Şimdi Ara

Oda resimleriniz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
5
Favori
17.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1: odamın videosu fotoraaflarda yolda

http://www.youtube.com/watch?v=PPiqZ_DCpyM&feature=youtu.be
  • Bu sistem iyi nasıl yapıldığını biliyorumda hiç uğraşmak istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naykimayki

monitör biraz eski

Oda resimleriniz ?

Oda resimleriniz ?

benim kasa.d

• dx 6100mt mi
  • Buda benim odadan bir kare duvardaki notlar kpss hazırlıktan :D Masamı ve kitaplığımı kendim tasarlayıp yaptım sade ama çok kullanışlıdır ve tuvalet kağıtsız tabiki olmaz bendede var :

Oda resimleriniz ?

Oda resimleriniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrecan1 -- 25 Haziran 2012; 2:39:19 >

• artık içim rahat bi bende yokmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecan1

Buda benim odadan bir kare duvardaki notlar kpss hazırlıktan :D Masamı ve kitaplığımı kendim tasarlayıp yaptım sade ama çok kullanışlıdır ve tuvalet kağıtsız tabiki olmaz bendede var :

Masa güzel olmuş bende bu şekilde geniş masa arıyorum bulamadım sanırım yaptırmak gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ASiL35 -- 25 Haziran 2012; 15:37:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ASiL35

quote:

Buda benim odadan bir kare duvardaki notlar kpss hazırlıktan :D Masamı ve kitaplığımı kendim tasarlayıp yaptım sade ama çok kullanışlıdır ve tuvalet kağıtsız tabiki olmaz bendede var :

Masa güzel olmuş bende bu şekilde geniş masa arıyorum bulamadım sanırım yaptırmak gerekiyor.

Teşekkürler, yarısı çalışma alanı yarısı pc masası şeklinde çok verimli oluyor aslında L düşünüyordum odam müsait deildi böylede güzel, bende hazır satılanları beğenmediğim için kendim solidworkte 2 saat içinde ölçekli çizip uyguladım, düzgün çizimi yapılıp ustaya verildiği zaman usta bile çok mutlu oluyor :D aklında varsa üşenme derim hem kendi tasarımın olur.

• :) herkesinki çok güzel olmuş
  •  Oda resimleriniz ?
  • Güzel
  • Selam,

Tek kare'de yakalayamadığım için 2 adet mevcut, arka planda ise sadece yatak olduğu için çekmedim

1 ;

Oda resimleriniz ?

2;

Oda resimleriniz ?

• odalar içler acısı kalite yok :D
    Sanki bende varda! işte bende ondan bahsediyorum, resim koymayın tadımız kaçmasın
  • buda benimm mekan :D

Oda resimleriniz ?
  •  Oda resimleriniz ?

Oda resimleriniz ?

Oda resimleriniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Verdampfer

quote:

Oda resimleriniz ?

Oda resimleriniz ?

Hocam tasarımın bi çizimi var mı bende yaptırıcamda böyle bişey çok güzel olmuş seninki. Hangi ağacı kullandın kaça mal oldu?

Kardeş çizim yok 8 sene oldu yaklaşık bilgisayarda çizmiştim gayet basit ve kullanışlı, malzeme bildiğin sunta kalıp :D Eğer düşünüosan üşenme oda ölçülerine göre aklındaki masanın çizimini yap, inan ustalar hazır hatasız ölçülü siparişe daha çok seviniyor yaptırabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: VicariouS

Oda resimleriniz ?

Oda resimleriniz ?

Oda resimleriniz ?

Selamın aleyküm abi konuma değer verip eklediğin için teşekkür ederim orda olan bütün cihazları yazabilirmisin bu arada çok güzel

• @çağdaş
    rica ederim dostum ne demek
    27''samsung+23'' lg led+37''sony tv+asus transformer prime tablet+logitech g105,g500,x-230,kablosuz klavye mouse set(logi tabiiki),6 tb hdd,q8400,hd6870,6gigram,xigmatek kasa,sennheiser cx200,acer laptop vs...
    gelecek sene yurtdışına gideceğim ve büyük ihtimalle gittiğim yerde hayatımın kalanını devam ettireceğim yoksa boş büyük bir odamız var oraya sinema sistemi kuracaktım projektörle ama yattı.Kısmetse gelecek sene odamın fotografını çeker tekrar yollarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: CagdasyavasTR1

Evet beyler sergi diye bir başlık var oda düzenlemeninde bu modifiye işine girdiğini varsayarsak burada resimlerimizi paylaşabiliriz ilk resimler benden gelsin telefon kamerasıyla çektiğim için çok kötü olmuş :D

Tv Vestel performance serisi mi?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.