Şimdi Ara

odamın duvarını kaplamayı düşünüyorum. (süper) (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.465
Cevap
532
Favori
231.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sarikanarya567

Bunu bugün yaptım arkadaşlar,evde basıcaktım kağıtları ama beklediğim randımanı alamadım yazıcımdan, bende en iyisi baskı merkezine yaptırmak diye düşündüm.Tanesi 80 kuruşa 160g lık kağıda bastımdır,görebileceğiniz gibi 30 tane,patafix ile duvara yapıştırdım,açıkcası o kadar emek verdiğimdenmidir bilmiyorum ben çok beğendim,sizlerinde yorumlarını bekliyorum,bu arada herhangibir kesme biçme işlemi yapmadım,olduğu gibi yapıştırdım.

odamın duvarını kaplamayı düşünüyorum. (süper)

usta şu fotoğrafın orjinalini atsan sana bi zahmet

• quote:

Orijinalden alıntı: ananni

quote:

Bunu bugün yaptım arkadaşlar,evde basıcaktım kağıtları ama beklediğim randımanı alamadım yazıcımdan, bende en iyisi baskı merkezine yaptırmak diye düşündüm.Tanesi 80 kuruşa 160g lık kağıda bastımdır,görebileceğiniz gibi 30 tane,patafix ile duvara yapıştırdım,açıkcası o kadar emek verdiğimdenmidir bilmiyorum ben çok beğendim,sizlerinde yorumlarını bekliyorum,bu arada herhangibir kesme biçme işlemi yapmadım,olduğu gibi yapıştırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: GoodGateWay

quote:

quote:

ne yaptın şu iki fotoğrafı bi karşılaştırsana

• quote:

Orijinalden alıntı: Turbulencia

Kısmetse bunu deneyeceğim.

Tamamdır, çıkarttım kırtasiyeden. Sol kısım biraz istediğimden kötü oldu ama geri kalan güzel çıktı. İş kesmeye kaldı. 104x77 sanırım ebatı resmin. Beyazlıkları kesersek 100x70 gibi bir ebat olur sanırım. Bakalım nasıl bir görüntü olacak, eğer güzel olursa çerçeve bile düşünüyorum.

• quote:

quote:

Kısmetse bunu deneyeceğim.

Tamamdır, çıkarttım kırtasiyeden. Sol kısım biraz istediğimden kötü oldu ama geri kalan güzel çıktı. İş kesmeye kaldı. 104x77 sanırım ebatı resmin. Beyazlıkları kesersek 100x70 gibi bir ebat olur sanırım. Bakalım nasıl bir görüntü olacak, eğer güzel olursa çerçeve bile düşünüyorum.

İşte kabaca kenardaki beyazları kestim, ufak tefek kesimlerden sonra yapıştırma kısmına geçeceğm.

• takip
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GoodGateWay

quote:

quote:

ne yaptın şu iki fotoğrafı bi karşılaştırsana

http://jootix.com/upload/DesktopWallpapers/cache/City-2-city-big-buildings-sky-wallpaper-2560x1440.jpg

• arkadaslar nokta aralıgını 3 e indirdim 1 yapmadı simdi daha iyi oldu ama yinede cok net degil cıkınca ve uzaktan bakınca cok anlasılmıyormu yoksa pc de gözüktügü gibi mi cıkcak kagıttada bölemi olcak netligi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yanmısbozuka -- 7 Mayıs 2012; 0:07:10 >
  • uchiha madarayı yapmayı düşünüyorum veya kratos ne dersiniz
  • up
  •  odamın duvarını kaplamayı düşünüyorum. (süper)

Bende şöyle bir şey yaptım
  • programın adıne ne en baştaki sayfada verilen nokta nokta oluşturyor
  • bu programın türkçe olması hoşuma gitti
  •  odamın duvarını kaplamayı düşünüyorum. (süper)

bu resmi kapıma asıyordum küçük oluyordu bu program sayesinda daha iyi olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryuzaki Hideki -- 18 Mayıs 2012; 11:46:42 >
  • Sehrin azizleri...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende odamın duvarını bu şekilde kaplamak istiyorum. Fotoğraf baskılarını da aldım. Sadece ne ile yapıştıracağıma karar veremedim. Çift taraflı bir bant var elimde ama biraz kalın gibi geldi bana. Daha sonra sayfaların altından belli olabilir. Siz ne ile yapıştırmamı önerirsiniz? Bu arada duvar saten boya.
  • Vov bos zamanimda bakacam buna cok hosuma gitti en azindan kucuk boyutlarda bisey yapacam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: webbuzzy

Bende odamın duvarını bu şekilde kaplamak istiyorum. Fotoğraf baskılarını da aldım. Sadece ne ile yapıştıracağıma karar veremedim. Çift taraflı bir bant var elimde ama biraz kalın gibi geldi bana. Daha sonra sayfaların altından belli olabilir. Siz ne ile yapıştırmamı önerirsiniz? Bu arada duvar saten boya.

Faber Castell hamur yapıştırıcı kullanmıştım ben
  • Mesaj dursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneEighty -- 5 Şubat 2021; 23:48:42 >
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.