Şimdi Ara

OCZ REAPER 1066 HPC MAX KAÇ MHZ OLABİLİR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende bu 2x2 gb 1066 reaper hpc var ama plantiumdan aldığım performansı alamıyorum halbuki lafta reaper daha kaliteli oc potansiyeli daha yüksek bir rem ama stabil 1100 bile olmuyor plantiumu 1120 küsürlere kadar çıkarmıştım ama bunu 1096 dan yukarı çıkaramıyorum 2.2 v verdiğim halde

areamızda be remi 1150 veya 1100 ü geçipte stabil kullanan arkadaşlaımız varsa öneri ve tavsiyelerini bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erh -- 17 Ekim 2009; 23:19:36 >

• Rem zamanlamaları niye 5-5-5-15 değil?1066 kitlerin çoğu zaten 1150 civarı stabil kalıyor,boşa vakit harcamayın zamanlamaları düşürün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kudretx

Rem zamanlamaları niye 5-5-5-15 değil?1066 kitlerin çoğu zaten 1150 civarı stabil kalıyor,boşa vakit harcamayın zamanlamaları düşürün.

5-5-5-15 de olsa farketmiyor yani 1100 ü geçemedi mavi ekran veriyor windows

• quote:

Orijinalden alıntı: erh

quote:

Rem zamanlamaları niye 5-5-5-15 değil?1066 kitlerin çoğu zaten 1150 civarı stabil kalıyor,boşa vakit harcamayın zamanlamaları düşürün.

5-5-5-15 de olsa farketmiyor yani 1100 ü geçemedi mavi ekran veriyor windows

Alıntıları Göster
    Mesut beyin bu 1066 mhz kit için videosunu izleyin bence apoo gt 1066 videosu,orda zaten neyin ne olduğu çok açık..

http://www.donanimhaber.com/Video.aspx?Id=391

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kudretx -- 18 Ekim 2009; 0:21:15 >

• quote:

Mesut beyin bu 1066 mhz kit için videosunu izleyin bence apoo gt 1066 videosu,orda zaten neyin ne olduğu çok açık..

Alıntıları Göster
    oradaki video 1150 mhz olan zannediyorum 1066 olanını bulamadım link verebilir misiniz
  • quote:

oradaki video 1150 mhz olan zannediyorum 1066 olanını bulamadım link verebilir misiniz

Alıntıları Göster
    ekledim...........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kudretx -- 18 Ekim 2009; 0:28:55 >

• quote:

ekledim...........

Alıntıları Göster
    1066 ların oc potansiyelinin düşük olduğunu belirtmiş

benim merak ettiğim konu bu remden kullanan forumda birçok arkadaşımız var acaba daha yuksek hız ve zamnanlamarda kullanan var mı?

• quote:

1066 ların oc potansiyelinin düşük olduğunu belirtmiş

benim merak ettiğim konu bu remden kullanan forumda birçok arkadaşımız var acaba daha yuksek hız ve zamnanlamarda kullanan var mı?

Alıntıları Göster
    mhz olarak oc yapmadım ama zamanlamaları 4-4-4-13 ile stabil kullanıyorum.. +0.3 voltaj ile kullanıyorum ve 1100 den sonra bendede çakılıyor.. daha fazla voltaj verip uğraşmadım zamanlama düşmesi işimi görüyor.. bu arada anakart gigabyte x48-dq6

• quote:

Orijinalden alıntı: canpii

mhz olarak oc yapmadım ama zamanlamaları 4-4-4-13 ile stabil kullanıyorum.. +0.3 voltaj ile kullanıyorum ve 1100 den sonra bendede çakılıyor.. daha fazla voltaj verip uğraşmadım zamanlama düşmesi işimi görüyor.. bu arada anakart gigabyte x48-dq6

Alıntıları Göster
    ben de bi deneyeyim bakyım sonuçtan haberdar ederim

• quote:

ben de bi deneyeyim bakyım sonuçtan haberdar ederim

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu ocz 1066 reaper 2x2 gb kit beş kuruş etmez bırakın stabiliteyi 1100 de bile açılmıyor 2.3 voltla ocz plantium 1066 2gb demekki kralmış bunun yanında 1120 kadar çıkmıştı

KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM REZALET BEN 1130 RAHAT YAPAR DİYE ALDIM HİKAYE ÇIKTI.
  • quote:

arkadaşlar bu ocz 1066 reaper 2x2 gb kit beş kuruş etmez bırakın stabiliteyi 1100 de bile açılmıyor 2.3 voltla ocz plantium 1066 2gb demekki kralmış bunun yanında 1120 kadar çıkmıştı

KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM REZALET BEN 1130 RAHAT YAPAR DİYE ALDIM HİKAYE ÇIKTI.

Alıntıları Göster
    bendekiler ocz ler 1130mhz de 5-5-5-15 2.1v stabil.anakart la ram uyumsuz olabilir yada şansa takozu denk gelmiştir.anakartın biosunu güncelleyip deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _prozac_

bendekiler ocz ler 1130mhz de 5-5-5-15 2.1v stabil.anakart la ram uyumsuz olabilir yada şansa takozu denk gelmiştir.anakartın biosunu güncelleyip deneyin.

Alıntıları Göster
    ocz reaper mi 1066 ddr 2 ?...

2.1 volt ile 1130 nasıl yaptınız bir de ben deneyeyim bari

boşuna o kadar para vermiş olmayalım
  • quote:

ocz reaper mi 1066 ddr 2 ?...

2.1 volt ile 1130 nasıl yaptınız bir de ben deneyeyim bari

boşuna o kadar para vermiş olmayalım

Alıntıları Göster
    o kadar ufak farklar çok etkilemiyor ha 1100 ha 1130 o kadar ufak fark yapana kadar benim gibi 4-4-4-13 yaparsanız daha iyi etkisini görürsünüz gibi geliyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: canpii

o kadar ufak farklar çok etkilemiyor ha 1100 ha 1130 o kadar ufak fark yapana kadar benim gibi 4-4-4-13 yaparsanız daha iyi etkisini görürsünüz gibi geliyor..

Alıntıları Göster
    1096 dan 1150 olsa farkı anlayacanmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

mesele farkı anlamak değil bu rem in oc potansiyelini ölçmek
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

mesele farkı anlamak değil bu rem in oc potansiyelini ölçmek

Alıntıları Göster
    Dost'm bende de 2x2gb OCZ repair 1066mhz ram var ve Fsb 570'de açtım ben bunları 2.1v 5-5-5-15 zamanlamaları ile.Sonrasında açamadım bios'u sanırım ram'ler izin vermiyor 2.3v bile verdim genede banamısın demedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Racer_ali

Dost'm bende de 2x2gb OCZ repair 1066mhz ram var ve Fsb 570'de açtım ben bunları 2.1v 5-5-5-15 zamanlamaları ile.Sonrasında açamadım bios'u sanırım ram'ler izin vermiyor 2.3v bile verdim genede banamısın demedi.

Alıntıları Göster
    ben 1104 de stabil kullanabiliyorum voltajı anakart otomatik ayarlıyor
    zamanlamalar 5-5-5-15
    kasa içi havalandırmam baya iyi belki aradaki ufak fark ondan kaynaklanıyodur
  • quote:

Orijinalden alıntı: respire91

ben 1104 de stabil kullanabiliyorum voltajı anakart otomatik ayarlıyor
    zamanlamalar 5-5-5-15
    kasa içi havalandırmam baya iyi belki aradaki ufak fark ondan kaynaklanıyodur

Alıntıları Göster
    reaper ile en fazla 1150 yapabildim

ama

benim anakartım gigabtye p35 ds3r ve bu anakartın bu ram ler için desteği yok. 2.1v dan sonra stabilite sıcaklıkla ilgisiz düşüyor. hatta 667 2.4v da açılmıyor bile ;)

önemli nokta şu : performans level . bu biosda sonrada doğru bi ayar. ne kadar kısarsanız okadar hızlanıyor ama stabillik çok düşüyor. 6 iken 5-5-5-18 de 1150 gördüm ama biraz ısınınca koyverdi ..

tavsiyem : bu ramleri 1120 mhz de 2.1v da kasa iyi hava alıyorsa rahatlıkla kullanabilirsiniz. diğer cas leri anakartın otomatik ayarlamasına izin verin..

ayrıca : 4 ram yuvasınıda kullanıyorsanız anakartınız 1200mhz yi bile desteklese bi noktada takılıyor. ben suanda 866mhz kullanıyorum, düşünün artık

• quote:

bende bu 2x2 gb 1066 reaper hpc var ama plantiumdan aldığım performansı alamıyorum halbuki lafta reaper daha kaliteli oc potansiyeli daha yüksek bir rem ama stabil 1100 bile olmuyor plantiumu 1120 küsürlere kadar çıkarmıştım ama bunu 1096 dan yukarı çıkaramıyorum 2.2 v verdiğim halde

areamızda be remi 1150 veya 1100 ü geçipte stabil kullanan arkadaşlaımız varsa öneri ve tavsiyelerini bekliyorum.

ocz nin reaper ramları zaten gerçek yapıları 667Mhz dir bunlar zaten overlocklu ürünler olduğu için fazla bi overlock yapılamıyorlar. bende reaper 1200mhz almıştım zar zor 1192 de kullanabiliyordum:(( yani gerisini siz düşünün.

• quote:

Orijinalden alıntı: asi_firtin

quote:

bende bu 2x2 gb 1066 reaper hpc var ama plantiumdan aldığım performansı alamıyorum halbuki lafta reaper daha kaliteli oc potansiyeli daha yüksek bir rem ama stabil 1100 bile olmuyor plantiumu 1120 küsürlere kadar çıkarmıştım ama bunu 1096 dan yukarı çıkaramıyorum 2.2 v verdiğim halde

ocz nin reaper ramları zaten gerçek yapıları 667Mhz dir bunlar zaten overlocklu ürünler olduğu için fazla bi overlock yapılamıyorlar. bende reaper 1200mhz almıştım zar zor 1192 de kullanabiliyordum:(( yani gerisini siz düşünün.
    yani hepimiz biraz görünüşe aldanmışız neyse stabil çalışmaları yeterli zaten şu anda rem fiyatları da uçuk ...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.