Şimdi Ara

Oda arkadaşım aşırı ukala... [YARDIM!]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar üniversite öğrencisiyim yurtta kalıyorum oda arkadaşım bilgisayar manyağı sürekli herşeyi egosunu tatmin etmek istercesine açıklama gereksinimi duyuyor ve berbat bir müzik anlayışı var sürekli kulağa hoş gelmeyen berbat metal gruplarının müziklerini dinliyor ve ben bu durumdan çok rahatsızım ve yapmam lazım onu nasıl uyarabilirim?

• Nabarsın be Pasinciğim
    Al bizimkiside aynı.En iyi çözüm ona küçük sürprizler hazırlamak.
  • İntihar et. Herkes için en iyisi.
  • arkadaşının numarasını verir misin kardeş ?
  • konuşmayı deneyebilirsin.
  • Ne gibi küçük süprizler hazırlayabilirim fikrin varmı göktuğ ?
    Maxis hayat güzel o bana gelmez
  • Hayır öyle oda arkadaşı bulmuşsun daha ne istiyosun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende konşmak istiyorumda nasıl başlıyabilirim pek sosyal birisi değil anlıyacağını sanmıoyrum....
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayd

konuşmayı deneyebilirsin.

Konuşulcak bi tip değil emin ol.Tanıyorum çünkü.Nasıl desem.Egosu tavan yapmış bir insan olduğu için kesinlikle laf anlatamassınız.Hep kendi bildiği en iyisidir.İğrenç esprileride cabası.Asosyal mi asosyal.7/24 wow oynar.Odayı asla havalandırmaz.Oturduğu sandalye artık g*tünün şeklini almıştır.Ama o lanet yerinden de çenesini herşeye sokmasını ihmal etmez.Hatta oyun yüzünden okula gidemediği için alttan 10larca dersi var.Banane ki ben bunları anlatıyorum.Allah Allah...Ne yaparsa yapsın.
  • Oda arkadaşına önce kendimi sonra seni vururum de.
  • 1 yıl yurt reisliği yapmış birisi olarak söylüyorum ona baskın çıkmadğın sürece rahatsızlığın dahada artacakdır.

Yurdu kazandığım ilk yıl ve ilk günleriydi misafirhane de kalıyorduk. 8 kişilik bir odaydı gece 3 oldu çocuğun birisi kitap okuyor. odadan birisi kardeş gece 3 oldu istersen git çalışma odasında oku dedi. çocukta ben evde hep yatağımda okurum burda da yatağımda okuyacam dedi. neyse bende dinliyorum benim için sorun yoktu ama kitap okuyana kıl oldum. bunların arasında tartışma büyüdü kitap okuyan ben ne zaman uyursam bu odadakilerde o zaman uyur dedi. Sinirlendim kalktım çocuğa iki tane patlattım. Ondan sonra çocuğun hiçbir yanlışı görmedim...

Bazılarının aklı başına dayak yeyince gelir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pog

1 yıl yurt reisliği yapmış birisi olarak söylüyorum ona baskın çıkmadğın sürece rahatsızlığın dahada artacakdır.

Yurdu kazandığım ilk yıl ve ilk günleriydi misafirhane de kalıyorduk. 8 kişilik bir odaydı gece 3 oldu çocuğun birisi kitap okuyor. odadan birisi kardeş gece 3 oldu istersen git çalışma odasında oku dedi. çocukta ben evde hep yatağımda okurum burda da yatağımda okuyacam dedi. neyse bende dinliyorum benim için sorun yoktu ama kitap okuyana kıl oldum. bunların arasında tartışma büyüdü kitap okuyan ben ne zaman uyursam bu odadakilerde o zaman uyur dedi. Sinirlendim kalktım çocuğa iki tane patlattım. Ondan sonra çocuğun hiçbir yanlışı görmedim...

helal panpa iyi etmişsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Thoughtless

Aynı dertle uğraşıyoruz. Benim de oda arkadaşım ukala, insanları küçük düşürmek için çabalayan saygısız birisi. Hangi yurtta kalıyordun bu arada ? Ben de Edirnedeyim de.

Onun yerine ben cevap veriyim
    Adress erkek öğrenci yurdunda kalıyo.Aynı sınıftayız.
  • Kiloluysa aşşağla hep.Dank Ederde Birgün Sosyalleşip Zayıflar belki.
  • Yurdun reisine sole o halleder olmazsa tekme tokat giris :) bende i.ö le ayni odada kaliyorum normal ogretim olmama ragmen ama problemim yok 6 kisiyiz hepside makaraci tam benlik lauklar kafa dengi hepsi :)
  • bende metalciyim

• quote:

1 yıl yurt reisliği yapmış birisi olarak söylüyorum ona baskın çıkmadğın sürece rahatsızlığın dahada artacakdır.

brehh... Sonra uyandın Yurtta bir ıslaklık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ares -- 25 Şubat 2011; 1:46:01 >

• quote:

Adam reyizmiş beyler selam çakın reyiz abinize.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lionardo

bende metalciyim

Bu Death metal dinliyo.Kafayı ....... tarzda.Rock'ı severim ama bu iğrenç.Giyiyo siyah şeyleri her tarafına,göze bi sürme.Gider konsere hayvan gibi anırır eve gelir leş gibi metalci koltuk altı kokar.Nefes kokusu bağırmaktan eşşek ölüsü gibi olur.Gelir bağırarak konuşur suratına,solursun bütün o havayı.

• Ya şimdi haklısın baskın çıkmakta ama bi ara bayağı bi şiddetli tartşm sonrada çocuk gibi küstü ailesini falnda tanıyorum iyi insanlar bişeyde diyemiyorum...Göktuğ bu arada iyi analiz etmişssin...Bu arada Address erkek öğrenci yurdu acar parkın orda
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.