Şimdi Ara

OCZ vertex 3 60gb ssd problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Vatan ın indirimiyle OCZ vertex 3 60gb ssd aldım.. Aygıt yöneticisi ve bios ta ssd gözüktüğü halde bilgisayarımın içinde ssd görünmüyor.. Bu konuda deneyimli arkadaşların yardımına ihtiyacım var..

http://imageshack.us/photo/my-images/265/ssdie.png/

İlginiz için teşekkürler, iyi forumlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diablo19 -- 24 Aralık 2011; 12:39:57 >

• Acaba biçimlemediğin İçin Olabilirimi Sıfır Ya ... Çalıştırı Aç Bunu Yaz "Diskmgmt.msc" Entera Bas Kesin biçimlendirmemişindir Ondandır... Ordan biçimlendir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freedom.Ar

Acaba biçimlemediğin İçin Olabilirimi Sıfır Ya ... Çalıştırı Aç Bunu Yaz "Diskmgmt.msc" Entera Bas Kesin biçimlendirmemişindir Ondandır... Ordan biçimlendir..

Biraz uğraştıktan sonra "Q" adı altında disk i gösterebildim ancak bu seferde "erişilemiyor" hatası veriyor.. dediğiniz şekilde "diskmgmt.msc" yi çalıştırdım.. SSD i seçip sağ tıkladığımda 2 seçenek çıkmakta " dinamik diske dönüştür " ve " GPT diske dönüştür " şeklinde.. bunlardan hangisini seçmeliyim acaba?
  • Kardeşim Özür Dilerim GSM NO ONAYLAMAMSIm Onladan Gönderemiyorum.. Ama Sen Yenden Su yolu Dene Siyah Olan Hardıskın ustune gel Sağ tus yeni birim olustur ordan harfı sec sonra turunu sec (nfts or fat) biraz bekle zaten otamatik açılır ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freedom.Ar -- 24 Aralık 2011; 14:09:19 >
  • Dinamik'de
  • ilgin ve yardımın için teşekkür ederim.. seyret öğren adlı bir siteden videoyu izleyip hallettim.. senin söylediğin yolla oluyormuş.. tekrar teşekkürler
  • Rica Ederim Yardımcı Olduysa Ne Mutlu :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.