Bildirim
Oda resimleriniz ? (4. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
@cagdasyavasTR1
Kablosuz kulaklıktan beklenilen performans alınır mı ki ?
Doğru düzgün bir kablosuz kulaklik 200 TL civarı o kadar verdikten sonra insan adam gibi ses duymak ister.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: adnas2020
@cagdasyavasTR1
Doğru düzgün bir kablosuz kulaklik 200 TL civarı o kadar verdikten sonra insan adam gibi ses duymak ister.
Doğru ancak ben ordaki düzen görüntü bozulmasın diye kablosuz olabilir diye düşündüm ayrıca merak ettiğim bir şey daha klavye ve fare nerede ? :D -
quote:
Orijinalden alıntı: CagdasyavasTR1
quote:
@cagdasyavasTR1
Doğru ancak ben ordaki düzen görüntü bozulmasın diye kablosuz olabilir diye düşündüm ayrıca merak ettiğim bir şey daha klavye ve fare nerede ? :D
Onlar o sandalyenın onunde çekmece var onun içinde duruyorlar gerekmedik.e görüntü kirliliği olmasın diye çıkarmıyorum.
Hatta soyle bir fotograf veriyim daha iyi olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unborn -- 28 Ağustos 2012; 11:22:48 >
-
adnas hocam sanki dolap ile masanın yer değiştirmesi daha iyi olur ? tam kapının önünde kocaman bir sandalye pek şık değil -
buda benden gelsin....:D(2part atıyorum fazlasını almadı çünkü...)
-
2. part
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kpt.Pilot B.Y.
adnas hocam sanki dolap ile masanın yer değiştirmesi daha iyi olur ? tam kapının önünde kocaman bir sandalye pek şık değil
Aynen öyle cok daha iyi gözükür ama öyle yaparsam mecburen kablo kirliliği olucak odadaki tek priz ve dsl girişi masanın arkasında kalıyor.
Bu arada su fotografları s Image seklinde koyarsanız daha iyi olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unborn -- 28 Ağustos 2012; 12:17:18 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: _NorthWestern_
2. part
thus spoke zarathustra -
quote:
Orijinalden alıntı: VicariouS
quote:
Orijinalden alıntı: _NorthWestern_
2. part
thus spoke zarathustra
çok kral kitaptır kendisi insanı ve aklını alır gerçek diyara götürür...insanı üstün insan yapar...
-
-
-
Heey, konuma el atabilirmisiniz artık :))
http://forum.donanimhaber.com/m_65586887/tm.htm -
Bir ara bende atayim. -
quote:
Orijinalden alıntı: eraykarataş
quote:
Orijinalden alıntı: emrecan1
Buda benim odadan bir kare duvardaki notlar kpss hazırlıktan :D Masamı ve kitaplığımı kendim tasarlayıp yaptım sade ama çok kullanışlıdır ve tuvalet kağıtsız tabiki olmaz bendede var :
Hocam bu tuvalet kağıdının sırrı ne
merakımdan soruyorum duvardaki notlar ne öyle
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Harder than before
quote:
dostum ben de senin aldığını o puflardan almak istiyorum xbox 360 ın karşısında rahat oyun oynamak için acaba fiyatını söyliyebilirmiisn ve rahat olup olmadığını söyliyebilirmisin yani aldığıma deyermi
Ben bu siteden aldım
http://www.brgarmutkoltuk.com/armut-koltuk.html
Alma sebebim aslına bakarsan öncelikli olarak dekarasyondu yazın çok terletiyor insanı ve eğer TV benimki gibi yerden yüksekteyse pek rahat olmuyor o nedenle pek kullanmıyorum birde ilk aldığımda içindeki madde 1 ay içerisinde eridi gitti bende başka birşeyle doldurdum şuan çok daha rahat ve oturaklı ama şunuda söyliyim kışın salonda TV karşısında az PS3 oynamadım bu minderle o zamanlar aklıma geldiğinde iyiki almışım diyorum dediğim gibi dostum TV'in yerden çok yüksekte değilse alabilirsin rahat kullanışlı fiyatıda uygun zaten.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Harder than before
quote:
dostum ben de senin aldığını o puflardan almak istiyorum xbox 360 ın karşısında rahat oyun oynamak için acaba fiyatını söyliyebilirmiisn ve rahat olup olmadığını söyliyebilirmisin yani aldığıma deyermi
Ben bu siteden aldım
http://www.brgarmutkoltuk.com/armut-koltuk.html
Alma sebebim aslına bakarsan öncelikli olarak dekarasyondu yazın çok terletiyor insanı ve eğer TV benimki gibi yerden yüksekteyse pek rahat olmuyor o nedenle pek kullanmıyorum birde ilk aldığımda içindeki madde 1 ay içerisinde eridi gitti bende başka birşeyle doldurdum şuan çok daha rahat ve oturaklı ama şunuda söyliyim kışın salonda TV karşısında az PS3 oynamadım bu minderle o zamanlar aklıma geldiğinde iyiki almışım diyorum dediğim gibi dostum TV'in yerden çok yüksekte değilse alabilirsin rahat kullanışlı fiyatıda uygun zaten.
teşekkürler dostum
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X