200mbps tarifemde 360mbps
-
-
speedtest.net kaynaklı bir durum, tam hız sağlamak için birden fazla sunucuya bağlanıyor hat da destekliyorsa 2 katı hız çıkar
-
single yazazn yere tıkla normal ölçer...
-
nperf.com üzerinden test yapabilirsin. Speedtest saçmalıyor bazen.
-
360mpbs ama valve sunucularına ping 100ms, tata ile hindistan'ı dolaşarak valve'e gidiyor bağlantı. turkcell internet çok kötü.
-
Aynen hocam, Superonline kullanıyorum, hat çıkışları Singapur'dan. Bazen Antarktika'ya aktardığı falan oluyor, bilim adamlarını selamlayıp geliyor optik, maşallah.
-
Speedtest 3 farklı sunucuya bağlanıyor. Turkcell kendi sunucuları için ayrı kapasite, dış hat için ayrı kapasite atıyor sizin bağlantınıza. Lifecell, TV+ vs. gibi hizmetleri kullanırken dış hat etkilenmemiş oluyor böylece. Sunucu seçim kısmından elle bir sunucu seçerseniz eğer 200Mbps hız çıkacaktır. Çünkü elle seçim yapıldığında farklı sunuculara bağlantı yapmıyor.
-
Turkcell sunucuna bağlanınca bende de 200 oluyor normalde paket 100 lük. -
Teşekkürler açıklama için. Gerçekten öyleymiş, bende mutlu oldum boş boşuna :)
-
Bende SOL 200 Mbps'deyim, pratikte bir kez 50 MB/s hız gördüm.
-
200 aldığınız için gayet mutlu olmalısınız bence, bu ülkedenin yarısı hala 24mbit
-
-
Bir de https://testmy.net/ ile deneyin. Daha gerçekçi sonuçlar veriyor.
-
Güzel sonuç veriyor.
-
35 mbit superonline FTTB wifi AC
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onuy -- 22 Nisan 2021; 12:52:7 > -
steam indirme açtım 50 mb ile indiriyor.
-
Hindistan'ı niye dolaşasın :) Tata, uluslarası trafik taşıma hizmeti veren sağlayıcılardan bir tanesi. Aynı NTT gibi, Level3 gibi Ti Sparkle gibi.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X