Şimdi Ara

Odadaki sigara kokusu kısa sürede nasıl giderilir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
140.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • süper bir çözüm buldum arkadaşlar sigara kokusuna

10 tl ye aldım gercekten işe yarıyor

organik bakterilerle kokuyu yiyerek yok ediyor kokuyu kokuyla örtmüyor

http://www.negendustri.com.tr/afs.html
  • benim odayı bir görseniz batakhane gibi oldukartonpiyerler sarı renkte. orjinal rengi ne renkti unuttum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hassat

süper bir çözüm buldum arkadaşlar sigara kokusuna

10 tl ye aldım gercekten işe yarıyor

organik bakterilerle kokuyu yiyerek yok ediyor kokuyu kokuyla örtmüyor

http://www.negendustri.com.tr/afs.html

böyle dandik tasarımı yapmak nasıl bi mantık neyin aklı bilmiyorum.. yazılar okunmuyo arkadaş..

yaradımı işe gerçekden. benim oda kıraathane gibi günde 2 paket sigara ile..
  • Kolonya serpiştir odanın her yanına.5-10 dk sonrada camı aç, kokudan eser kalmaz.Tecrübe ile sabit.Kolonya kokuyu yokediyor, ardından kendi kokusuda uçuyor zaten.
  • sigaraya gerek yok nargile iç
  • Benimde babam bilmiyor bende o yokken odamda içiyorum.Oda spreyi var.Şöyle yapıyosun.İşin bittikten sonra (içmeden önce değil) odanın heryerine oda spreyi sıkıyorsun.Özellikle perdelere sık.Sonra camı aç 2 dakika bekle.Sonra camı açıp kapatır gibi ileri geri yap iyice rüzgar yapsın.Ondan sonra koku moku kalmaz.

Birde benim babamın burnu acayip keskindir çok pis koku alır.Ona rağmen anlamıyor.
  • 3,5 yılda evdekiler öğrenmiştir
  • odada gece nargile yak. ışıkları karart. kapıyı camı kapat. bitane dizi/film koy. tependede disko topu, onun yanındada renkli ledler.. pavyon gibi
  • Arkadaşım sende iradene sahip çık geceleri içmeyi ver bir zahmet.. Ne yaparsan yap bu melet kokuyor 10-15dk'dan önce kokusunu bastıramazsın.. Hatta evde sigaradan nefret eden birisi varsa yarım saat havalandır yine işkillenebilir benden söylemesi..
  • hortlamis ama, neyse. al bi vantilator oda spreyini sık onune dogru islem tamam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En güzeli oda spreyi ben oda apreyi ile kokuyu bertaraf ediyorum.Aslında en güzeli balkonda içmek maalesef olmuyor.Karşıdan komşu görse gecenin bi saatinde direk arar.
  • Bu problem bende de var evdekiler odan kıraathane gibi kokuyor diyor mum yakıyorum artık.
  • ozon makinalarını araştır. anında gideriyor. spor salonlarında kullanılıyor yaygın olarak. ama kapalı havuz kokusu gibi bir koku oluşuyor saldığı azottan dolayı.
  • Lise 3 e gidiyordum evde veya sokak cevresinde gizli kapakli sigara icmekten yorulmustum artik. O zamanlar internet kafelerde de sigara iciliyordu.. sirf rahat sigara iciyorum diye internet kafeye gidip saatlerce bos bos oturuyordum ve bu durumdan cidden skilmistim. bi gun aile efradinin hepsi evdeydi.. amcamlar dayimlar falan bize misafirlige gelmislerdi. Bizim evin balkonu da buyuk. Herkes yemekten kalktiktan sonra hemen balkonun kosesine kosup ilk sigarayi ben yaktim herkes mala bagladi ve yillardir iciyorum tribine girip hic bozuntuya vermedim. Evde babamdan buyuk dayimlar oldugu icin kimse sesini cikarmadi ve bunun uzerinden 6 sene gecti rahat rahat sigarami her yerde iciyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şair-i Maderzat

Lise 3 e gidiyordum evde veya sokak cevresinde gizli kapakli sigara icmekten yorulmustum artik. O zamanlar internet kafelerde de sigara iciliyordu.. sirf rahat sigara iciyorum diye internet kafeye gidip saatlerce bos bos oturuyordum ve bu durumdan cidden skilmistim. bi gun aile efradinin hepsi evdeydi.. amcamlar dayimlar falan bize misafirlige gelmislerdi. Bizim evin balkonu da buyuk. Herkes yemekten kalktiktan sonra hemen balkonun kosesine kosup ilk sigarayi ben yaktim herkes mala bagladi ve yillardir iciyorum tribine girip hic bozuntuya vermedim. Evde babamdan buyuk dayimlar oldugu icin kimse sesini cikarmadi ve bunun uzerinden 6 sene gecti rahat rahat sigarami her yerde iciyorum

O olaydan sonra kimse gelip konuşmadımı seninle

• quote:

Lise 3 e gidiyordum evde veya sokak cevresinde gizli kapakli sigara icmekten yorulmustum artik. O zamanlar internet kafelerde de sigara iciliyordu.. sirf rahat sigara iciyorum diye internet kafeye gidip saatlerce bos bos oturuyordum ve bu durumdan cidden skilmistim. bi gun aile efradinin hepsi evdeydi.. amcamlar dayimlar falan bize misafirlige gelmislerdi. Bizim evin balkonu da buyuk. Herkes yemekten kalktiktan sonra hemen balkonun kosesine kosup ilk sigarayi ben yaktim herkes mala bagladi ve yillardir iciyorum tribine girip hic bozuntuya vermedim. Evde babamdan buyuk dayimlar oldugu icin kimse sesini cikarmadi ve bunun uzerinden 6 sene gecti rahat rahat sigarami her yerde iciyorum

hard

• quote:

Orijinalden alıntı: dafuq

quote:

O olaydan sonra kimse gelip konuşmadımı seninle

Yok evde babamin buyukleri oldugu icin o bisey diyemedi. Dayimla amcam geldi yanima bu gerizekalica hareketin normal bisey olmadiklarini bildikleri icin `oglum ne oldu bi sikintin mi var anlatmiyosun`gibisinden konustular. Bende biraz psikolojisi bozulmus gibi takildim sigaram bitince odama gittim hemen. Ne babam ne amcam ne de dayim yanlarinda sigara ictigim icin hicbir sey demediler. Farkinda olmadan onlara ters psikoloji yapmistim. Tabi o gunden sonra hic yanlarinda icmedim ama ictigimi bilirler. Sulale de babam ve buyuk dayimla buyuk amcam haric herkesin yaninda icerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

Bu problem bende de var evdekiler odan kıraathane gibi kokuyor diyor mum yakıyorum artık.

aynen benim oda icinde oyle diyorlar 1 tane sigara bile icsek kokuyor meret yav pencereden boru salip bi ucunu agzima birinde disariya vercem bu gidisle disari soguk arkadas sigara icmek icin ciklmiyor
  • Bırakmayı denesen daha başarılı olursun.
    En azından daha sağlıklı olursun.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.