< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
[Kota DOLDU] Odeabank 25.000 TL yatırımınıza 5.000 TL Hediye Fon fırsatını kaçırmayın! (10. sayfa)
-
-
niye sattın, 30 gün beklemen gerekmiyor muydu ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hediye fonu sattim diğer aldığım fon duruyor hediye fon satilinca kampanyaya dahil olunmuyor mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yani 25 bin üstü fon dursun da, gerisi önemli değil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
30 bin rpp aldım o duruyor 30 gün duracak hediye fonu satıp rpp alacağım
Satış emrini 13:30 sonrasında verdiyseniz emir salı günü gerçekleşir, para hesabınıza çarşamba günü geçer.
-
TL Para piyasası fonları
-
-
Şimdi kontrol ettim bende hala aynı 4000 görünüyor
Şuan 4k oldu bende de tekrar enteresan ya
seçilen hediye fon kısmı neden boş ? bende de boşta.
-
8 gün sonra seçilebilecek.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar 30 günlüğü dolan ve seçebilen var mı 4 binlik fonu bugün son gün bir şey görünmüyor ?
-
Hocam benim sizinle aynı bugün son günüm ve hediye fon seçme seçeneği çıkmıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
3 gün kaldı 4.000lik fon hediyesi için. 26.000 atmıştım, 20.000lik ykt ve 6.000lik gum. anlık 26.536,80 oldu onlar, bir ara 27.000i görmüştü. (altın, gümüş saldı aşağı)
hediye verdikleri 1000lik fon olarak yzc seçmiştim, o 1.074,26 oldu. aldıktan sonra hiçbirini ellemedim.
-
Fon seçimi 30. gün dolduktan sonraki iş günü seçime açılıyor.
Ödül seçimi yapıldığında bir sonraki iş günü saat 14:30 - 15:30 arasında hesabınızda blokesi kalkmış oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redali -- 16 Aralık 2023; 15:8:56 >
IHK seçtim. Yarın hesaba geçiyormuş. Hesaba geçince satarım.
Paranızı para piyasası fonlarında eritmeyin, altın ABD hisse fonları veya tl bist fonları alarak değerlendirin. Enflasyonda yenik düşersiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takdag90 -- 14 Aralık 2023; 16:7:21 >
Herkesin risk algısı aynı değil, para ihtiyacı ihtimali aynı değil. Bence bu şekilde öneride bulunmak yanlış. Varlığının bir günde yüzde 6-7 azaldığını görür, kalbine iner. Sabrı yoktur 2 ay sonra zararla çıkar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X