Şimdi Ara

Odebank Migros 250 TL Hediye! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
7
Favori
7.496
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Enflasyon demiştim ama anlaşılmamış anlaşılan neyse sormadım söylemedim farz edelim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birkanbey kullanıcısına yanıt

"Migros kanallarından paylaşılan link aracılığıyla Odeabank hesap açılışı başvuru formunun tamamlanması gerekmektedir. "

kanallarından paylaşılan linki nasıl görebilirim?

• shutterbug kullanıcısına yanıt

https://www.odeabank.com.tr/tr-TR/Sayfalar/odeabank-musterisi-olan-migros-uyelerine-250-tl-dijital-alisveris-kodu-hediye.aspx?channel=RDGAMigros&utm_source=migros&utm_medium=banner&utm_campaign=Oksijen_Hesap&utm_term=Money_App&utm_content=RDGA

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Telefona Mobil bankacılık indirmemiz gerekiyor mu

Bu linkten başvuru formu doldurdum.

444 8 444'ü aradım formu doldurduktan sonra görüntülü görüşme ile olmuyor dedi.

Gene de beni arayınca banka soracağım görüntülü görüşme ile süreci tamamlasam olur mu diye.

• Sabah müşteri oldum ama arayan soran yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SquidGame kullanıcısına yanıt

Bütün butik bankalara bunu yazanlar bıkmadı. TMSF garantisi bütün bankalar için 150 bine kadardır. Ayrıca bu yazdığınız hukuken suç.

• Hocam yarın arayan temsilciye sorabilirsiniz ben sordum oluyor dedi ve not ekledi.

@yurtbey @yurtbeyi yarın arama olur, arama olmadan müşteri olmadınız inşallah

@bradenburg kurye yoluyla olacaksanız gerekmez, görüntülü olacaksanız indirmeniz gerekli

@SquidGame bi bitmediniz  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 22 Nisan 2022; 0:1:53 >

Bugün aradılar. Çalışan oldukça net bilgiler verdi.

Ben buradan süreci iptal ederim, notumu alırım ve siz görüntülü görüşme ile halledersiniz dedi.

Yakından bankacılık müşterisi olacağınız için EFT, FAST ücretleri de ödemezsiniz dedi.

Müsait bir zamanda süreci değerlendireceğim. Konuyu açtığınız için teşekkür ederim.

• Nisan 18 de kur korumalı mevduat için ilk kez bu bankada hesap açtım.Bu kampanyadan haberim yoktu.Bankadaki hesabı açan kişi de birşey söylemedi.Acaba şimdi arayıp söylesek kampanyadan yararlandırma durumu olur mu.

• gokhan1964 G kullanıcısına yanıt

Konuyu açan arkadaşın verdiği linkten başvuru yapmadığınız için yararlanamazsınız.

görüntülü görüşme ile kampanya katılımı oluyor di mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

Arama da belirtirseniz oluyor ancak ben görüntülü olamadım kimlik okutma sonrası bilgileri onaylayın veya tekrar deneyın kısmında onayla butonu yok  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 28 Nisan 2022; 3:29:46 >
  • eski tip kimlik varsa başvuruda sorun mu çıkıyor?

• Bende money uygulamasında kampanya görünmüyor. Migros kanalları üzerinden direkt kampanya linki yok mu?

• jeomustafa kullanıcısına yanıt
    Üstte paylaşılan link ile oluyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.