Ocz Fatality Serisi 700W Gamer 80Plus Bunu alırdım kesinlikle hem 12V tek kanaldan 56a Cok yüksek rakam hemde görünüşü filan cok güzel.
Hocam fatalty öyle ışıklı mışıklı napcam yaw kasanın içinde durcak:)) hem silencer 750w tek kanal 60A veriyor. OCZ Z serisi 650w çok mantıklı görünüyor bence, 850w Gold sertifikalı (%20-%100 yük durumlarında %87, %50 yük durumunda ise %90 verimlilik sağlayabileceği belirtiliyor) olanı da var ama nette bi yerde bulamadım bulursam garanti olsun diye onu da alabilirim tabi fiyatı uyarsa :)) tekrar yardımlarınız için teşekkür ederim.
İstedikleriniz için 2 üründe gerekli değil. Boşuna para vermeyin. Hem istediginiz performans hemde sessizlikse kesinlikle Fatalty 550W.
quote:
Orijinalden alıntı: tezek
Hocam fatalty öyle ışıklı mışıklı napcam yaw kasanın içinde durcak:)) hem silencer 750w tek kanal 60A veriyor. OCZ Z serisi 650w çok mantıklı görünüyor bence, 850w Gold sertifikalı (%20-%100 yük durumlarında %87, %50 yük durumunda ise %90 verimlilik sağlayabileceği belirtiliyor) olanı da var ama nette bi yerde bulamadım bulursam garanti olsun diye onu da alabilirim tabi fiyatı uyarsa :)) tekrar yardımlarınız için teşekkür ederim.
D0stum sen öneri istiyorsun veriyoruz yani ışıklı mışıklı napıcaksan al diğerini ben görüntüyede önem veririm param olsa ocz pc power coolıng 610 var şuan satar onu alırım herkezin zevki farklıdır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme