Şimdi Ara

OCZ Vertex 4 mü CORSAIR Neutron GTX mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Başlıkta da belirttiğim gibi iki SSD arasında kaldım;
    OCZ 256GB Vertex 4 ya da CORSAIR 240GB Neutron GTX almayı düşünüyorum.
    Şu an sistemimde sata 3 portum yok, ilk etapta sata 2 üzerinde çalışacak mecburen.
    Yada ayrıca bir sata 3 kart satın almam gerekecek, Türkiye'de var mı bakmadım henüz.

Corsair biraz daha pahallı Ocz'ye göre, performans ve fiyat OCZ'yi işaret ediyor ancak emin olamadım sizler ne tavsiye edersiniz?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

• Günlük kullanımda ikisi arasındaki farkı hissedimeyeceksiniz bile hocam en uygunu hangisi ise onu alın.. sata 2 le kullanıcaksanız ilk etapda intel 330 veya sandisk extrem bile alabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: unicornn

Günlük kullanımda ikisi arasındaki farkı hissedimeyeceksiniz bile hocam en uygunu hangisi ise onu alın.. sata 2 le kullanıcaksanız ilk etapda intel 330 veya sandisk extrem bile alabilirsiniz

kesinlikle katılıyorum gündelik hayatta fark edilmiyicek zaman farkları var sandisk tercihimdir
  • Büyük dosyalarla uğraşacaksanızsanız GTX alın.
  • ikisinden birini seçeceksem CORSAIR 240GB Neutron GTX derim kılpayı daha hızlı ama fiyatı ucuz olanı alın pek farkı yok.

yalnız sata2 ile kulancaksanız okadar para vermeyin siz sata 3 e geçe karar daha ne ssdler çıkar kapasite fiyatları düşer bence intel 335 240gb olanı alın ilerde satar sınız sata 3 e geçerken yeni çıkan ürünlerden alırsınız ozaman.

intel 335 , sandisk extrem den daha hızlıdır.

sata 3 kart larına hiç bulaşmayın hiçbiri bi halta yaramıyor sata2 daha iyi, işe yarıyanlarıda var ama çok pahalı ve tr de yok.

vaya satayla hiç uğraşmayın ocz vector pci-e yeni tanıtıldı onun piyasaya sürülmesini bekleyin alayına basar
  • Arkadaşlar moralimi bozdunuz :))

Gördüğüm anladığım kadarıyla usb 2 ile bu iki diskten birisini kullanmak verdiğim para kadar
    performans artışına yol açmayacak.

Bu durumda sanırım elimdeki CORE 2 DUO E8400 işlemciyi, Gigabyte GA-EP35-DS3R Anakartı
    ve 4 gb rami satıp sata 3 destekli bir anakarta geçmek daha mantıklı olacak. Aslında işlemci ve
    anakartımdan çok memnunum. Onları değiştirince ekran kartına da birşeyler yapmak gerekecek
    hop al sana 1500-2000 dolar masraf en azından.

Vazgeçtim arkadaş, ssd msd almıyorum bu ne böyle yaw, bir parça için tüm
    sistemi sil baştan mı kuracağız böyle teknolojik gelişme mi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkoray -- 19 Ocak 2013; 17:44:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hkoray

Arkadaşlar moralimi bozdunuz :))

Gördüğüm anladığım kadarıyla usb 2 ile bu iki diskten birisini kullanmak verdiğim para kadar
    performans artışına yol açmayacak.

Bu durumda sanırım elimdeki CORE 2 DUO E8400 işlemciyi, Gigabyte GA-EP35-DS3R Anakartı
    ve 4 gb rami satıp sata 3 destekli bir anakarta geçmek daha mantıklı olacak. Aslında işlemci ve
    anakartımdan çok memnunum. Onları değiştirince ekran kartına da birşeyler yapmak gerekecek
    hop al sana 1500-2000 dolar masraf en azından.

Vazgeçtim arkadaş, ssd msd almıyorum bu ne böyle yaw, bir parça için tüm
    sistemi sil baştan mı kuracağız böyle teknolojik gelişme mi olur

Bence alın en az 2 kat hızlanma olur şuanki harddiskiniz ile

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.