Ben de yaptım denemelik Çizim masamın üstüne kocaman bir boşluk var oraya daha büyük bir poster yapacağım.
resmin parçalarının arkasındaki beyaz fonu nasıl yaptın?
bi karar veremedim hangi resmi yapsam biri yatay olcak biri dikey dikey olarak trista penanın verdiği resimdekilerden en alttakini yapıcam galiba
Bunun taşınınca yaparımda geçende masaüstü için bir resim arıyordum ilerdede onu düşünebilirim buradaki arkadaşlar içinde resmi koyabilirmi biri
Max Paynenin sadece yüz siyah beyaz şekilde
quote:
Orjinalden alıntı: Darkchild
quote:
Orjinalden alıntı: Fâti
Ben anlamadım mantığını şimdi bu resmi a4 kağıtlarına bölmüyor mu? e böldükten sonra biz onları tek tek çıkartmıyor muyuz nokta nokta olanlar ne işe yarıyor ne için
Nokta nokta olanlar derken ?? tam olarak neyi anlamadın ?
Anlatamadım heralde galiba sanırsam programı bi deneyeyim kurcaliyim ondan sonra bi daha sorarım sağol ilgin için
@CaqiR
Fon koymadım basarken beyaz çerçeve içinde basıyo.
quote:
Orjinalden alıntı: ermanunal01
Buda benden...
cok güzel bir fotoğraf yazıcı aldığım anda bundan yapıcam süper
ben yaptım bile
ben bunu denedim nokta nokta çıkıyo. neden?
siyah noktalar şeklinde çıkıyor :S
nası yazdırıcaz :(
quote:
Buda benden...
öyle yapsak bile renklerde bi cansızlık mevcut. ama diğer arkadaşlarınki daha canlı olmuş. (ör. dark knight resmi)
quote:
Arkadaşlar o noktaları yok etmek istiyorsanız aşağıda resimdeki gibi yapın.
bende denemeyi düşünüyorum arkadaşlar gayet güzel gözüküyor.
çok hoş
Yazıcımız yokki çıkartalım , yazıcı almak lazım ama konu up kalsın güzel konu
süper bişey
Beyler büyük kırtasiyelerde çıkarttırmak daha mantıklı gibi geliyor özellikle üniversitedekiler kampüsün içindeki kırtasiyelerden çok ucuza çıkarttırabilir
quote:
Yalnız bunu evde çıkartmanın zevki çok farklı.BU zevki tatmadan yorum yapma istersen
Zevk derken? Biraz pahalıya geldiği için mi böyle dedin?
benim tek sorunum a4 lerin kenarlarındaki beyaz boşluklar. onları nasıl kaldırabilirim illaki birazcık beyaz bölüm kalıyor
quote:
Her sayfa çıktığında sonucu görmek için insan çok heycanlanıyor.Bu an anlatılamaz,tadılır.