***ODA TERMOSTATI***[ANA KONU] (382. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Kesin olmamakla birlikte sarı renkli hemen yanında viessman yazan köprülenmiş kısma takılması gerekiyor gibi duruyor
-
Ben kullandım ama hoşuma gitmedi tpi özelliği yoktu bi üşüyor bi daralıyoduk sıcaktan honeywell al hocam sabit tutsun sıcaklığı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Beyler t3r kullanıyorum havalar sıcak evin yalıtımı iyi ancak evdekiler sıcağı seviyor 24 dereceye ayarlı genelde zaten evin sıcaklığı 24.5 derecelerde pek yakmıyor havalar daha da soğuyunca çok mu sıcak olur acaba onu kestiremedim sabah 5den 9a kadar 24de yanıyor baya güzel sıcak oluyor ev ama gün ortası kombi yanmıyor 24 derece ev o sabahki sıcaklıkta değil gibi hissediyoruz .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam merhaba. Ben Solara 300 RF kullanıyorum. Özellikleri benzerdi diye hatırlıyorum. Aldığım Solara 300'de TPI yüklü değildi Isıpark ile iletişime geçtim. Gönderdim TPI yükleyip yolladılar. Şimdilik memnunum. Marka genel olarak iyi, yorumlarda güzel. Ürüne hemen yardımcı oldular hoşuma gitti. Bu modeli beğendiysen almadan önce Isıpark'ı ara. TPI yüklüyorlar mı sor, eğer yüklüyorlarsa al firmaya gönder. Gönül rahatlığıyla kullan.
-
Demirdöküm atron condensequote:
Orijinalden alıntı: kayıboyu11
Model nedir
Exacontrol E önerecektim ama uyum listesinde atron condense yazmıyor
Netatmo olabilir
Teşekkür ediyorumquote:
Orijinalden alıntı: kayıboyu11
Exacontrol E önerecektim ama uyum listesinde atron condense yazmıyor
Netatmo olabilir
Merhabalar, viessmann witodens 50 kombim var, wiessmann kablosuz oda termostatı vardı arızalandı, A84 hata kodu veriyor, yeni kablosuz oda termostatı alacağım, uyumlu ve konforlu önereceğiniz marka model ne olur acaba, teşekkürler
Merhaba. Bugün eca servisi tarafından confeo premix combi ilk çalıştırma işlemi gerçekleştirildi. Yine eca marka poly comfort 200 oda termostadı takıldı. Termostad kendi vericisiyle eşleşiyor ama kombiye etki etmiyor. Servise
combi ile termostad arasında parametre ayarı yaptınız mı dedim öyle birşey yok dedi gerekte yok dedi ve gittiler. Parametre ayarı gerkiyor mu gerekmiyor mu. Teşekkürler
Sevgili arkadaşlar Demirdöküm atron condense kombi için akıllı termostat lazım . Telefondan evdeki dereceyi artırıp azaltabileceğini yardımlarınızı bekliyorum lütfen
@hasanemmii hocam öncelikle merhabalar, sırasıyla Bosch condens 2500 ve buderus gb 062 başlıklarını okusam da sanırım aradığım cevabı bulamadım ve orada bir yorumda konuyu size yönlendirmişlerdi ondan dolayı direkt olarak size sormak istedim.
Bosch Condens 2500 24kw modelini kullanmaktayım. 8,8 mt petek + 1 mt havlupan.
Son 10 sayfayı okumuş olsam da hiçbir şey anlamadım diyebilirim. TPI algoritması, modülasyon derken iyice birbirine karıştı.
T3R diye bir modelden herkes memnun gibi ama kullanmakta olduğum modele uyum sağlar mı ?
Bu modele uygun olan giriş-orta ve üst segment oda termostatı önerilerinizi benimle paylaşabilir misiniz rica etsem.
-
Senin şuan,kullanabilecegin ya hasanemmi abimizin santek kendi otu,yada t3r modeli ögrenme modlu cihazi..başka alternatif bulamazsin.iki ot kullanicilari taragindan memnunn
-
Tpi yüklü olup olmadığını nasıl anlayacagiz
hocam o iş öyle olmuyor. Piyasada 2 farklı versiyonu var Solara 300 RF'nin ilk piyasaya sürülenlere TPI yüklememişler. Kontrolünü şu şekilde yapıyorsun. Eğer ayarlarda histerisiz pozitif ve negatif ayarı varsa TPI yüklü değil. Servisle görüştüm onlar yönlendirdi ve kontrolünü yaptıktan sonra gönderdim TPI yüklediler ve geri gönderdiler. TPI yüklenince histerisiz ayarı kayboluyor çünkü.
-
Hocam açma kapama tuşuna uzun basınca ayar menüsü geliyor. Orda histerisiz pozitif ve negatif ayarları varsa TPI yüklü değil. Eğer bu ayarlar yoksa TPI yüklü.
-
Çok teşekkür ederim ilginize.
Eyvallah hocam peki sıfır alınan bu üründe tpı yoksa ısıpark a gönderdik diyelim ücretlimi yüklüyor lar. Şayet ücretli ise fiyat ne kadar
General Life HT300S Smart kullanıcısı olarak birkaç görüşümü belirteyim.
Gördüğüm kadarıyla piyasada aynı isimde/modelde en az 3 farklı cihaz var.
1) Kombiye bağlanan "modem" cihazından bip sesi gelen.
2) Modemden bip sesi gelmeyen, oda termostatı pil veya adaptör ile çalışırken farklı gösteren cihaz.
3) Oda termostatı farklı olan, Tuya destekli cihaz.
1 no.lu cihazı kendim kullanıyorum. Histerizis ayarı eski app'te mevcut iken sonradan kaldırdılar. +/-0,5 C aralığında çalıştığı için yerden ısıtmalı evde uzun ısıtma ve soğuma süreçleri yaşıyorum. Servise ilettim ama ne kadar dikkate alırlar göreceğiz.
2 no.lu cihazın farklı elektrik (pil/adaptör) kaynaklarında farklı sıcaklık göstermesi tamamen saçmalık. Muhtemelen ucuzlatma yapalım derken bozdular.
Aynı isimde yeni bir cihaz (3 no.lu) çıkarmaları da tamamen karışıklık. Yeni bir isim vermek çok mu zor?
Umarım bu mesajı gören bir yetkili olur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X