ARKADAŞLAR DOLAR FİYATLARININ ARTTIĞI BU GÜNLERDE DOLAR OLARAK ÖDEME ALABİLECEĞİNİZ GÜVENİLİR KAZANÇ SİSTEMLERİNİ SİZLERE TANITMAYA DEVAM EDİYORUM ! OKUMAYA ÜŞENEN ARKADAŞLAR KONU'NUN ALTINDAKİ "ANKET CEVAPLAMA TAKTİKLERİ" VE "ÇEKİM İŞLEMLERİ" VİDEOLARINI İZLEYEREK BİLGİ SAHİBİ OLABİLİRLER. AŞAĞIDA ANLATTIKLARIMI UYGULARSANIZ GÜNDE 1 SAAT AYIRARAK 5$ KAZANABİLİRSİNİZ. SİSTEM ÇOK BASİT VE KOLAY PARA KAZANDIRIYOR. TEK YAPMANIZ GEREKEN SORULARI CİDDİYETLE ODAKLANARAK CEVAPLAMANIZ. SİZE EN ÖNEMLİ TAVSİYEM "EMİN OLMADIĞINIZ ARA SORULARA CEVAP VERMEYİN. ANKETİ KAPATIN VE BAŞKA ANKETE GEÇİN" SAYFADA ANKETTEN BOL BAŞKA BİR ŞEY YOK. BAŞLAMADAN ÖNCE KONUDAKİ VİDEOYU MUTLAKA İZLEYİN. BANA TAVSİYEDE BULUNAN OLMADIĞI İÇİN ÇOK FAZLA HATA YAPARAK TECRÜBE EDİNDİM. SİZ AYNI HATALARI YAPMAZSANIZ GÜNLÜK SABİT BİR GELİR SAHİBİ OLABİLİRSİNİZ. AŞAĞIDAKİ TAVSİYELERİ MUTLAKA OKUYUN! BURADAN SİSTEME FACEBOOK İLE GİRİŞ YAPABİLİRSİNİZ https://dentacoin.com/?inviter=dTQMtG%2BRd6qT5V3UN%2F7PYA%3D%3D%7CmORXRKrpt4fgBAPHx9z7eg%3D%3D ÖNCELİKLE TANITACAĞIM KAZANÇ YÖNTEMİ ÇOK GÜVENİLİR VE ÖDEME GARANTİLİ BİR SİSTEMDİR. DENTACOİN DİŞ HEKİMLERİ VE DİŞ SAĞLIĞI SEKTÖRÜNDEKİ ÇALIŞANLARIN OLUŞTURDUĞU BİR PROJE. ZATEN PROJENİN NE OLDUĞUNU KAZANMAYA BAŞLADIĞINIZDA DAHA DETAYLI ANLAYACAKSINIZ. HATTA SİZE PARA KAZANDIRMAK DIŞINDA DİŞ SAĞLIĞI KONUSUNDA ÖNEMLİ TECRÜBELER KAZANDIRACAK. DENTA COİN (DCN) ŞUAN BORSALARDA LİSTELENEN ALINIP-SATILABİLEN BİR KRİPTO PARA. BU GİRİŞİMCİLERİN PROJELERİNİ TANITMAK İÇİN AİRDROP DAĞITMAK YERİNE SİSTEMLERİNİ DAHA DETAYLI TANITMA YÖNTEMİ OLARAK ANKET YOLUNU SEÇMİŞLER Kİ BENCE ÇOK BAŞARILI BİR YÖNTEM. YAPMANIZ GEREKENLER:
HEPSİ BU KADAR BUNDAN SONRA DENTAVOX SAYFASINDAN ANKETLERİ CEVAPLAYIP PARA KAZANABİLİRSİNİZ. PARA ÇEKME İŞLEMLERİ MY ACCOUNT (HESABIM) SAYFASINDAN YAPILMAKTADIR. MY ACCOUNT ANA SAYFASINDAKİ WİTHDRAW DENTACOİN BÖLÜMÜNDE - DENTACOİN ADRESS YAZAN KUTUNUN ALTINDA CİVİC UYGULAMASI İLE HESABI DOĞRULAMANIZ GEREKEN BİR BAĞLANTI GÖRECEKSİNİZ. ORAYA TIKLAYIP AÇILAN KAREKODU (QR) CİVİC UYGULAMASINDAKİ QR OKUYUCU AÇIP OKUTTUĞUNUZDA HESABINIZ DOĞRULANMIŞ HESAP OLACAK. ÇEKİM İŞLEMLERİNİZİ YAPABİLİRSİNİZ. CİVİC UYGULAMASINI SADECE GİRİŞ YAPMAK VE HESAP DOĞRULAMASI İÇİN KULLANIYORUZ. CİVİC UYGULAMASINDAKİ KİMLİK DOĞRULAMA İŞLEMİ YAPAY ZEKA ALGORİTMASINA SAHİP ONFİDO İLE OTOMATİK OLARAK YAPILDIĞI İÇİN 5 DK. SÜRMEKTEDİR. DİKKAT ETMENİZ GEREKENLER (TAVSİYELERİM):
ÖDEMELER HAKKINDA:
HOTBİT BORSASINA BURADAN (REFLİ) ÜYE OLABİLİRSİNİZ: DCN COİN İÇİN HACMİ EN YÜKSEK BORSA BURASI. BURAYA GÖNDERDİĞİNİZ DCN COİNLERİ USDT'YE ÇEVİRİP İSTEDİĞİNİZ BİR COİN ALARAK KENDİ BORSANIZA TRANSFER EDEREK PAPARA YA DA BANKA HESABINIZA ÇEKEBİLİRSİNİZ. BU BORSA'NIN ÇEKİM MALİYETLERİ ÇOK YÜKSEK OLDUĞU İÇİN HEMEN HEMEN PARANIN 1$'INI KAYBETSEMDE EN UYGUN OLAN COİNİN TRX (TRON) OLDUĞUNU ÖĞRENDİM. O YÜZDEN TRX ALARAK 1 TRX (0.20 Krş) KOMİSYON İLE GÖNDERİM YAPABİLİRSİNİZ. ÖDEME KANITLARI: DENTACOİN ANKET CEVAPLAMA TAKTİKLERİ DENTA COİN ÇEKİM NASIL YAPILIR? https://dentacoin.com/?inviter=dTQMtG%2BRd6qT5V3UN%2F7PYA%3D%3D%7CmORXRKrpt4fgBAPHx9z7eg%3D%3D < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeeLee -- 31 Ekim 2020; 2:54:19 > |
[ÖDEME KANITLI] 💰 Günlük 5$ Kazanabileceğiniz Harika Bir Gelir Kaynağı
-
-
Konunun altına para çekme videosu eklenmiştir.
Hesap doğrulamasından sonra nasıl çekim yapılacağı anlatılıyor video da.
-
anketin sonuna geldim bütün soruları cevapladım 1 gün ban verdi sebep tutarsız cevapladınız gerçekten harika çalışır adamlar.
-
konuyu detaylı şekilde yazıp anlatmamın sebebi de buydu zaten.
konuda bahsettiğim gibi başka bir anket cevaplıyor olsanız bile başka ankette verdiğiniz cevap ile çelişmeyin.
anketlerde süre olayı yok ve koskoca 24 saatiniz var. rahat rahat düşünerek cevap verin. cevabında kararsız kaldığınız ara sorular olursa anketi kapatın gitsin başka ankete geçin sitede anketten bol başka bir şey yok.
-
quote:
Orijinalden alıntı: DeeLeekonuyu detaylı şekilde yazıp anlatmamın sebebi de buydu zaten.
konuda bahsettiğim gibi başka bir anket cevaplıyor olsanız bile başka ankette verdiğiniz cevap ile çelişmeyin.
anketlerde süre olayı yok ve koskoca 24 saatiniz var. rahat rahat düşünerek cevap verin. cevabında kararsız kaldığınız ara sorular olursa anketi kapatın gitsin başka ankete geçin sitede anketten bol başka bir şey yok.
aynen dediğin gibi yaptım çeviri kullandım anketi ağırdan da aldım düşünerek hareket ettim. Senin dediğin önceki soruda ne sormuştuk kısmına özellikle dikkat ettim.
buna rağmen 1 gün ban verdiler sebebi ise tutarsızlıkmış anket mi quiz mi bence önce ona karar versinler. Kripto para vermemek için bence kasıtlı yapıyorlar yine de paylaşımın için tşk ederim ama emek edip boşa gitmesi hoş değil.
-
hocam şimdi adamları savunacak halim yok haklısındır muhtemelen.
burda aslında sistemi aldatmak lazım.
şimdi benimde ban cezam bitiyor yarın. yarından itibaren başarıyla tamamladığım anket başlıklarını bir yere not edip tekrar karşıma çıktıklarında onları cevaplamayı düşünüyorum.
sorunlu anketleride bir kenara yazıp onlara girmeyeceğim.
benim ilk günüm iyi geçmişti 4.5$ kazandım ertesi gün banlandım sonra bir 4$ daha yaptım. sonra 3 gün banlandım. eğer tecrübeli hareket etseydim bir çok hatayı yapmazdım.
o yüzden hocam bunlar size aslında tecrübe olsun.
not alarak devam edelim.
kazancı günlük sabit hale getirebiliriz böylece. puanı yüksek diye her ankete katılmamak gerekiyor bence. siz daha yolun başındasınız. 3 gün ve 1 haftalık ban haklarınız duruyor. benim sadece 1 hakkım kaldı.
-
Dentacoin Anket Cevaplama Taktikleri Videosu Eklenmiştir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeeLee -- 29 Ekim 2020; 22:40:46 > -
Siteden ilk ödememi aldım. 2 günde yaptılar. Konuda arkadaşın dediği gibi diğer anket siteleri gibi anket bulanamadı veya atma yok. Sitenin zorlayan şeyi ban var. Onun içinde soruları konuda yazıldığı gibi not ederek ilerleyin. Sakin ve dikkatli çözün kazanmanın tek yolu bu. Sorulara çok hızlı cevap vermeyin eğer verirseniz yine banlanırsınız. Bazen cevapladığınız soruların kelimelerini değiştirerek üst üste aynı soruları soruyor ve farklı cevap verirseniz tutarsız cevap diyip banlıyor bunada dikkat edin. Bunlar dışında site harika :)
-
arkadaşlar konudaki videoları izledikten sonra anketleri cevaplayarak her gün para kazanabilirsiniz. yeter ki konudaki uyarıları dikkate alıp hata yapmayın.
ödemelerde sorun yok. çekimle ilgili videoyu izlerseniz kanıtları da görebilirsiniz borsalarda ve hesaplardaki işlem geçmişlerinden.
-
aga sana zahmet banka hesabına geçirmeyi de anlatsanaçok karışık o durum
-
hocam çok basit aslında ama bir çok kişiye karışık geliyor.
haftalık çekim zamanım gelsin bir video çekip detaylı anlatacağım. video'yu konuya eklerim.
-
reis 1 milyon dcn yaptım ve htcbitten çekim isteği verdim. 4.3 dolar yapıyor.bunun ne kadarını kesiyor? hangi birime çevirmek daha mantıklı? bahsettiğin video ne zaman gelir
-
hotbit borsasına üye olup oraya çekseydin ya konuda boşuna mı hotbit paylaştım. hitbtc kullanmıyorum hiç bir fikrim yok. hotbit'te kesinti yok DCN satıp TRX alıp Türkiye'deki bir borsaya gönderiyorsun bu kadar.
-
Hocam siz bu intten para kazanma islerinde bilgili duruyorsunuz belki benim bi sorunum var ona da yardimci olursunuz. 2captcha'yi biliyor musunuz hocam? -
Site ödemelerde yavaşladı mı ? Desteğide cevap vermiyor
-
Civic denilen uygulamayı kurdum fakat profil fotoğrafı çekmeyi başaramadım. Selfie diyor "Ready"'e tıklıyorum fakat çekmiyor uygulama mı bozuk anlamadım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X