Şimdi Ara

Odeabank Bank’o Atlas kredi Kartı Mil Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu kart sahibi olup mil biriktirenler şu an Atlas havayollarının iflas etmesinden dolayı millerini kullanamıyor. 3 ay önce bankadan arandım ve biriken yaklaşık 50.000 mil için 2 adet yurtiçi bilet hediye edelim teklifi yaptılar. Ama kabul etmedim. Zira Atlas global de iflas etmeden 1 ad yurt içi bilet 7.000 mil idi. Yaklaşık 7 adet bilet alabiliyordum. Teklifleri çok gülünç. Bu kartı kullanıp mil sorununu adil olarak çözebilen var mı? Kart İcin her yıl aidatta aldılar eskiden peşin harcamaları vade farksız 9 taksite bölüyordu bu bir avantaj idi ama son24 aydir artık oda 300₺-1000₺ arası 2 taksite dusuruldu. Kısacası kartı oldurduler ama en azından millleri kurtarabilmek lazım. Bir şekilde mil değerlendirme konusunu adil olarak çözen var ise yöntemini burada paylaşırsa iyi olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Burası ağlama duvarı değil.

Bu konuyu yazarken , konu kategorisini seçerek yazdın. Bunu gözden kaçırmış olman imkansız..

Ama sen halen ısrarla konuyu açtın ve burada konunu okuyon her bir bireyin 30sn çaldın.

Toplamda 100 kişi okusa 3000 sn eder buda 50dk.

Sen gel abc firması millerimi çalıyor diyerek kendinde hak görüp başkasının zamanını çal.

Bu ne yaman çelişki böyle.

Şimdi bizim çalınmış dakikalarımızı kim verecek..!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kıladam kullanıcısına yanıt
    Terbiyeli ol seviyesiz seviyesiz cevaplar yazma. Efendi ol.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ondemand O kullanıcısına yanıt
    Sonuç ne oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.