Herkese merhaba. Başlıkta da belirtildiği gibi, televizyonumda internet sorunları olduğu için odamdan oturma odama Ethernet çalıştırmak istiyorum. Şanssız bir genişletici denedim, bu yüzden bir sonraki çarem bu. Eskiden söktüğüm koaksiyel kabloların olduğu iki oda arasındaki bodrumumda zaten delikler var, bu yüzden onu fiziksel olarak bodrumumdan geçirmek sorun değil ve onu nasıl çalıştıracağımı biliyorum. Sadece bu kablonun TV'm için iyi bir anlaşma ve yeterince iyi olup olmadığını merak ediyorum. Bütçem 100$ civarında. Muhtemelen basit bir Ethernet cat6 kablosuyla devam edebilirim, ancak ucuza gitmekten nefret ederim ve kablo kırılır ve onu değiştirmek zorunda kalırım, bu yüzden bu dış mekan su geçirmez olanın iyi olabileceğini düşündüm. Fiyatı nedeniyle büyük bir Ethernet kablosu rulosu ile ilgilenmiyorum ve bunu sadece A noktasından B noktasına kadar tüm evimin içinden geçirmeyi de düşünmüyorum. İstersem onu bir gigabit hub'a bağlayabilirim. oturma odama daha fazla şey bağlayın. Teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mannap36 -- 13 Mart 2024; 9:36:11 > |
Bildirim