Şimdi Ara

((OCZ GLADIATOR MAX KULLANALAR))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu soğutucuyu gözüme kestirdim.SUNBEAM CORE-CONTACT FREEZER ULTRA-PERFORMANS ile OCZ GLADIATOR MAX arasında kaldım.Ama genel olarak OCZ daha mantıklı gibi geldi.Stok fandan memnun değilim.Sesi falan rahatsız ediyor.Daha iyi soğutsun diye yan kapağıda açtım ama daha fazla ses geliyor arık.Sizce OCZ almalımıyım..Ne diyosunuz bu işe???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi \\\Patriot/// -- 28 Ocak 2009; 2:49:29 >

• Ama bu grafiklere OCZ daha mantıklı görünüyo.Sence neden Sunbeam daha iyi kardeş??

• Ve buna göre;

• Bulabilsek de Thermalright Ultra 120 ayarlasak..
  • internetde bir çok test var ve çoğu objektif değil genel anlamda sunbeam testlerde 1. sırada ve 1 avantajı daha var içerisinden çok kaliteli bi termal macun çıkıyor ocz den çıkan macun olabilicek en kötü macun
    http://www.pclabs.com.tr/2008/11/04/ocz-gladiator-max/3/
  • Kardeş bunu en iyi nasıl anlarız ya.Dediğim gibi.Bilemiyorum.Macun falan diyosun..??
  • Benim anakartta EPU Six Engine de Maximum Power Saving modu var.Gündüz vakti çok az duyuluyor stok fan bu modda.Acaba OCZ vs.soğutucular bu yazılım ile nasıl reaksiyon veriyor acaba.Mesela Max.Power Saving modunda fan devri 950 civarlarına düşüyor.Haliyle çok az duyuluyor.Acaba bu fanlar nasıl çalışıyor.Fanı anakartın yönetmesine izin veriyormuki soğutucu? Çözüm çözüm çözüm...
  • 4 pinlik cpu soketine takılıyor stock fandaki gibi stock fanı kontrol edebiliyosan bunlarıda edersin
  • OCZ Gladiator MAX ve Sunbeam Core-contact aslında aynı soğutucudur, yalnızca fanları farklı diyebiliriz biraz da şekilleri. Sunbeam'in yüksek performanslı olmasının sebebi ise üzerindeki fanın yüksek devirli olması, ancak içinden çıkan fan kontrolcü ile OCZ gibi sessiz de kullanabilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.