Şimdi Ara

Odeabank Oksijen Hesap %22.50 Nisan 2019 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
699
Cevap
24
Favori
73.250
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yapı kredi şubeden, 130bin liraya % 11.40 oran verdi.
  • MUTAF kullanıcısına yanıt
    Güya şubesiz avantajlı nuvo yüksek oran verecekti şubesinin verdiği oranı vermekten aciz. 10.65 Nedir ya.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • espial kullanıcısına yanıt
    Hocam odeabank 100 bin üzerine şubeden 12.40 veriyor..
  • Moldova_lover kullanıcısına yanıt
    Şuan için E-turuncu'dayım uzatmazlar ise 1 Temmuzda avantajlı faiz oranı bitiyor. Nuvo'da şubenden düşük faiz vereceksen niye çıkarttın şubesiz bankacılığı anlamadığım o. Odeabank'ında şube-atm sayısı yok gibi bir şey para çekmek istediğin zaman eft yapacaksın buda acil durumlarda EFT saatleri dışında sıkıntı olur.
  • Gerçek enflasyon % 20 nin üstünde, negatif faiz veriyor bankalar ... Paramız faizde bile eriyor dolar son 6 ayda % 30 dan fazla artmış. 3 yıllık faiz kadar kazanç var dolarda.
  • Bu oksijen hesaptan hediye gelen sinema biletlerinde popcorn ve cola hediyesi de var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • universty3 kullanıcısına yanıt
    Popcorn hediye hocam.

Sanırım millet mecbur kalıp içecek bişeyler alsın diye şap gibi yapıyolar popcornu.Biz de kolamızı suyumuzu gizlice içeri sokuyoruz 20 TL baymamak için

• Anxiolytic kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler hocam.yarın kullanırım o zaman.

• Beyler işbankası %10 üstü vermiyor, hesabı kapatıp vadeli en sağlam ve avantajlı neresi varsa oraya geçeceğim. Ne tavsiye edersiniz ?
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    Kardeş 10 faize para tutulur mu?ING'nin e-mevduatı 12.50..E-mevduatlar içinde en avantajlısı.Eğer şube faizi istiyorsan odeabank geçen ay bana 12.40 verdi...Belki bu ay biraz daha yükseltmiş olabilirler...Bir de fibabank var.Şubeden 12.50 e-mevduata 12.60 2 ay da 12.75 hoşgeldin faizi var...
  • Fibabank 12.95 yaptı.Odeabank hala uykuda...
  • Moldova_lover kullanıcısına yanıt
    Odeabank'ta 3 mart itibariyle 12,25 ten bağlamıştım,şimdi ne oldu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi palki -- 14 Mart 2017; 16:2:59 >
  • palki P kullanıcısına yanıt
    Ben de merak ediyorum.Vadem nisanda doluyor eğer ciddi bir artış yapmazlarsa ben fibabankı düşünmeye başladım...12.95 gerçekten çok iyi şu an itibariyle..
  • 10bin 20bin varsa bahsettiğiniz bankada riske edilebilir ama daha yüksek mevduatı fibabank gibi adı sanı duyulmamış bir yere bağlamak pek makul gelmiyor bana. Ayrıca gelir stopajlarını iyi araştırın. Son dönemde bankalar bununla da oynamaya başladı

• bunların banka kartında skt yazmıyor mh den öğrendim ama alışverişe kapalı galiba ayar etti kart

• quote:

Orijinalden alıntı: Anxiolytic

Popcorn hediye hocam.

Sanırım millet mecbur kalıp içecek bişeyler alsın diye şap gibi yapıyolar popcornu.Biz de kolamızı suyumuzu gizlice içeri sokuyoruz 20 TL baymamak için

Odeabank müşteri temsilcisi ile konuştuğumda popcorn hediyesi yok denildi.Sinema salonlarına göre bu kampanya değişiyormu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Moldova_lover

Fibabank 12.95 yaptı.Odeabank hala uykuda...

sitesinde 12.75 yazıyor
  • helsloot kullanıcısına yanıt
    Hocam o kiraz hesap faizi..buradan bakabilirsin.32 günden itibaren 12.95

• rommy6719 kullanıcısına yanıt
    Avşar sinemalarında veriyolar hocam. Diğerlerinde denemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anxiolytic

Avşar sinemalarında veriyolar hocam. Diğerlerinde denemedim.

Avşar metropole gitmeyi düşünüyorum. Görevlisi uyarlama gerek var mı. Saygılarımla

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.