıya ait şekilde gönderilecektir. Takas düşünmüyorum, takas iceren mesajlar atmazsanız memnun olurum, sorunsuz şekilde çalışıyor, her türlü sorun için mesaj atabilir veya profiliminden numarama ulaşıp arayabilirsiniz.
    Sanırım ürün linkide budur:http://www.ocztechnology.com/ocz-gamexstream-600w-700w-power-supply-eol.html
    Satış Fiyatı: rainbowr6

Resimler (üzerine tıklarsanız büyür.)
     OCZ GameXStream 600W revezerve rainbowr6 OCZ GameXStream 600W revezerve rainbowr6 OCZ GameXStream 600W revezerve rainbowr6 OCZ GameXStream 600W revezerve rainbowr6 OCZ GameXStream 600W revezerve rainbowr6
    Fiyat : 127 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Hatay Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Güzel fiyat...Hayırlı satışlar.Takip...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 16 Nisan 2012; 10:00:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC Kırıklar

Güzel fiyat...Hayırlı satışlar.Takip...

Teşekkürler hocam, GameXStream ve StealthXStream farkını bilmeden mesaj atanlar oluyor, bilende biliyor zaten.

• Bir zamanlar (2-3 yıl önce) kullanmıştım. O zamanda dahi ederi buydu. Bildiğin "kalitesi düşmeyen" bir PSU bu. Kaliteli PSU arayan, gözü kapalı bu modeli seçsin derim ben. Hayırlı satışlar.
  • 2 farklı fiyat gördüm. ilan fiyatı 120 TL konu içi fiyatın 127 YL. Hangisi doğru :) İyi Satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holybold

2 farklı fiyat gördüm. ilan fiyatı 120 TL konu içi fiyatın 127 YL. Hangisi doğru :) İyi Satışlar.

127TL yazan fiyat sanalpazar'in bekçi uygulaması yüzündendir,Satış fiyatı 120TL'dir. Sanırım bugün sizinle telefonda görüşmüştük tekrar görüşmek üzere.

• aynen öyle. sizi aramadan önce yazmıştım. Teşekkürler.
  • Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tavsiye ederim arkadaslar harika bir g.k
  • Takip peşin para bulabilirsem alacağım
  • takip
  • takipteyim..
  • takip
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.