Şimdi Ara

Odeabank Oksijen Hesap %22.50 Nisan 2019 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
699
Cevap
24
Favori
73.249
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • doların artacağını öngürüyorsanız dolara ing nin 3,50 daha iyi bir fırsat. doların düşüp tl nin değerleneceğini düşünüyorsanız odea daha avantajlı
  • Forumun blok ozelligini bu siralar cok kullaniyorum. Ise yariyor bu ozellik..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fibabank güvenilir ben öneririm, genelde faizleri yüksek

• emir66 E kullanıcısına yanıt
    Senelik net oranlar nelerdir ? Ayrıca teşekkür ederim
  • Fibabank şuanda baktım senelik 12 veriyor ama şubeden farklı teklif verebilirler, meblağ yüksek çünkü. Mevduat müşterisine önem veriyolar. Ek olarak Odeabank ile de görüşün, onlar da iyi teklif verebilirler, şuanda faizler yüksek çünkü. Yanlız Eft-havale olarak paranızı taşıyosanız eft limitlerini teyit edin

• hemen damlamışlar haramzadeler ,yobazlar,haramsa bu konuda ne işiniz var,sahte enflasyon helal degilmi,yandaşlara peşkeş helal...
  • Diffarensiyel kullanıcısına yanıt
    hocam bende enpara için aynı şekilde değerlendirme yapmak için aldım fakat enparada istediğimiz zaman para çekemiyormuşuz o kötü oldu benim için kendilerinede bahsettim odeabankta öyle bir sınırlama yok ama bankaya pek güvenemedim.
  • emir66 E kullanıcısına yanıt
    30k paraya 1 aylık sabit vade için arttırlar mı?
  • Mark Valley kullanıcısına yanıt
    Kiraz hesapta 12.25 verirler 30k ya. En yüksek o olabilir. Oksijen hesap gibi o da

• Sinema bileti için banka kartı ile 1000 tl işlem şartı var. Banka kartı ile 1000 lira alışveriş mı yapmak gerekiyor. Yoksa bankamatikten 1000 para çekme mı? Sonuçta ikisi de işlem.

• delarua D kullanıcısına yanıt
    Tek işlem minimum 3000 Tl'lik işlem koşulu var. Banka kartı zorunlu değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakkin -- 9 Şubat 2017; 20:26:41 >
  • MUTAF kullanıcısına yanıt
    yüzde 13 kim veriyor. oksijen hesap mı?
  • Yeni aldım ben de. Denemek için Onbin attım 7bine faiz veriyormuş.

Sinema bileti vermedi ama kod tükendi yazıyor.

Bu arada 2arkadaşını oksijen hesaba getirene diğer banka atm ve eft ücretsiz yapan kampanya varmış oksijen hesabı düşünen varsa buradan önerebiliriz haklar boşa gitmesin.

• inexo kullanıcısına yanıt
    3bin üstü para aktardığın için mart 5 gibi kodlar sms le gelir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne hale geldik faizlerle gecim saglamaya basladik.Allah sonumuzu hayir getire.....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

Yeni aldım ben de. Denemek için Onbin attım 7bine faiz veriyormuş.

Sinema bileti vermedi ama kod tükendi yazıyor.

Bu arada 2arkadaşını oksijen hesaba getirene diğer banka atm ve eft ücretsiz yapan kampanya varmış oksijen hesabı düşünen varsa buradan önerebiliriz haklar boşa gitmesin.

Bende Teb bankası ile çalışıyordum %9 veriyordu bu bankaya bugun itibari ile 25 bin yatırdım 22 bin TL'Sİ faizlenecek...Aynı anda banka kartımıda verdiler...Telefonumada hemen aplikasyonu indirdim..Öyle aman aman güzel bir banka değil zaten izmirde toplam 3-5 şubesi var allahtan yakın bana 1 tane şubesi..Dolar hesabı aslında açıcaktım %3.75 veriyor günlük faiz ama 3.000 dolar üzerine ..Yine tl'de olduğu gibi 3000'i hibe ediyor üzerine eklenen kısma faiz işliyor.Aslına bakarsak 3.75 oranı kimse vermiyor ama 3000 dolar fazla bir tutar ..Alternatif olarak İng bak 3.5 veriyor hemde bi şartta yok değerlendirilebilir..
    Bende sinema biletine baktım kod tükendi diyor heralde kampanya bitti diye düşündüm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih_izmir -- 27 Şubat 2017; 20:27:3 >

• quote:

Orijinalden alıntı: paşa1978

Ne hale geldik faizlerle gecim saglamaya basladik.Allah sonumuzu hayir getire.....

Faizlerle geçim sağlamaya çalışan yok parasının değerini korumaya çalışıyor insanlar
  • semih_izmir kullanıcısına yanıt
    atm uzaksa sıkıntı gerçekten. koca ankarada da 2 şube var alakasız yerlerde allahtan merkeze atm koymuş

• Odea atmsi banada uzak, fakat enpara, garanti, ykredi vrya isbankasi hesaplarima eft yapip cekiyorum.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.