Bildirim
odamın duvarını kaplamayı düşünüyorum. (süper) (14. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
quote:
Orjinalden alıntı: UMTDESIGN
Bugün arkadaşımın evinede güzel birşey yaptık
Güzel olmuş ...
-
quote:
Orjinalden alıntı: devilcnr
quote:
Orjinalden alıntı: UMTDESIGN
Bugün arkadaşımın evinede güzel birşey yaptık
Güzel olmuş ...
evet güzel olmuş.resmi nerden buldunuz?
-
güzel konu ya üstlere taşıyalım biraz -
kanımca bu programda gerekli dosyalaı ayarlayıp bir matbaacıya gidin size çok ucuza iş çıkarır öbür türlü kartuh 2 kağıtta tükenir ;)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 12 Mart 2009; 18:42:50 > -
Değişik fikirleri bekliyoruz. Bu da, benim duvardaki :
-
Ben bunu yaptırcam -
Duvara yapıştırmak için ne kullanıyorsunuz ? -
quote:
Orjinalden alıntı: Dhqwer
Duvara yapıştırmak için ne kullanıyorsunuz ?
Faber Castell'in Tack-It adlı ürününü kullanıyorum.
-
Prgram açılmıyor hata raporu gönderiyor :( Vista 64 bit kullanıyorum uyumlu değil mi acaba ? -
Teşekkür ederim böle bir konu açtığınız için bende bir matbaa ile konuşup yaptırmayı düşünüyorum -
Bende şöyle birşey yapıyorum ama kartuşum bittiğinden yarım kaldı yarın devam edicem...
-
quote:
Orjinalden alıntı: SâîLor
Bende şöyle birşey yapıyorum ama kartuşum bittiğinden yarım kaldı yarın devam edicem...
insanda göz nizam olur yamuk yumuk yapıştırmışsın
-
http://img13.imageshack.us/my.php?image=scarfacec.jpg
Bu aşamada kaçı seçmeliyiz? Benim odam biraz küçük ona göre uğraşıyorum ama ordaki karelerin boyutunu tam anlamadım.
Nasıl a4 olarak ayarlıcak orda?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 46 -- 14 Mart 2009; 20:48:25 > -
quote:
Orjinalden alıntı: T0lg@
quote:
Belki de yapıştırmamış, sadece göstermek amaçlı öylece yere dizmiştir? -
quote:
Orjinalden alıntı: Salih
Bu program güzel hoş ama resimlerin daha kaliteli olmasını istiyorsanız biraz daha profesyonel bir site var.
http://www.blockposters.com/
Buradan yapınca resimler daha kaliteli,renkler daha canlı oluyor.Bi deneyin bence.
Konuyu daha yeni görüyorum çok güzelmiş.
Salih verdiğin site için çok teşekkürler çok yardımcı oldu
-
quote:
quote:
Yapıştırdığımı kim söyledi yerde halının üstünde duruyor!!!
-
quote:
Orjinalden alıntı: eddie
quote:
quote:
Belki de yapıştırmamış, sadece göstermek amaçlı öylece yere dizmiştir?
-
Beyler bu arada ucuza bastırmak isteyenler varsa İzmirde Alsancakta Kıbrıs Şehitlerinin sonunda Xerox var. Oraya gidip Zafer abiyi görürseniz çok yardımı dokunur ayrıca daha ucuza bastırırsınız. En son A3 renkli baskı fiyatı 1.5 Ytl idi şimdi ne kadar olmuştur bilemiyorum. 300 gr yada 200 gr kağıda bastırırsanız daha kaliteli sonuçlar elde etmiş olursunuz. Tavsiyem 300 gr dır kolay kolay yıpranmaz. Ha 300 gr ne 200 gr ne derseniz bu dershanelerin eşantiyon olarak dağıttıkları cepli dosyalar varya onlar 200 gr kağıttır 300 gr onun biraz daha kalınıdır. Tabi kağıt seçimi size kalmış parlak var mat var selefonlu kağıtlar var. Evde yada başka bi yerde A4 kağıdına bastırıp paranızı boşa harcamayın
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X