Şimdi Ara

Odeabank Oksijen Hesap %22.50 Nisan 2019 (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
699
Cevap
24
Favori
73.304
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • USD hesabı açtırmayı düşünüyorum. Kafamda 10bin dolarlık bir tutar var. Fakat doları şubeden çekemiyoruz sanırım. Swift'te 100 lira gibi bir bedel alıyor ki çok pahalı. Kullanan arkadaşlar doları nasıl çekiyorsunuz? ATM ne kadar dolar veriyor?

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Degerli Oksijen Hesap musterimiz, her ay 2 tane ucretsiz sinema bileti kazanmak icin tek seferde yapilmasi gereken islem kosulu 3000 TL den 2000 TL'ye dusurulmustur. Bu islem kosulunu saglayan ve bugunden itibaren Odeabank'taki toplam varligi 10.000TL ve uzeri olan tum musterilerimize biletler bizden!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anxiolytic

Hocam 10.000 TL si olana mı sinema bileti hediye yoksa 3.000 TL mı. Tam anlayamadim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100000 tl nin günluk faizi ne olur burada.

• Hesap işletim ücretleri bireysel müşteriler için alınamaz hiçbir şekilde hiçbir banka tarafından. Şuan bddk tarafından yasaklı. Ticarilerden alınabilir.

@@@yeni güncelleme

Her ay bilet kazanabilmek için hesapta en az 10 bin tl olacak. + tek seferde 2 bin tl lik hesap hareketi gerekiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maestro26 kullanıcısına yanıt
    Eskiden sadece 3000 TL işlem yapmak yeterliydi bilet kazanmak için. Şimdi sadece 10 bin TL mevduatı olanlara 2000 TL işlem yapma şartıyla veriyolar.

• quote:

Orijinalden alıntı: fagala

100000 tl nin günluk faizi ne olur burada.

Net 32,42 TL olması lazım.

• Sinema bileti için "Aynı gün, aynı tutarda yapılan para transfer işlemleri ve para çekim/yatırım işlemleri dahil değildir." diyor. Yani günlük hesaba eft yapıp geri çekmek geçersiz. Bilginize.

• ayın sonu Enpara ya 2k eft yapar, Haziran başı geri iade yaparız, tmmdır.

• Arkadaşlar haftasonu bu vadesizdeki 4000 TL'yi çektik diye kalan paranın vadesini bozmazlar di mi? Deneyen oldu mu?
  • Merhabalar. Banko axess e gelen 95 tllik aidat geri alınabiliyor mu ? Geçen hafta yansıtmışlar.

Hayırlı forumlar.

• muvee kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerini ara de ki, kart ücreti yansıtmışsınız. Ya kart ücretini iptal edin ya da kartımı kapatıcam bu ücret sebebiyle. Eğer iade etmezlerse yakınlarımda Odeabank Axess kart kullanıyorlar onlara 1 sene kart kapatmama sözü ile iade etmişsiniz, bana neden etmiyorsunuz dersen, yüksek ihtimalle geri vites yaparak iade edeceklerdir.

• 4000tl için faiz işletmeyecekler. Bu tam bir eski tip banka mantığa benziyor, 5000tl ihtiyaç kredisi çekmeye gelirken 2000tl dosya masrafı alıp eline 3000tl veriyordu.

Odeabank acaba 4000tl için neden faiz isletmiyoruz? 4000tl para değil mi?

Ben 3 bankada para tutuyorum, 3-su da ciddi kuruluslar:

Denizbank
    Enpara
    Cepteteb

Denizde mevduat olduğu içi masrsfsizlik istedim, EFT ve HIU kaldırdılar. Şuan en yüksek faiz Deniz veriyor 13% (Afili bankacılığı var). Cepteteb ve Enpara 13% altında olsada bir miktar orda çünkü risk dağıtmak mantıklı olduğunu düşünüyorum. Bu bankalar dürüst (kulağa komik geliyor), faiz tüm tutarına isletiyorlar. Ayrıca para çekmek istediğinizde en yakın şubeye gidip tl/doviz çekebilirsiniz. Enpara ve Cepteteb te zaten HIU ve EFT ücretler yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CEBEP -- 22 Mayıs 2017; 22:30:12 >
  • Arkadaslar bir sorum var size. Ben mevduat faiz oranlarini enuygun.com dan takip ediyorum. yanliz orda nedense odeabank hic gorunmuyor. Bunun sebebini bilen var mi acaba?

Link su:

https://www.enuygun.com/mevduat/karsilastir/100000-tl-1-gunde-ne-kadar-faiz-getirir/
  • hesap açtım fakat sözleşmede hesap işletim ücreti 3 ayda bir 24 tl olarak alınır yazıyor. sizden alınıyor mu?
  • Sume kullanıcısına yanıt
    Dün sözleşmem ve kartım geldi. Gönderdikleri bankkartın üzerinde SKT yok. Karta şifre almak istediğimde skt tuşlamamı istiyor fakat katın üzerinde sadece 16 hane ve odeabank yazıyor. Sms ile şifre almayı denediğimde hatalı kart numarası diyor. Müşteri temsilcilerinede bağlanamadım bir türtlü. Bildiğim kadarıyla banka kartlarınında üzerinde skt olması gerek. Sizin kartta mevcut mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrec4nl4r

Dün sözleşmem ve kartım geldi. Gönderdikleri bankkartın üzerinde SKT yok. Karta şifre almak istediğimde skt tuşlamamı istiyor fakat katın üzerinde sadece 16 hane ve odeabank yazıyor. Sms ile şifre almayı denediğimde hatalı kart numarası diyor. Müşteri temsilcilerinede bağlanamadım bir türtlü. Bildiğim kadarıyla banka kartlarınında üzerinde skt olması gerek. Sizin kartta mevcut mu ?

Hızlı kartlarda skt olmaz. Müşt tems aracılıgı ile almanız gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sume

hesap açtım fakat sözleşmede hesap işletim ücreti 3 ayda bir 24 tl olarak alınır yazıyor. sizden alınıyor mu?

Hiü ticarilerden alınır. Bireysel müşterilerden hiü almak bddk tarafından alınan kararla yasaklandı

• Arkadaşlar oksijen hesap sinema bileti veriyormuş nasl oluyor kazanım

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.