Şimdi Ara

OCZ REAPER DDR2 1066 5-5-5-15 MSI P35 NEO2 FR PROBLEM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu ikiliyi kullanan varmı CPU'yu overclock ettiğimde ramlari 1020 Mhz bile kullanamıyorum nası olucak?

• neo ile denemelerim olmuştu oradan bi yardımım olabilir diye düşünüyorum. öncelikle en son biosu indirmen gerek ama dikkat et elk. gitmesin çünkü yeni bios ile bu rame uyumluluk sağlanmıştır. sonrada 5-5-5-15 te 2.15v ta rahat açıo alet 1066 yı daha üstünüde ben 5-7-7-24 te trfc-58 de 2.25v ta 1168 sorunsuzdu die hatırlıyorum istersen bi bu değerleri bi dene tekrar sorun olursa haberleşelim
  • anakartımın 1.9 biosu yüklü (son ver.) işlemci default çalışırken 1066 açabiliyorum fakat işlemci hızını artırdığım zaman açılmıyo...
  • ama arlkadaşım sende olayı tam açıklamıyorsunki:) eğer işlemci hızını arttırırsan hem işlemciye hemde ramlere biras voltaj vermen gerekir. yada cpu/fsb gibi bi oran var orada şimdi hatırlayamadım onu değiştirsin rami 1066 ya yakın tutmaya çalış 5-7-7-24 te açılır 1150 civarı
  • trfc fazla yüksekmiş oldu şimdi...
  • :)
  • Sormayın bu reaper ler hep böyle cpuz 1066 mhz ram i pc25300 görüyor :D
    Birde her yerde 1066 voltajının 2.3v olduğu geçerken bellek üzerinde 2.1v yazıyor anlamadım gitti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bendeki belleklerin üzerinde 2.2v yazıyor...

OCZ REAPER DDR2 1066 5-5-5-15 MSI P35 NEO2 FR PROBLEM...
  • Arkadaşlar kullanmış olduğunuz belleğin üzerinde yazan çalışma gerilimi ne ise o gerilimde veya altında kullanın. Belleklerin de kendi içinde revizyonlar olduğundan farklı voltajlarda çalışabilmekteler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.