Şimdi Ara

Odeabank Oksijen Hesap %22.50 Nisan 2019 (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
699
Cevap
24
Favori
73.304
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kişisel hesapta ne kadar veriyor bilginiz var mıdır? daha önce hiç hesap açmadım. finansın kredi kartı ve enpara hesap var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rush10

Cuma şubeye gittim oksijen iyi ama eft vs ücret kesiliyor bunun bir yolu yokmu dedim kesinlikle ücret kesilmeyecek dedi hesabı açan kadın tamam dedim demekki şubeden açınca ayrıcalık falan oluyor açtık parayı gönderdim tekrar işlem yapayım dedim hemen bankadayken 4lira ücret çıktı kadına gösterdim şimdi daha faiz işlemedi pazartesi deneyin vs diye saçmaladı.pazartesi ücret çıkarsa arayın dedi bende çıktım geldim.

EFT yapmayı deneyiniz mı hocam? Ücret kesiyor mı? Ona göre bende açacağım hesap.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zerok Z kullanıcısına yanıt
    Şuan denedim halen kesiyor öğleden sonra görüşeceğim şubeyle

• Ben de denedim.Şuan benden kesmiyolar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anxiolytic

Ben de denedim.Şuan benden kesmiyolar.

Şubeden mi yaptırdınız hocam farklı bir şey yapıldı mı

• Hayır hocam mobil şubeden ücretsiz gönderiyorum.

Sanırım 100k üstü mevduatı olanlardan EFT alınmıyor. Çünkü 50k varken benden de istiyodu.

• Anxiolytic kullanıcısına yanıt
    Hocam hali-hazırda enpara hesabım var?
    e-turuncu ile uğaşmasam diyorum. Enpara iyi değil mi?
  • Eft Havale masrafi bankanin insiyatifi bence.

Ailemde 2 tane oksijen hesap mevcut, hicbirinden eft havale masrafi odemiyorum...

• Maestro26 kullanıcısına yanıt
    Enparadan aylık bağlarsanız 3 tl civarı eksik oluyo sanırım yani fazla bişey değil.Fakat turuncu hesabın avantajı günlük faiz vermesi ve istediğiniz zaman paranızı kayıpsız çekebilmeniz. Karar sizin.

e-turuncu da eft / hesap işletim ücreti v.s var mı ?
  • Maestro26 kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam yok. Konusu burda:https://forum.donanimhaber.com/e-turuncu-hesap-ile-1-yil-boyunca-guncel-hosgeldin-faizi-13-5--114958303#114958303

• Beyler yarın paramın günü.Yakın zamanda şube faiz oranı alan arkadaşlar aldığınız oranları yazar mısınız?
    Bu mesajınız üzerine başvurdum hocam, hesap işletim ücreti var mı ?
  • Yakın zamanda şube faiz oranı alan bir FORUMDAŞ yok mu????
    Teşekkür ederim.
    Başvuru yaptım. Mail felan geldi. Bakalım ne olacak.
    Adrese gelip sözleşme imzalatacaklar sanırım.
  • 10 gün oldu başvuralı... ne arayan var ne soran ben aradım. İşlemleriniz devam ediyor diyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: engink

zırvalık paranın bir kısmı vadesizde kalıyor, ne anladım o işten. zaten TL'de bir yatırımcının bu saatten sonra ne işi olur?

Sizce ne yapmalıyız. Tavsiyeniz nedir.

• Arkadaşlar Merhaba,

Şimdi en para ile odebankı kıyaslarken örnek veriyorum 80 bin paramız var ise enparada 80 bin odebankda ise faizlenen ana parayı 76 bin olarak hesaplıyoruz değil mi ? Not: Bu vadesiz hesapta 4 bin para tutma olayı tamamen saçmalık...

2.sorum ise enparada para transferleri, fatura ödemeleri gibi aktiviteler de 1 yıldır kullanıyorum 1 kuruş kesmediler. Bu konudan dolayı ve iyi faiz oranları için enpara kullanıyordum. Ama şimdi gel gör ki odebank 14.5 oranı hiç fena değil. Hesap işletim ücretleri konusunda nasıllar sitelerinde EFT de 4 tl gibi bir fiyat yazıyor kullanan arkadaşlar bu durumu nasıl çözdüler veya herhangi bir ücret kesimi var mıdır?
  • Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    Maestro26 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun

• Oksijen hesaptan HİÜ kesilen kimse duymadım henüz. En azından bizden 3 aydır kesilmedi.

EFT ücretiyle ilgili olarak konunun başında 50k üstünden 1 ay dolduktan sonra masraf alınmıyo denilmiş. Sanırım bu doğru. Çünkü ilk ay ben de 4 TL masraf ödüyodum. Sonra kendiliğinden masraf almamaya başladı.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.