Subaru BRZ ye supercharger
Piyasada çok bulunan bir araç degil ama yine bilen var belki. Subaru BRZ/Toyota GT86 supercharger uygulayan yerler var mi İstanbulda? ABD den hazır kit almak dünyanın para, ek nakliye ve gümrük ekledin mi fiyat ikiye katlar. İstanbulda bu işi yapanlar var mi diye merak ettim. Tskr.
200mbps tarifemde 360mbps
Tarifem. 10/200mbps. Bugün test ettim, upload aynı ancak download 360mbps bastı. Acaba hata mı oldu diye düşündüm tekrar test ettim, yine 360mbps. Diğer arkadaşlara aynı şey oldu mu?
Cosa termostatik vana kullananlar var mı?
|
Kablolu kullanımda Huawei / ZTE modem farkı
Arkadaşlar, modemlerden anlayan varsa: modeme WiFi 6 mesh dağıtıcı kullanılır, dolayısıyla SOL modemin WiFi özelliği kullanılmayacak, sadece WiFi dağıtıcı ile kablolu bağlandı olacak. Bu durumda modem Huawei mi ZTE mi fark eder mi? Kablolu kullanımda herhangi bir farkları var mı?
Reklam doğru mu?
Son senelerde Turkcell - Vodafone arasına geçiyorum. Vodafone da gittikçe çöpe döndüğü için daha çok Turkcelldeyim. Bugün Telekomun reklamı gördüm, çekimi 2 yılda 2 kata katladılar diye. Gerçekten son dönemlerde fark etti mi Telekom? Hem kapsamı, hem hızı. Müşteri hizmetleri çok kötü olduğunu duydum ama orada da gelişme var mı?
Xiaomi (EvoFone) Gulf kasko kullananlar
EvoFone dan Poco F2 Pro aldım, ek olarak kasko da ekledim. Faturada 1 yıllık Mi Care diye yazıyor. İlk sene 3 defa ekran değişimi var, garanti süresi 3 seneye uzatıyorlar ve 3ncu senede pil yenileme garanti veriyormuş kasko. Yani isteğe bağlı 3ncu senede pil yenileyebilirsiniz diyorlar.
Sonra şikayetvar dan Gulf sigorta cep telefon kaskolarla ilgili şikayetleri okumaya başladım ve 7 gün bitmeden iptal ediyim mi diye düşünmeye başladım.
Xiaomi EvoFone dan kasko yaptıran oldu mu, aldığınız hizmetten memnun kalan oldu mu? Sizce mantıklı mı bu kasko?
Cashback kredi kartlar
|
Telekoma geçiş
|
Video Pass 720/1080p de kotadan yer mı?
|
Dördüncü mobil operatör
|
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 570
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 15.918 (Bu ay: 98)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 147 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar