İyi akşamlar arkadaşlar, dün vatandan vertex 3 120 gb SSd aldım bugün deneyim dedim win7 yüklemek istedim önce windowsta görünmüyordu disk i tanımladım formatladım daha sonra bilg ı başlattım yüklemeye girdi ama çok yavaştı bekledim daha sonra seçeneklerde disk i seçip yükle dedim win7 yüklerken işlemleri tamamladıktan sonra kendini tekrar başlatmadı kaldı o ekranda bekledim hiç bir şey olmadı. Daha sonra bende kendim kapadım tekrar format atmak için hata verdi açmadı boot ayarı yapmak için bio s a tekrar girdiğimde bu sefer disk i görmüyordu bilg. HDD mi taktım tekrar baktım yok bütün kabloları değiştirdim acaba dedim Sata ve power kablosunda mı sıkıntı oldu ama yok hiç bir şekilde tanımadı. Laptop a taktım orada da görmedi disk i. Sorunu tahmin eden ya da evet bozulmuş diyen var mı acaba, yardımcı olursanız çok sevinirim, yarın geç olmadan servis e vereyim diyorum çünkü bir çözümü yoksa...
neden servise veriyorsun git vatana ya değiştir yada iade et yeni aldığın ürünü servise vermen pek mantıklı değil.
aynı üründen bende almıştım biosdan ahci açınca diski bazan tanımıyordu ve watana iade edip yerine force 120 gt aldım
Teşekkürler, vatan a götüreceğim zaten servis diye yanlış yazmışım...