Şimdi Ara

Odama nasıl internet bağlatabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamün aleyküm arkadaslar sorunun özeti başlıkta belirttim cemaat yurdunda kalıyorum ve 80 kişi aynı internete bağlanıyoruz internet bazan google açmayacak kadar yavaslıyor bir öğrencinin dilediği gibi internete girememesi ölümmüş bunu burada gördüm şimdi benim sorum 4 kişilik odada kalıyorum ve herkesde odaya özel bir internet olmasını istiyor odaya nasıl yurdunkinden bağımsız bir net çekebiliriz bunun bir yol yordamı varmı yani kablo delme deşme işlemi olmadan internet sağlama imkanımız varmı bu arada odada 3adet prizde bulunuyor yardımlarınızı bekliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bulunuduğunuz mekanın üzerinden abonelik başlatılabilir, sonuçta orası sizin şahsi mekanınız değil, yurdun kendi ikamet yeri, haliyle onların onayı yada başvurusu olmadan herhangi bir telefon-internet aboneliği bağlatamassınız.
  • o ıs yas ıs
    hadı dıyelım baglandı ınternet
    modemın sıfresı yanı wıfı sıfresını vermem dıyorsun
    en yakın arkadaslarıma verırım dıyorsun
    en yakın arkadasın belkı onun ıcın sen en yakın arkadası degılsın oda baskasına verecek sonra gene ınternet yavas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InsideR -- 10 Aralık 2015; 3:55:38 >
  • Sadece oda içindekiler para verceği için sıkıntı yok o konuda tek başıma almicam yani gerçekten imkansızmı bir zamanlar metronet prizden internet hizmeti sunuyormuş ama şimdi süperonline satın almış metroneti arkadaşlar gerçekten bu işin olur yanı yokmu ya

• quote:

Orijinalden alıntı: BtRc

Sadece oda içindekiler para verceği için sıkıntı yok o konuda tek başıma almicam yani gerçekten imkansızmı bir zamanlar metronet prizden internet hizmeti sunuyormuş ama şimdi süperonline satın almış metroneti arkadaşlar gerçekten bu işin olur yanı yokmu ya

arastırdıgım bılgılere gore...
    metronette elektrık prızden calısan kablosus dagıtıcılar kullanılır...fakat bır sısteme baglı olması gerekıyor yanı bır kaynaktan ınternet alması gerekıyor ılk etap..sonra prızlere adaptor takarak coagltıyorsunuz...bir tur elektrık prızi uzerınden dagıtıcı
    MetroNet BPL sistemi, evdeki elekrik prizinden ve hatlarından internete bağlanmanızı sağlıyor. Yani bir telefon ya da kablo tv hattı gibi ekstra hatlara ihtiyacınız bulunmuyor. Tabii binanızda MetroNet'e ait bir altyapının kurulmuş olması şart. Genelde sitelerde bu altyapı kurulmuş oluyor,

• download için yurttaki interneti kullan gece download yapabilirsin mesela. onun dışında akıllı telefonuna internet pakedi al başka çaren yok.
  • Hocam aklıma tek çözüm jett vs. 3g modemler geliyor senin için.
  • Jet vın felan hikaye gibi duruyor. 15 gb interneti deli paraya istiyolar 15 gb internet 1haftada biter o da tabi cimri kullanırsam (öğrenci için konuşuyorum)en iyisi yurdun internetini değiştirmek için çaba harcim daha mantıklı yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum konunun sonu geldi galiba yine arkadaşın dediği gibi 3gnin verdiği internetle idare edicez herkese teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: BtRc

Jet vın felan hikaye gibi duruyor. 15 gb interneti deli paraya istiyolar 15 gb internet 1haftada biter o da tabi cimri kullanırsam (öğrenci için konuşuyorum)en iyisi yurdun internetini değiştirmek için çaba harcim daha mantıklı yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum konunun sonu geldi galiba yine arkadaşın dediği gibi 3gnin verdiği internetle idare edicez herkese teşekkürler

Başka bir çözüm yolu söyleyeyim, çıkarsın yurttan kendi evini tutarsın, sonra istediğin bağlantıyı yaptırırsın :) Bazı şeylere kavuşmak istiyorsan bunun zorluklarınada katlanman gerekecektir

• müdürle konuşun sağlam bir wireless modem alsın

hızı her bilgisayara eşit bölsün

download a birileri abanıyor size bir şey kalmıyor haliyle

çok veri indirenin ay sonuna kadar erişimini kessin.

ya da karşı komşuyla konuşun internetini kullan
  • Dostum kredi kartından çektik parayı eve çıkma gibi imkanım bu yüzden yok karsı komşu olayı aklıma gelmişti ne güzel olurdu fakat kim kabul ederki böyle bişeyi evlerin değeri 400.000 kağıttan basliyo biz ödesek de ücretini,kabul etmezler eşit dağıtma olayını bilmiyorum ama herkes zaten kendi tcsiyle giriyor internetine bir hesaptan 2 kişi giremiyo felan fiber internette yok üstelik yani bütün olumsuzlar varken iyi bari buraya yazı yazabiliyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.