Şimdi Ara

ODA İÇİNDE SES YALITIM KABİNİ YAPTIM SS'Lİ TEST GELDİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
11
Favori
11.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
102 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • suratın bilgisayar oyunlarındaki karakterler gibi :S
  • Diksiyonun çok iyi konuşma tonu falan. Böyle ciddi konular göremeyince konu dışında bir an geyik amaçlı bir şey sanmıştım. Yine ergenin biri saçma sapan yalıtım yaptı dedim Baya fark yaratmış, karşılaştırma yapman iyi olmuş.

Ben de ses sistemi izolasyonu için uğraşmıştım. Birz sünger aldım ama aşırı pahalıydı. Sonra vazgeçtim Koca odayı yalıtmak dünya para tutacak. Birde sesi bozmadan yapmak lazım bunu. Bass noktalarını ve akustik noktaları bilmek gerek. Nezle gibi ses almak da var işin sonunda.
  • Abi bunun içine elektrikçiden mor ışık al dört yönlü tak sonra oldu sana covid-19 virüs öldürme kabini. Sonra koy e-ticarete 5000 TL :)
  • Ciclista kullanıcısına yanıt
    Tavanı yüksek doblo tarzı bir araç alıp, geceleri çalışmak istediğinde arabayı tenhaya çekip çalışmak daha ucuza mal olur :) Yani yalıtımın dereceside önemli. Gündüz komşulara ses gitmesin mi, gece bile çalabilmek mi? Bazı enstrumanların maalesef bu konuda hiç şansı yok.
  • Tabut gibi
  • İnsanlar sürekli çalıştığı için malesef birşey üretmeye zamanları olmuyordu bunun dolasıyla ülkemiz malesef gelişemiyor sürekli yerinde sayıyordu.. Coronadan dolayı bunu farketmiş olduk ki herkez birşeyler üretmeye başladı halbuki çalışma saati ülkemizde 5 saat olsa haftasonu tatil olsa bir kaç sene sonra ülkede üretim patlaması yaşanacakta kiralar çok pahalı devlet el atsın dicem devlet bol bol vergi zammı yaptığı için yurtdışından siparişte veremezsin elektrikçiye gitsen oda dolarla çalışıyor pahalı gelecek tek çare kaldı vergilere ölümmmm :D

• quote:

Orijinalden alıntı: 88mph

Tavanı yüksek doblo tarzı bir araç alıp, geceleri çalışmak istediğinde arabayı tenhaya çekip çalışmak daha ucuza mal olur :) Yani yalıtımın dereceside önemli. Gündüz komşulara ses gitmesin mi, gece bile çalabilmek mi? Bazı enstrumanların maalesef bu konuda hiç şansı yok.
    Doblo tarzı bir araç mantıklı gerçekten ama evde bilgisayarın karşısında çalışabilmek, kayıt alabilmek de önemli. Çok çok profesyonel bir şey aramıyorum aslında, gece çalışmasam da oluyor. Gündüz çalayım ama millete ses gitmesin yani istediğim olay bu. Youtube'ta kalıcı kabin yapanlar da var, odanın bir köşesine tabandan tavana duvar örülerek sıvalı mıvalı yapanlar bile var, müthiş kesiyor ama benim için aşırı olur. Araba mantıklı ama ev kadar rahat olmaz gibi...

Kesinlikle olmaz tabi. Ama gece çalışmada daha verimli oluyor. Bu arada horowitz mi o?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 88mph

Kesinlikle olmaz tabi. Ama gece çalışmada daha verimli oluyor. Bu arada horowitz mi o?
    Vayy forumda Horowitz'i bilen birisi... piyano falan mı çalıyorsun?
    İmzaya baktım çalıyormuşsun piyanoda kafa rahat, varsa dijital piyano tak kulaklığı çalış ohhh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciclista -- 1 Haziran 2020; 0:2:10 >

• konuyla fazla ilgim yok ama ilgilenenler için bu sitenin adına uygun bir içerik olmuş
  • Paco de Lucia kullanıcısına yanıt
    Dayı bunu niye yaptın ya. Gece gece gözümden yaş geldi :-D
  • Merhaba, bu yumurta süngerler pahalıdır, nereden buldunuz?
  • Masrafı görünce müstakil eve şükrettim
  • Dışarıdan ses gelmiyor mu?
  • aga Jacob degilsin demi :D
  • Özellikle yeni nesil evlerde ne ses ne ısı izalasyonu var.
    Yeni ev alacaklar ilk önce buna önem versin...
  • Çok iyi. Yasaklar kalktı gürültü olayı artar üst komşu ile ses yüzünden devamlı tartışıyoruz. Bir de gecenin bir yarısı yüksek ses müzikle araçla geçenler insanı çıldırtıyor. Eğitimsiz insanların her şeyi kendisinde hak görmesi bitiriyor beni.
  • Yazın içinde nasıl duracaksınız? Sauna tadında olur.
  • Keşke duvara yapıştırsaydınız, biraz ufak gibi olmuş ama çok güzel fark ortaya çıkmış. ben şahsen ağ spreylerden alıp duvara monteledim. 3 Senedir oyun odası hep böyle duruyor.

Edit: Bu arada ses yalıtım süngerlerin metrekaresini 40 mm yumurta 15 dns. antr. 2,15 EURO / M2 olarak baz alın, dışarıdaki gittigidiyor tarzı satıcılar 40x40'ını fahiş fiyatlardan satıyorlar. Ben arkadaşımın fabrikasından bir odayı kaplayacak kadar ürettirdim. o zamanın dolar kuruyla 800 tl vermiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 1 Haziran 2020; 1:24:15 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.