Şimdi Ara

Odeabank Oksijen Hesap %22.50 Nisan 2019 (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
699
Cevap
24
Favori
73.362
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Anxiolytic

Mayıs ayının sinema kodları gönderildi mi? Benimkiler daha gelmedi de

Bana da gelmedi henüz. Sanırım kimseye gitmedi.
  • Ing de hoşgeldin faizimi 1 ay erken bitirdiler bir baktım 12.5 olmuş, ben de gittim Odeabank'ta hesap açtırdım tüm parayı oraya aktardım.
    Oksijen için 14.50 onun üstüne de 61 günlük yine 14.50 verdiler. Hesap işletim ücretini sormayı unuttum bakalım alınacak mı. Eft için de deneme yaptım 4 tl. masraf çıktı.
    Dolar ve altın hesabı açayım diyorum ama onlardan hesap işletim ücreti alınıyor mu acaba?
  • Merhaba Arkadaşlar,

Odeabank hediye sinema kampanyası için hesabımıza 2000 TL üstü para yollarsak da işlem olarak sayılıyp hediye bilet kazanabiliyor muyuz. Yoksa oksijen hesaptan mı para çıkışı gerekli. Bilgilendirirseniz sevinirim.
  • bu ay sinema bileti kodları neden gelmedi bilgisi olan var mı ""
  • havale eft almasalar iyiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: m@xman

bu ay sinema bileti kodları neden gelmedi bilgisi olan var mı ""

Aynen. Ayın ortasına geldik halen biletler yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aylık ortalama 10.000 lira para ve 2000 liralık işlem lazımmış. Ortalama olayı nerden çıktı anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cycloner -- 13 Haziran 2017; 15:56:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cycloner

Aylık ortalama 10.000 lira para ve 2000 liralık işlem lazımmış. Ortalama olayı nerden çıktı anlamadım.

zaten hesap 10.000 üstü ve 2000 TL işlemde yapıldı geçen ay ama gelmedi kod.
  • quote:

Bizim 3 ayrı hesaba da ayın 2sinde geldi biletler. Sürekli bişeyleri değiştirip duruyorlar belki şartlar sağlanmamış olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: muvee

quote:

Bizim 3 ayrı hesaba da ayın 2sinde geldi biletler. Sürekli bişeyleri değiştirip duruyorlar belki şartlar sağlanmamış olabilir.

siz hesaplardan 2000 TL mi işlem yaptınız yoksa daha yüksek mi?
  • m@xman M kullanıcısına yanıt
    Benim hesapta girdi çıktı çok oluyor yüksek meblalarda.
  • 30 gün boyunca her gece 10 bin TL üstü olmalıymış. Ben bi günlüğüne tamamını İNG'ye yollamıştım oran düşük kaldı diye o yüzden 4 biletten oldum :(

• Arkadaşlar, Odeobank'ta oksijen hesap açılınca ya da ING'de E-turuncu hesap açılışından sonra eft-havalelerde ücret alınıyor mu internet üzerinden yapılan işlemlerde biliyor musunuz?
  • snatch S kullanıcısına yanıt
    Hocam devam ediyor uzatıyorlar zaten bankalar mevduat arıyor şu anda, mevcudu kaçırmayı göz önüne alamazlar.
    Benimde hesabı açalı neredeyse 2 sene oldu hala 13,5 dan faiz veriyor.
  • french_kiss kullanıcısına yanıt
    ING saat 4'e kadar yapılan eftlerden almıyor.
  • İng faizi %14 yaparak odea'yı geçti. Odeabank dan bir hamle bekliyoruz.
  • Odeabank oksijen 50.000 usd ye kadar %4 veriyor, bunun üzerindeki dolara ne faiz veriyor acaba bilen var mı?
  • faizi günlük veren banka arıyorum. mevcutta enpara kullanıyorum günlük %10 oranı var ama havale eft ücretsiz olması büyük avantaj.

bu odea günlük veriyor mu? yada ing?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cozali

Odeabank oksijen 50.000 usd ye kadar %4 veriyor, bunun üzerindeki dolara ne faiz veriyor acaba bilen var mı?

• ING de eturuncudan direkt eft yapılıyor mu yaksa bağlı olduğu vadesize mi aktarmak gerekiyor önce

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.