Çok özür dilerim konuları karıştırdım bu konuyu o konuya yapıştırcaktım o konuyu buraya yapıştırmışım
Arkadaşlar bir yanlışlık olmuş. Konuyu geri getirdim.
quote:
Orijinalden alıntı: Metalurjist
Teşekkürler, emeğinize sağlık yönetici bey
quote:
Orijinalden alıntı: Sylargray
quote:
Orijinalden alıntı: Metalurjist
Teşekkürler, emeğinize sağlık yönetici bey
Rica ederim, iyi forumlar.
Arkadaşın fon kartonuna yapıştırması bence çok mantıklı. Duvara yapıştırmak zor olur diye yapmaya üşeniyordum ama fon kartonu olayı iyi geldi.
bende yaptırmayı düşünüyorum tam olarak nereye yaptırmak lazm matbaa mı reklamcı mı kırtasiye mi:D bi de hangi kağıda falan bastırırsak daha güzel olur? şimdiden teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: Heisenberg61
bende yaptırmayı düşünüyorum tam olarak nereye yaptırmak lazm matbaa mı reklamcı mı kırtasiye mi:D bi de hangi kağıda falan bastırırsak daha güzel olur? şimdiden teşekkürler.
Matbaa ve Reklamcı zaten aynı baskı tekniklerini kullanır tahminimce. Kırtasiye de Normal kağıta renkli çıktı olarak alırsa bi .oka benzemez. En mantıklısı yazıcın varsa fotoğraf kağıdı alman. Arka sayfalarda arkadaşlar link atmıştı HP'nin vs fotoğraf kağıtlarını. En iyi yöntem paraya kıyarım diyorsan fotoğrafçıya bastır.
quote:
fotokopiciler falan yapar. yalnız renkli ve sağlam istiyorsan en az 220 gramlık kağıtlara bastırtman. biraz pahalı olabilir artık orasını konuş
quote:
Orijinalden alıntı: gegirti
quote:
Orijinalden alıntı: GoodGateWay
tam bilmiyorum bu işleri kusura bakmayın:D 220 gram kağıda mı yoksa fotoğraf kağıdına mı yaptırmak daha güzel durur:D bi de sadece kağıt türünü söylemek yeterli mi başka bişe bilmek gerekiyo mu? ortalama ne kadar tutar:D
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: gegirti
quote:
Orijinalden alıntı: GoodGateWay
tam bilmiyorum bu işleri kusura bakmayın:D 220 gram kağıda mı yoksa fotoğraf kağıdına mı yaptırmak daha güzel durur:D bi de sadece kağıt türünü söylemek yeterli mi başka bişe bilmek gerekiyo mu? ortalama ne kadar tutar:D
fiyatlar değişiyor yav, yan yana dükkanların bile fiyatları farklı oluyor bazen :p en iyi ihtimal sayfa başı 25 kuruştan hesapla :p fotoğraf kağıdı tahminimce daha güzel olur.
quote:
Orijinalden alıntı: sarikanarya567
Bunu bugün yaptım arkadaşlar,evde basıcaktım kağıtları ama beklediğim randımanı alamadım yazıcımdan, bende en iyisi baskı merkezine yaptırmak diye düşündüm.Tanesi 80 kuruşa 160g lık kağıda bastımdır,görebileceğiniz gibi 30 tane,patafix ile duvara yapıştırdım,açıkcası o kadar emek verdiğimdenmidir bilmiyorum ben çok beğendim,sizlerinde yorumlarını bekliyorum,bu arada herhangibir kesme biçme işlemi yapmadım,olduğu gibi yapıştırdım.
bunu bunu alın bunu
şu arkadaşın parlak duruyor bu kağıdı a4 çıkaran basan bir yazıcı için nasıl buluruz ayrıca odaya nasıl bir ışıklandırma yapılmalı ki bu kadar canlı gözüksün yardım ederseniz sevinirim