< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
[Kota DOLDU] Odeabank 25.000 TL yatırımınıza 5.000 TL Hediye Fon fırsatını kaçırmayın! (11. sayfa)
-
-
Vadesiz hesabınızda mı görünüyor? SS gönderebilir misiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet hocam vadesizlerde. SMS geldi zaten bilgilendirme için
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bugün fon süresi doldu 4 bin hediye bakiyeyi seçmek için ekran açılmadı sebebi ne olabilir ?
Fon seçimi 30. gün dolduktan sonraki iş günü seçime açılıyor.
Ödül seçimi yapıldığında bir sonraki iş günü saat 14:30 - 15:30 arasında hesabınızda blokesi kalkmış oluyor.
Referanslar davet edilen kişinin 30. günü dolduğunda saat 19:00 itibariyle hesaplara yatıyor bazen SMS geliyor bazen gelmiyor. Uygulamadan giriş yapıp hesap detaylarından kontrol ediniz. Hesap bakiyesi 0 gözüksede detaylarda gözükebiliyor referans kazanımları
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redali -- 16 Aralık 2023; 15:3:52 >
-
4000 tl hediye fonu hemen bozdurabiliriz değil mi?
-
Bloke kalkınca satış emri verebilirsiniz valör+3 fonlar 3 iş günü sonra hesabınıza geçer tutarı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
30 gün dün itibariyle doldu 4000 liralık hediye fonu 31. Günde seçtirdi. Muhtemelen pazartesi hesabımda ki bloke kalkar bilginize
Şu an hediye fon seçebiliyorum, hemen satmayı düşünüyorum, hediye fon olarak ne önerirsiniz arkadaşlar?
Hemen satacaksan pek zarar etmezsin bence kafana göre al birini ben kadın fonu aldım
yatırım zaten tüketimden arda kalan parayla yapılır, yani fon alan adam 1 ay sonra o paraya ihtiyaç duyuyorsa zaten tlde kalsın. Normal bir dönemde değiliz maalesef , reel faizler enflasyonun altında kalıyor, bu nedenle de bugün alabileceğin x ürünü yarın alamayacaksın. Yatırım tavsiyesi değil sadece uyarı.
ayberk1922 nikli arkadaş mesajlarıma cevap verir misin.referans konusu vardı aramızda.Hatirlatmak istedim.
Edıt: Arkadaşlar bu arkadaştan referans almayın.Verdigi sözü yerine getirmiyor.
Referans tan kazandığın 1000 tl seni zengin etmez hocam.500 tl alacağım var senden.Hak hukuk meselesi.Sen bilirsin hocam.Bu koşullarda hakkım sana helal değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tbskvk55 -- 20 Aralık 2023; 19:0:58 >
arkadaşlar hediye 4 bin TL ile aldığım fon için satış emri vereli neredeyse 1 hafta olacak, ancak hala satış gerçekleşmedi, bu normal mi, herhangi bir süre de göstermiyor, satış ne zaman gerçekleşir acaba?
-
emir de gözükür gerçekleşeceği tarih. yabancı fon ise normal, valör 3 gün + noel tatili var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X