Şimdi Ara

Odeabank Oksijen Hesap %22.50 Nisan 2019 (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
699
Cevap
24
Favori
73.304
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oksijen hesaptan ücretsiz olarak EFT yapmanın bir yolu var mı? İşlem başına 4 TL çok ve yaa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün 99000 tl aktardım, oksijen hesap açtım. şimdi kontrol ettim, dünki bakiyede 99000 bugünkü bakiyede, yanlış bişey mi yaptım acaba ??
  • can33tokat C kullanıcısına yanıt
    103000 tl aktar. faiz oranı 14.5 den yararlanabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: can33tokat

dün 99000 tl aktardım, oksijen hesap açtım. şimdi kontrol ettim, dünki bakiyede 99000 bugünkü bakiyede, yanlış bişey mi yaptım acaba ??

Hiç mi faiz işlememiş?

• Mokotow kullanıcısına yanıt
    Nerde var hocam bu aran ? 11.80 oran verdiler..... Yıkarım o şubeyi...
  • Bugün şubeden bende hesap açtım. 50.000 tl üzerinde parada aktardım. Ancak hesapta herhangi bir faiz oranı göremedim. Yüzde kaç faizle parayı işlettiğini nasıl anlıyor sunuz?

• ugur2280 kullanıcısına yanıt
    Hocam gece 12-1 arasında paranız 14.50 oranla otomatik olarak vadeli hesaba aktarılacak. Ertesi gün sabah 7-8 arası faiziyle beraber tekrar oksijen hesaba geçecek. Yarın hesap hareketlerini inceleyerek oranı görebilirsiniz.

• odea ing çoğu banka sabah 3 4 gibi hesaba vadesiyle iade eder parayı. cuma girer pz. tesi çıkar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • e-turuncu hesap 13.5. Bildiğim kadarıyla hesap işletim ücreti de yok. Gecelik veya 24 saatlik faiz mi oluyor? Şu vadesiz hesap ve 4000 TL olayını bana biri açıklayabilir mi ve e-turuncu nun farkını?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zerok

Oksijen hesaptan ücretsiz olarak EFT yapmanın bir yolu var mı? İşlem başına 4 TL çok ve yaa

Sorum arada kaynadi herhalde. Ücretsiz EFT yapmanın bir yolu var mı? Ya da kullananlar EFT olayını nasıl halledilir?

• Oksijen Hesap açtırmak istedim.
    Bulunduğum ilçede Odeabank şubesi yok.
    En yakın şube 2,5 saat uzaklıkta il merkezinde.

İlk hesap açılışını uzaktan yapamayacağımı ve şubeyi ziyaret etmem gerektiğini söylediler.

Böyle bir saçmalık olabilir mi? Hesap açtırmak için 2,5 saat yol tabii ki gitmeyeceğim.

Adamlara 300k para yatıracağım, ama bana şube ziyaretinden başka çözüm önermiyorlar. Paraları çok sanırım beyzadelerin... Vazgeçtim haliyle...

Zaten EFT falan ücret kesiyorlarmış, kafalarına göre hesap işletim falan da alır bunlar sonra... Üç kuruş fazla faizi buralardan geri alacaklarsa pek bir anlamı kalmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 11 Mayıs 2017; 14:11:56 >
  • Arkadaşlar sitede hesaplama yapmak istediğim zaman %10.5 olarak gösteriyor güncelleme mi oldu oranlarda?
  • 14.50 görünüyo bi değişiklik yok:https://www.odeabank.com.tr/tr-TR/bireysel/mevduat-urunleri/Sayfalar/oksijen-hesap.aspx?

• quote:

Orijinalden alıntı: Anxiolytic

14.50 görünüyo bi değişiklik yok:https://www.odeabank.com.tr/tr-TR/bireysel/mevduat-urunleri/Sayfalar/oksijen-hesap.aspx?

sol tarafta hesaplama araçları menüsünden mevduat getirisi'ne tıklayınca 10.5 çıkıyor ben mi yanlış bakıyorum acaba başka bir yerden mi yapılıyor hesaplama?
  • Bugün atm den para çektim kart kullanmadan pass`o diye birşey yapmışlar hoşuma gitti
  • Cuma şubeye gittim oksijen iyi ama eft vs ücret kesiliyor bunun bir yolu yokmu dedim kesinlikle ücret kesilmeyecek dedi hesabı açan kadın tamam dedim demekki şubeden açınca ayrıcalık falan oluyor açtık parayı gönderdim tekrar işlem yapayım dedim hemen bankadayken 4lira ücret çıktı kadına gösterdim şimdi daha faiz işlemedi pazartesi deneyin vs diye saçmaladı.pazartesi ücret çıkarsa arayın dedi bende çıktım geldim.

• zırvalık paranın bir kısmı vadesizde kalıyor, ne anladım o işten. zaten TL'de bir yatırımcının bu saatten sonra ne işi olur?
  • 4.000 TL ye 1 aylık ne kadar faiz getirir?

Sitesinde hesaplayamadim biturlu...

Bide tavsiye eder misiniz.

3 kuruş emanet paramız var heba olmasın...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maestro26 kullanıcısına yanıt
    Bu hesaba 4000 TL yatırırsanız sıfır faiz alırsınız. 60 bin TL altındaki tutarlar için İNG e-turuncu tavsiye ederim.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.