Şimdi Ara

Odaklanma sorunu ve psikiyatrist

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sınava 5 ay kaldı ama hiç çalışamadım masanin başına oturunca odaklanamiyorum aklıma bambaşka şeyler geliyor ve okuduğumu anlayamıyorum ağlamak istiyorum odaklanamadıkça aslında bütün gün yataktan çıkmamakta istiyorum bu kovid başladığından beri hiç bir şey yapmıyorum zaten şuan mezunum bunları psikiyatriste anlatsam bana vereceği ilaç ritalin tarzı birşey mi olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de böyleydim dostum ben gittim bana antidepresan(paxera) verdi sen depresyondasın tavsiyem sen de kullan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Jailor01 J kullanıcısına yanıt

Hocam paxera antidepresan değil antipsikotik bir ilaç ,OKB anksiyete için ve bende kullanıyorum OKB sebebim ile

• deathless73 kullanıcısına yanıt

anksiyete ilacı verir eğer op giderse evet. ki o da adamı ot gibi yapar ve umursamaz hale getirir. tavsiye etmem sınav için.

bence odaklanmanın ilacı sende arkadaşım. eve tıkılma, iyi beslen, yorulmaya çalış ve bu ruh halinden uzaklaş. bir de bilgisayar ve telefondan kendini uzaklaştıracak iradeye sahip ol. bunlar seni güçlü kılar. hiç de gecikmiş değilsin yalnızca ertelemeyip şimdi hemen başlasan çok fazla rahatlayacaksın. insan kendine zevk veren aktivitelerden uzaklaşınca istediğini yapabilecek iradeye sahip oluyor çoğunlukla.

• Jailor01 J kullanıcısına yanıt

Hocam bu arada Perşembe paxera nın yerine lustral yazdıracağım doktora senin dediğin gibi,OKB ye bağlı sinir huzursuzluk var bende ve çoğu yerde okudum bu konuda lustral daha iyiymiş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Odaklanma sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.