Şimdi Ara

odamın duvarını kaplamayı düşünüyorum. (süper) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.465
Cevap
532
Favori
231.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar scarface'in resmini yaptım ama bi sayfa tam çıktı 4 sayfa yarım çıktı neden oldu ya..gitti kartuslarım

Edit:arkadaslar olmadı malesef..üstüne bide full kartuşumda bitti..Kırtsiyede bastırın diyenler varda ne yapıcam..kırtasiyedeki bilgisayara bu programı yukletemem ya?nasıl yapıcaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antoniosancho -- 22 Şubat 2009; 23:10:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Black426

arkadaslar scarface'in resmini yaptım ama bi sayfa tam çıktı 4 sayfa yarım çıktı neden oldu ya..gitti kartuslarım

Edit:arkadaslar olmadı malesef..üstüne bide full kartuşumda bitti..Kırtsiyede bastırın diyenler varda ne yapıcam..kırtasiyedeki bilgisayara bu programı yukletemem ya?nasıl yapıcaz

Programı daha kurmadığım için bilmiyorum

Şimdi o programla resmi 8-10 paraçaya ayırdıktan sonra jpeg resim halinde usb belleğe atabilme şansımız yok mu ?

• Bu nasıl olurdu windows 95i hatırlatır hep eski günleri hatırlatır

odamın duvarını kaplamayı düşünüyorum. (süper)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Black426

arkadaslar scarface'in resmini yaptım ama bi sayfa tam çıktı 4 sayfa yarım çıktı neden oldu ya..gitti kartuslarım

Tabiki programı kurdurmucaksın. Laser yazıcısı olmayanlar bence basmasın zaten çok kartuş gider. Programı kullandıktan sonra pdf formatında dosyası çıkıyor yani Adobe Reader la açılan dosyalar. sadece o dosyayı götür kırtasiyeye orda basarlar. Bide gitmişken nokta aralığını 1 veya 2 yap. daha kaliteli çıkar.

• ben yaptım bakınız o boşlukların birini kesip diğerini kesmeyin ve üstünü örtecek şekilde uhulayın.

Kesmek içinse makas yerine cetvel ve falcata kullanın.

Ben yaptım ama fotograf cekemıyorum on numara oluyo.

Yan taraflarını kesmeyin çerçeceve olarak kalsın. sadece birleşme noktalarından birini kesin ve diğerinin üstünü örtecke şekilde uhulayın.

Aynı şekilde üst ve alt bölümleride bu şekild eyapın.

Paintte çizdim umarım anlamşınızdır yapamayanlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Misti -- 22 Şubat 2009; 23:59:31 >

• Ve ortaya böyle bişey cıkacak .

• SAGOPA-KAJMER +rep çogüzel anlatmışsın sağolasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAGOPA-KAJMER

ben yaptım bakınız o boşlukların birini kesip diğerini kesmeyin ve üstünü örtecek şekilde uhulayın.

Kesmek içinse makas yerine cetvel ve falcata kullanın.

Ben yaptım ama fotograf cekemıyorum on numara oluyo.

Yan taraflarını kesmeyin çerçeceve olarak kalsın. sadece birleşme noktalarından birini kesin ve diğerinin üstünü örtecke şekilde uhulayın.

Aynı şekilde üst ve alt bölümleride bu şekild eyapın.

Paintte çizdim umarım anlamşınızdır yapamayanlar.

Böle yapınca direk resim gibi oluyor sanki, o beyazlıklar arkada bir fon varmış havası katıyor, daha güzel sanki. ama kişiye göre değişir tabiki

• işte bir örnek yan taraftaki beyaz yerleri yapıştırma yeri olarak kullandım. siyah bant çekili komple. Yorum istiyorum

• hani la yorumlar
  • Daha değişik böyle manzara resmi, fantastik resimler ,ne bileyim anladınız işte hani bazı resimler olur insanı düşündürür insanın baktıkça bakası gelir böyle resimler var mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAGOPA-KAJMER

hani la yorumlar

Çok güzel olmuş hacu

Bende yukarda resimlerini koyduğum gibi şöyle bir şey yapacağım

Güzel olur mu sence ?

Birde senin koyduğun resim normalde pcde poyutu neydi ? Mesela yukardaki resimlerden birine 604px × 402px yazıyor, sence Daha büyük boyutta mı resimler bulayım büyüyünce çözünürlük çok bozulması diye
    yoksa bu iyi mi ?

• bunlar biraz ufak gibi ama olur sanırım. Bi tanesini yapıcma ben koydularının elind ebaşka güzle konser resmi varmı
  • Bende bugün bir deneme yaptım üstünde çok durmadım basit birşey oldu sadece deneme amaçlı ...

• @ SAGOPA-KAJMER
    Aynı resme ben dün gece başlamıştım fakat duvar rengime uymadığından yarım bıraktım.

Şimdi Şero yapıyorum;
    isteyene benden birkaç resim.

Ayrıca renkli fotokopi ile parlak fotoğraf kağıdına da birkaç resim basmayı düşünüyorum..

• Arkası yapışkanlı kağıt yokmu piyasada?
  • beyler şöyle sağlam bir osmanlı ya da İstanbul'un fethi konulu bi resim yok mu ya kaplayalım duvarımızı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::ExtremE::

beyler şöyle sağlam bir osmanlı ya da İstanbul'un fethi konulu bi resim yok mu ya kaplayalım duvarımızı ?

+1881
  • bir deneme yaptım ancak sayfa kenarlarında beyaz boşluklar kaldı bunu nasıl gidereceğiz?
  • arkadaşlar ben yapamadım ben size resmi atsam siz bana yapıp pdf'yi yollarmısınız ?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.