Şimdi Ara

Ocz vendetta- Amd 965 Be ısınma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamün aleyküm arkadaşlar,termal macun yenilendi. Temizlik yapıldı buna rağmen işlemcim masaüstünde gezerken,internete girerken bile 46 derece görebiliyor. Prime 95 testinde 65 dereceyi gördü. Benim asıl sorunum sıcaklığım birden artıyor ve azalıyor. Mesela bir program açıyorum,açılırken işlemci 46 derece oluyor,açıldıktan sonra birden 42 derece oluyor. Daha oyunu açarken fanın uğultusu rahatsız etmeye başlıyor. Yardımlarınızı fikirlerinizi bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: yasin57

Selamün aleyküm arkadaşlar,termal macun yenilendi. Temizlik yapıldı buna rağmen işlemcim masaüstünde gezerken,internete girerken bile 46 derece görebiliyor. Prime 95 testinde 65 dereceyi gördü. Benim asıl sorunum sıcaklığım birden artıyor ve azalıyor. Mesela bir program açıyorum,açılırken işlemci 46 derece oluyor,açıldıktan sonra birden 42 derece oluyor. Daha oyunu açarken fanın uğultusu rahatsız etmeye başlıyor. Yardımlarınızı fikirlerinizi bekliyorum.

Stok fan mı ?
  • Naykimayki kullanıcısına yanıt
    Hocam ocz Vendetta soğutucu stok fan değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam ocz Vendetta soğutucu stok fan değil.

O soğutucu ile şaşırtıcı... Arkada çalışan gereksiz uygulama vs. olabilir görev yöneticisinden baktınız mı ?
    Biosta da aynı hocam. Format attım gene aynı. Sıcaklıklar çok sorun değil benim sorun fan sesi rahatsız ediyor.

• quote:

Biosta da aynı hocam. Format attım gene aynı. Sıcaklıklar çok sorun değil benim sorun fan sesi rahatsız ediyor.

Forumdada yardımcı olacak çıkmazsa 120mm fanı olan bir soğutucu tavsiyesi alabilirsiniz... Daha sessiz olacaktır.
    Bunu satıp sunbeam düşünüyorum hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    z87-a Anakart için ram sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Hocam forumda bir arkadaş 2.el olarak sunbeam ı 40 liraya satıyordu. Sunbeam iyi diye biliyorum siz ne dersiniz.

• quote:

Hocam forumda bir arkadaş 2.el olarak sunbeam ı 40 liraya satıyordu. Sunbeam iyi diye biliyorum siz ne dersiniz.

Hangi sunbeam olduğunu bilmiyorum fakat alırken 4 ve üzeri ısı borusu olanlar daha performanslıdır.Birde fandaki hava basıncına bakın.
    Sunbeam Core Contact Freezer bu hocam.

• quote:

Sunbeam Core Contact Freezer bu hocam.

Buyrun;

http://forum.donanimhaber.com/m_58567549/tm.htm

Kullanıcı yorumları güzel.
    Sıcaklık ses baya fark eder diye düşünüyorum. Bunu en kısa zamanda alayım o zaman teşekkür ederim hocam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.