Şimdi Ara

Oda içinde çanak anten kurulumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
2
Favori
15.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, çanak anteni pencere dışına kurulmasına binada müsade edilmediği için oda içinde monte etmeyi düşündüm, pencere kapalıyken sadece önünde cam olursa sinyal alırmı ve oda içinde çanak anten sağlığa zarar verirmi, bu konuda internette tam bir açıklama bulamadım.

• çatı arasındada olabilir, senin belirttiğin yerdede olabilir, ancak sinyal test aparatı ile güçlü sinyali bulup ona göre ayarların yapılmasında yarar vardır,yeterli isen kendin yapabilirsin ,yok değilsen bir yardım almalısın.

• ben denemiştim bir keresinde,oda içinden yayını almıştı,
  • sağlık yönünden bilemem ama çanak önemli olan yöndür pencere ön veya odanın başka bir yeri fark etmez öenmli olan sinyalın alınmasını enegelleyecek bir şey olmasın.duvar ağaç vb leri sinyalı engeller.pencerenin yanına anteni kurdurabilirsin
  • Cam belki engeller
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Link

Merhaba, çanak anteni pencere dışına kurulmasına binada müsade edilmediği için oda içinde monte etmeyi düşündüm, pencere kapalıyken sadece önünde cam olursa sinyal alırmı ve oda içinde çanak anten sağlığa zarar verirmi, bu konuda internette tam bir açıklama bulamadım.

hocam daha basit bir durum söyleyim sana balkonun içine kur yere kimse bir şey diyemez kanunen hiç bir yaptırımı yok merak etme

ikinci bir öneri sana

60 cm lik ofset çanak anten al balkonunun tabanına montaj yap sıkıntısız izlersin ve kimse karışmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigdede -- 14 Mart 2010; 22:08:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakurtul

Cam belki engeller

bilmemek ayıp değil ,bilmiyorsan yazmak zorunda değilsin ,ayrıca cam engelleyici olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çanak anten seçimi ve montajı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım cam engeller eski camlarda kurşun vardır sinyeli kırar keşke araştırma yapsaydın
  • Birincisi çanak anten sağlığa zarar vermez.

İkincisi cam arkasına kurduğun çanak antende çok fazla sinyal kaybı yaşarsın.

Flat antenlerini inceleyebilirsin.
  • THE SUBTİTLE Arkadaş camlar hakkında araştırma yaptınız mı ?
  • quote:

THE SUBTİTLE Arkadaş camlar hakkında araştırma yaptınız mı ?

camlar hakkında araştırma yapmak için,bu bir sebebe dayanmalıdır,günümüzde kullanılan camlarla ilgili olarakta böğle bir araştırmaya hiçte gerek yok, o kurşunlu camlarda sizinde belirttiğiniz gibi eskiden varmış ,belki o zamanda uydu olayı yoktu,siz araştırma yaptınızmı yoksa,bir bildiğiniz varsa paylaşın DH ye katkınız olsun.cam arkasında olarak faaliyette olan 3 çanak var şu anda yerinide söğleyeyim kadıköy iskele meydanı zıraat bankası sırasında yeni faaliyete geçen DOĞAN HUKUK BÜROSU,ayrıca sağlık konusunda da tamamen savunmasız durumdayız,en yakınımızdaki cep telefonundan ,saatlerce karşısında kaldığımız görüntülü cihazlardan (vs) alacağımızı aldık ve alıyoruz zaten

BİLGİ PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERİSKOP -- 15 Mart 2010; 18:23:03 >

• turkeyforumda bi arkadaş tüpe monte etmişti onuda balkona koyup istedigi gibi izliyordu yanılmıyorsam onun balkonuda full cam'dı
  • Tüpe nasıl monte edilmiş onu anlayamadım.
  • THE SUBTİTLE Arkadaş demekki bizim evdeki camlar yeni diğilmiş
  • quote:

THE SUBTİTLE Arkadaş demekki bizim evdeki camlar yeni diğilmiş

cam belki engeller ile başladın,nereye geldin, eski dediğin cam ne kadar eskide olsa kurşun alaşımlı değildir,ama sen illede kurşunlu diyorsan tamam kuruşunlu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chakra

Tüpe nasıl monte edilmiş onu anlayamadım.

işte böyle

• quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

quote:

Orijinalden alıntı: chakra

Tüpe nasıl monte edilmiş onu anlayamadım.

işte böyle

işte budur ,hay elinize sağlık,böğlece noktayı koymuş oldunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERİSKOP -- 16 Mart 2010; 19:55:14 >

• Merakımı da gidermiş oldunuz
    pratik zeka gerektiren bu tüp + çanak kombinasyonunu yapanı gerçekten tebrik ediyorum.
  • Türk'ün Pratik zekasi ve Azmi
  • Vay be ne zeka haraketli çanak bir ileri bir geri sistemli
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.