Şimdi Ara

odamın duvarını kaplamayı düşünüyorum. (süper) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.465
Cevap
532
Favori
231.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::ExtremE::

bir deneme yaptım ancak sayfa kenarlarında beyaz boşluklar kaldı bunu nasıl gidereceğiz?

anlattıkya la yukarda kesecen işte cetvel ve falçatayla
  • Sarp Levendoğlu'nun fotorafını basacam.
  • Süper !
  • GÜZEL ÇALIŞMA
  • Elimde çok güzel resimler var ilgilenen arkadaşlar için, ama kotalılar için problem yaratmasından korkuyorum, istek olursa eklerim...

Bir örnek;

odamın duvarını kaplamayı düşünüyorum. (süper)

Edit; Çözünürlük 2560x1600

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charcharodon carcharias -- 24 Şubat 2009; 12:32:54 >
  • bu çalışmalar renklisini nasıl yaparız fıkrı olan varmı siyah beyaz yeterlı deıl
  •  odamın duvarını kaplamayı düşünüyorum. (süper)

elemanın bırı koymus nete :D
  • bastırıyorum şuanda insallah kartus yeter kagıtlarda tek tek iken hiçbişey belli değil inşallah birleşince güzel bişey olur yoksa yazık 20 tane kağıt full boya
  • quote:

Orjinalden alıntı: armutlu

bu çalışmalar renklisini nasıl yaparız fıkrı olan varmı siyah beyaz yeterlı deıl

Kardeşim eğer dikkat edersen veya programı açıp bi tane deneme yaptıysan bi yerinde var Multi Color die bi seçeek onu seçersen normal resim alıosun...
  • Vaktinde ben de kendi panoramik çalışmalarımdan birini basmıştım duvarıma renkli olarak bu programla. Dijital baskı merkezlerinden birinde istenen boyutta baskı almak hem ÇOK daha kaliteli hem de daha ucuz maliyetli cidden, ekzantrik geliyo şimdi size böylesi tabii
  • valla can sıkıntısından bende bişey yaptım

http://img502.imageshack.us/my.php?image=dsc00918.jpg

resmi koyamadım yaa cep teli olduğu için foto pek kaliteli değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: kirman

valla can sıkıntısından bende bişey yaptım

http://img502.imageshack.us/my.php?image=dsc00918.jpg

resmi koyamadım yaa cep teli olduğu için foto pek kaliteli değil

• Çok hoşuma gitti en kısa zamanda yapıcam gerçekden çok güzel güzel konu açan arkadaşa teşekkürler..
  • nokta büyüklüğünü kaç yapıyorsunuz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: snatch1903

elemanın bırı koymus nete :D

kendi resminimi yaptırmış?

ulan ne ego var millette bea
  • a4 kagıdından daha kaliteli kagıda basmak lazım bide fazla mürekkep gider diye düsünüyorum bence

duvar kagıtlarını a4 kagıdı boyutlarında kesip onun üstüne baskı yapılabilir.
  • Arkadaşlar bunları duvara yapıştırmak için Faber-Castell in uhu hamurundan başka ne kullanaibliriz çok acele yardımlarınıza ihtiyacım var
  • quote:

Orjinalden alıntı: UMTDESIGN

Arkadaşlar bunları duvara yapıştırmak için Faber-Castell in uhu hamurundan başka ne kullanaibliriz çok acele yardımlarınıza ihtiyacım var

para bantıdının iki ucunu birleştirerek duvara yapıştırabilirsin leke iz vs olmuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: charcharodon carcharias

Elimde çok güzel resimler var ilgilenen arkadaşlar için, ama kotalılar için problem yaratmasından korkuyorum, istek olursa eklerim...

Bir örnek;

Edit; Çözünürlük 2560x1600

ben istiyorum ekle aga ben de kotalıyım ama napalım yapıcam bi tane güzel bişi olsun bari.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.