Şimdi Ara

Oda arkadaşım aşırı ukala... [YARDIM!] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pasinbingöl

Arkadaşlar üniversite öğrencisiyim yurtta kalıyorum oda arkadaşım bilgisayar manyağı sürekli herşeyi egosunu tatmin etmek istercesine açıklama gereksinimi duyuyor ve berbat bir müzik anlayışı var sürekli kulağa hoş gelmeyen berbat metal gruplarının müziklerini dinliyor ve ben bu durumdan çok rahatsızım ve yapmam lazım onu nasıl uyarabilirim?

Yer değişek nerdesin?
  • Küstüyse küstü... orada eşit haklara sahipsiniz kimse kendi zevki için başkasını rahatsız edemez. Ben ikinci öğretimdim ama saat 1 dediği zaman odanın ışığını kapatırdık. Sebebi odamızda bir tane birinci öğretim vardı... Zayıf ve sessiz bir çocuktu sesini çıkaramıyordu. ama biz anlıyorduk onun ışıktan rahatsız oldğunu...

Bu arada reis diye dalga geçenler var aramızda şu kadar söyleyim yurtlarda reis olmazsa. huzur ve hak da olmaz... Memurlar imza föyünü aldıktan sonra hiç birşey umurlarında değil. Caydırıcı bir gücün olması gerekir.

Ayrıca peygamber efendimizin bir sözü var. 3 kişi yola çıkarsanız aranızdan birisini kendinize reis tayin edin.
  • hmm anladımda bizim yurtta reis yok Reislik yapıcak kimse yok uğraşılmazda bilmiorm acaip geldi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: pog

Küstüyse küstü... orada eşit haklara sahipsiniz kimse kendi zevki için başkasını rahatsız edemez. Ben ikinci öğretimdim ama saat 1 dediği zaman odanın ışığını kapatırdık. Sebebi odamızda bir tane birinci öğretim vardı... Zayıf ve sessiz bir çocuktu sesini çıkaramıyordu. ama biz anlıyorduk onun ışıktan rahatsız oldğunu...

Bu arada reis diye dalga geçenler var aramızda şu kadar söyleyim yurtlarda reis olmazsa. huzur ve hak da olmaz... Memurlar imza föyünü aldıktan sonra hiç birşey umurlarında değil. Caydırıcı bir gücün olması gerekir.

Ayrıca peygamber efendimizin bir sözü var. 3 kişi yola çıkarsanız aranızdan birisini kendinize reis tayin edin.

Adam haklı beyler.Dalga geçmeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: pasinbingöl

hmm anladımda bizim yurtta reis yok Reislik yapıcak kimse yok uğraşılmazda bilmiorm acaip geldi bana

Özel olduğu içindir.Gerçi özel yurtlarda reis olup olmadığını bilmiyorum.
  • özel yurtların büyük bir çoğunlu cemaatlerin o zaman git yurt abinizin kim olduğunu öğren. O na söyle okuyup üfleyip sorunu çözecektir.
  • Onu karşına al ve Psikolojik sorunlarım var ve bu yaptığın şeyde onur kırıcı olduğunu söyle.
  • ONDAN HOSLANDIGINI SOYLE SONRASINDA ZATEN KENDI ISTEGIYLE GIDECEKTIR ODA SENDEN HOSLANMIYORSA
  • Konunun linkini ver.
  • yok öyle cemaat yurdu değil işim olmaz öyle şeyle...yauv çıkıcam yurttanda anlaşma 5 aya bitior
  • metalci ise sende son ses arabesk rap ceza sago dinle kaçar..yada seni döver ..
  • Müzik açtığımda ne tür olursa olsun tepki vermiyor çünkü kulaklığı takıyor ozaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer Roses

metalci ise sende son ses arabesk rap ceza sago dinle kaçar..yada seni döver ..

++++111 :) sende ona inat R&B dinle son ses akon dinle :)
  • olm kulaklık kullansana demek bu kadar mı zor?

karı gibi arkasından atıp tutuyorsunuz sonra milletin
  • intikamyöntemlerini de dene
  • Yüzüne karşı söylediğimi öncedende yazdım ama çokcuk tipli insanlar vardır olgunlaşamadıklarından dolayı bunu anlamazlar ve küserler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: edward scissorhands

quote:

1 yıl yurt reisliği yapmış birisi olarak söylüyorum ona baskın çıkmadğın sürece rahatsızlığın dahada artacakdır.

Yurdu kazandığım ilk yıl ve ilk günleriydi misafirhane de kalıyorduk. 8 kişilik bir odaydı gece 3 oldu çocuğun birisi kitap okuyor. odadan birisi kardeş gece 3 oldu istersen git çalışma odasında oku dedi. çocukta ben evde hep yatağımda okurum burda da yatağımda okuyacam dedi. neyse bende dinliyorum benim için sorun yoktu ama kitap okuyana kıl oldum. bunların arasında tartışma büyüdü kitap okuyan ben ne zaman uyursam bu odadakilerde o zaman uyur dedi. Sinirlendim kalktım çocuğa iki tane patlattım. Ondan sonra çocuğun hiçbir yanlışı görmedim...

Bazılarının aklı başına dayak yeyince gelir...

Adam reyizmiş beyler selam çakın reyiz abinize.

Usuyoruz reyzzz

• Cemaatçiler üniversiteleri ele geçirmişler yurtlar, evler öğrencilerin çoğu ucuz diye cemaat evlerinde kalıyor, sınıftaki erkeklerin yarısı cemaatçi oldu çocukların davranışları değişti, yazıkkkkkkkkk gençliği bu duruma getirenlere
  • yapıcak bısı yok adam metalcı
  • quote:

1 yıl yurt reisliği yapmış birisi olarak söylüyorum ona baskın çıkmadğın sürece rahatsızlığın dahada artacakdır.

Yurdu kazandığım ilk yıl ve ilk günleriydi misafirhane de kalıyorduk. 8 kişilik bir odaydı gece 3 oldu çocuğun birisi kitap okuyor. odadan birisi kardeş gece 3 oldu istersen git çalışma odasında oku dedi. çocukta ben evde hep yatağımda okurum burda da yatağımda okuyacam dedi. neyse bende dinliyorum benim için sorun yoktu ama kitap okuyana kıl oldum. bunların arasında tartışma büyüdü kitap okuyan ben ne zaman uyursam bu odadakilerde o zaman uyur dedi. Sinirlendim kalktım çocuğa iki tane patlattım. Ondan sonra çocuğun hiçbir yanlışı görmedim...

Bazılarının aklı başına dayak yeyince gelir...

saygılar reyiz

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.