Şimdi Ara

OCZ REAPER 1066 HPC MAX KAÇ MHZ OLABİLİR? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 200 e aldım 300 üde geçti fiyat şimdi:D:D
  • Remin mhz'sini yükseltmektense cl sini düşürmek daha performanslı gibi masa üstünde ben bende fanlı dominatör var 1200'e cesaret edemiyorum arkadaşlar helal olsun sizlere stabiliteyi iyi bulmuşsunuz valla
  • İncileme yapanlar 1150 ve 1200 mhz i stabil olmasada görmüşler.
    Ben bir kere 1101 yaptım stabildide sonra 1071 den 1 mhz ileri gidemedim.

Birde bendekiler siyah PCB yani herkes 1100 yapıyorsa benim 1200 yü rahat yapmam gerek.
    siyah miyah demiyor ne voltaj kabul ediyor nede oc. Asus P5Q Deluxe bunlar yüzünden harcanıyor.
    Stabil çalışma konusunda EPP 1.8 ile 1066 da çalışıyor. 57ns de Q9650 3.0Ghz ile. İşlemciyi oc yapsam
    bu süre 40ns dolaylarına iner 1120mhz yapsam ramleride canavar olacak ama nerde.

Corsair Dominatör 1066 veya OCZ Flex II XLC 1150mhz veya Curicial Balistik 1066 ile değiştirmek istiyorum.

Başka çare yok bu bilgisayar beni bitirdi zatem aldım alalı onu değiştir bunu değiştir
    çocuk bakmak bundan kolay hiç olmassa maaşın olur

• Bende bir zamanlar senin gibi düşünüyordum 3 sefer ddr2 sistem kurdum hepside farklıydı ama stabiliteyi bulana kadar bu işin uzmanı oldum malesef çokta param gitti ama şundan eminim herkezin kullandığı bir ürünü alıcaksın yoksa kesinlikle donanımla alakası yok çok fazla araştırma yapmak yeterli
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.