Şimdi Ara

Oda resimleriniz ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
178
Cevap
5
Favori
17.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CagdasyavasTR1

quote:

Orijinalden alıntı: adnas2020

Buda benim fakirhanem

Oda resimleriniz ?

Oda resimleriniz ?

Bence cok guzel duvar kagidi falan cok derli toplu boyle bisey dusunuyorum bende yalniz bir kac sorum var neden x360 ve hoparlor kullanmiyorsunuz sesi nereden aliyorsunuz monitorden mi

Hocam farkettiğiniz üzere hiç kablo yok eğer hopörler kullarnırsam mecburen kablo olucak moniter'te surround X diye birşey var onu açtığım zaman çok güzel ses alabiliyorum o olmadan bıldıgımız duz ses geliyor.Hopörler değilde kaliteli bir kulaklık almayı düşünüyorum film,oyun kullanımı için.Eğer yanlış anlamadıysam neden xbox360 sorusunun cevabını verıyım uzunca bir zaman ps3 kullandıktan sonra sattım ardından xbox aldım multisi çok güzel single oyun oynarsam PC'de oynuyorum zaten pek oyun oynamıyorum arasıra stres atmak için iyi geliyor.

• quote:

quote:

quote:

Buda benim fakirhanem

Oda resimleriniz ?

Oda resimleriniz ?

Bence cok guzel duvar kagidi falan cok derli toplu boyle bisey dusunuyorum bende yalniz bir kac sorum var neden x360 ve hoparlor kullanmiyorsunuz sesi nereden aliyorsunuz monitorden mi

Hocam farkettiğiniz üzere hiç kablo yok eğer hopörler kullarnırsam mecburen kablo olucak moniter'te surround X diye birşey var onu açtığım zaman çok güzel ses alabiliyorum o olmadan bıldıgımız duz ses geliyor.Hopörler değilde kaliteli bir kulaklık almayı düşünüyorum film,oyun kullanımı için.Eğer yanlış anlamadıysam neden xbox360 sorusunun cevabını verıyım uzunca bir zaman ps3 kullandıktan sonra sattım ardından xbox aldım multisi çok güzel single oyun oynarsam PC'de oynuyorum zaten pek oyun oynamıyorum arasıra stres atmak için iyi geliyor.

Anladım hocam oraya kablosuz bi kulaklık olabilir

• @cagdasyavasTR1

Kablosuz kulaklıktan beklenilen performans alınır mı ki ?
    Doğru düzgün bir kablosuz kulaklik 200 TL civarı o kadar verdikten sonra insan adam gibi ses duymak ister.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

@cagdasyavasTR1

Doğru düzgün bir kablosuz kulaklik 200 TL civarı o kadar verdikten sonra insan adam gibi ses duymak ister.

Doğru ancak ben ordaki düzen görüntü bozulmasın diye kablosuz olabilir diye düşündüm ayrıca merak ettiğim bir şey daha klavye ve fare nerede ? :D
  • quote:

quote:

@cagdasyavasTR1

Doğru ancak ben ordaki düzen görüntü bozulmasın diye kablosuz olabilir diye düşündüm ayrıca merak ettiğim bir şey daha klavye ve fare nerede ? :D

Onlar o sandalyenın onunde çekmece var onun içinde duruyorlar gerekmedik.e görüntü kirliliği olmasın diye çıkarmıyorum.

Hatta soyle bir fotograf veriyim daha iyi olur

Oda resimleriniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unborn -- 28 Ağustos 2012; 11:22:48 >

• adnas hocam sanki dolap ile masanın yer değiştirmesi daha iyi olur ? tam kapının önünde kocaman bir sandalye pek şık değil
  • buda benden gelsin....:D(2part atıyorum fazlasını almadı çünkü...)

Oda resimleriniz ?

Oda resimleriniz ?
  • 2. part

Oda resimleriniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kpt.Pilot B.Y.

adnas hocam sanki dolap ile masanın yer değiştirmesi daha iyi olur ? tam kapının önünde kocaman bir sandalye pek şık değil

Aynen öyle cok daha iyi gözükür ama öyle yaparsam mecburen kablo kirliliği olucak odadaki tek priz ve dsl girişi masanın arkasında kalıyor.

Bu arada su fotografları s Image seklinde koyarsanız daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unborn -- 28 Ağustos 2012; 12:17:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • [simage]
     Oda resimleriniz ?
    [/simage]

[simage]
     Oda resimleriniz ?
    [/simage]

[simage]
     Oda resimleriniz ?
    [/simage]

[simage]
     Oda resimleriniz ?
    [/simage]

• quote:

Orijinalden alıntı: _NorthWestern_

2. part

Oda resimleriniz ?

thus spoke zarathustra
  • quote:

Orijinalden alıntı: VicariouS

quote:

Orijinalden alıntı: _NorthWestern_

2. part

Oda resimleriniz ?

thus spoke zarathustra

çok kral kitaptır kendisi insanı ve aklını alır gerçek diyara götürür...insanı üstün insan yapar...

• Buda benim sakli cennetim :D
     Oda resimleriniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xdorukx

Buda benim sakli cennetim :D
     Oda resimleriniz ?

Nasıl Bir Fantazidir
  • Heey, konuma el atabilirmisiniz artık :))

http://forum.donanimhaber.com/m_65586887/tm.htm
  • Bir ara bende atayim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraykarataş

quote:

Orijinalden alıntı: emrecan1

Buda benim odadan bir kare duvardaki notlar kpss hazırlıktan :D Masamı ve kitaplığımı kendim tasarlayıp yaptım sade ama çok kullanışlıdır ve tuvalet kağıtsız tabiki olmaz bendede var :

Oda resimleriniz ?

Oda resimleriniz ?

Hocam bu tuvalet kağıdının sırrı ne

merakımdan soruyorum duvardaki notlar ne öyle

• quote:

Oda resimleriniz ?

Oda resimleriniz ?

dostum ben de senin aldığını o puflardan almak istiyorum xbox 360 ın karşısında rahat oyun oynamak için acaba fiyatını söyliyebilirmiisn ve rahat olup olmadığını söyliyebilirmisin yani aldığıma deyermi

• quote:

Orijinalden alıntı: Harder than before

quote:

Oda resimleriniz ?

Oda resimleriniz ?

dostum ben de senin aldığını o puflardan almak istiyorum xbox 360 ın karşısında rahat oyun oynamak için acaba fiyatını söyliyebilirmiisn ve rahat olup olmadığını söyliyebilirmisin yani aldığıma deyermi

Ben bu siteden aldım

http://www.brgarmutkoltuk.com/armut-koltuk.html

Alma sebebim aslına bakarsan öncelikli olarak dekarasyondu yazın çok terletiyor insanı ve eğer TV benimki gibi yerden yüksekteyse pek rahat olmuyor o nedenle pek kullanmıyorum birde ilk aldığımda içindeki madde 1 ay içerisinde eridi gitti bende başka birşeyle doldurdum şuan çok daha rahat ve oturaklı ama şunuda söyliyim kışın salonda TV karşısında az PS3 oynamadım bu minderle o zamanlar aklıma geldiğinde iyiki almışım diyorum dediğim gibi dostum TV'in yerden çok yüksekte değilse alabilirsin rahat kullanışlı fiyatıda uygun zaten.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Harder than before

quote:

Oda resimleriniz ?

Oda resimleriniz ?

Ben bu siteden aldım

http://www.brgarmutkoltuk.com/armut-koltuk.html

Alma sebebim aslına bakarsan öncelikli olarak dekarasyondu yazın çok terletiyor insanı ve eğer TV benimki gibi yerden yüksekteyse pek rahat olmuyor o nedenle pek kullanmıyorum birde ilk aldığımda içindeki madde 1 ay içerisinde eridi gitti bende başka birşeyle doldurdum şuan çok daha rahat ve oturaklı ama şunuda söyliyim kışın salonda TV karşısında az PS3 oynamadım bu minderle o zamanlar aklıma geldiğinde iyiki almışım diyorum dediğim gibi dostum TV'in yerden çok yüksekte değilse alabilirsin rahat kullanışlı fiyatıda uygun zaten.

teşekkürler dostum

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.