Arkadaşlar kardeşim bilgisayar bölümü okuyor performans ödevi vermişler ben baktım ama hiç bir şey anlamadım internet de aradım yine yararlı konu bulamadım son çare kendim konu açmak istedim yardımlarınız esirgemeyin :)
KONU
1) 1'den 1000 kadar olan sayılar içerisinde 5 ile tam bölünenleri ekrana yazdıran programın algoritmasını ve akış diyagramını hazırlayınız (mod kullanarak yapılacak) 2) Girilen n adet sayının 1) 5 ile bölünebilen sayıların toplamı ve adeti 2)3 ile bölünebilen sayıların toplamı ve adetini bulan programın algoritmasını ve akış şemasını hazırlayınız.
Kardeşin için mi istiyorsun yoksa kendin için mi bilmiyorum ama bu verilen ödev performans ödevinden bile sayılmaz arkadaşım gerçekten küçümsediğime değil sakın yanlış anlama ancak bilgisayar bölümünde okuyup da bu problemi çözemiyorsa(n) çaresi burası değil bence oturup çalışmak en mantıklısı,bu tür ödevlerin verilme amacı programlamanın mantıksal prosedürünü öğrenciye kavratmaktır, sen eğer alıp bu ödevi hazır önüne koyarsan kendi bacaklarına sıkmış olursun.Yinede soruna cevap veren olacaktır bu benim görüşüm kolay gelsin.
quote:
Orijinalden alıntı: MU5T4F4
Kardeşin için mi istiyorsun yoksa kendin için mi bilmiyorum ama bu verilen ödev performans ödevinden bile sayılmaz arkadaşım gerçekten küçümsediğime değil sakın yanlış anlama ancak bilgisayar bölümünde okuyup da bu problemi çözemiyorsa(n) çaresi burası değil bence oturup çalışmak en mantıklısı,bu tür ödevlerin verilme amacı programlamanın mantıksal prosedürünü öğrenciye kavratmaktır, sen eğer alıp bu ödevi hazır önüne koyarsan kendi bacaklarına sıkmış olursun.Yinede soruna cevap veren olacaktır bu benim görüşüm kolay gelsin.
konuyu okur okumaz bunları yazmak geldi aklıma. daha bunları foruma soruyorsan bu bölüm bitmez vallahi de billahi de bitmez. kendin çabalamalısın böyle böyle öğreneceksin