Şimdi Ara

Odin Fail alanlar içeri resimli (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
107.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fail alıyorsan indirdiğin rom telefonuna uyumsuz olma ihtimali var. Bu ihtimalin de telefonunu işlevsiz hale getirme riski var. İyice emin ol indirdiğin dosyanın senin telefonun marka ve modelin için olduğuna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gircan

Fail alıyorsan indirdiğin rom telefonuna uyumsuz olma ihtimali var. Bu ihtimalin de telefonunu işlevsiz hale getirme riski var. İyice emin ol indirdiğin dosyanın senin telefonun marka ve modelin için olduğuna.

benim telefona uyumlu. kesin emin değilim siz bi link verebilirmisiniz samsung galaxy y

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakababa7

quote:

Fail alıyorsan indirdiğin rom telefonuna uyumsuz olma ihtimali var. Bu ihtimalin de telefonunu işlevsiz hale getirme riski var. İyice emin ol indirdiğin dosyanın senin telefonun marka ve modelin için olduğuna.

benim telefona uyumlu. kesin emin değilim siz bi link verebilirmisiniz samsung galaxy y

Yapacağın işlem root mu?
  • Ayrıca bu işlemi yaparken laptopın bataryasını tak. Elektrik giderse telefonda sıkıntı olabilir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cakababa7

quote:

Yapacağın işlem root mu?

root değil rom çakacağım
  • Odin i shift+sağ tık ile yönetici olarak çalıştırın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardicli2000

Odin i shift+sağ tık ile yönetici olarak çalıştırın.

denedim ama olmuyor

• hiç bilen yokmu

• arkadaşlar sorunu buldum ama çözemiyorum şimdi benim rom tar.md5 ile bitiyor ben md5 olanını siliyorum sonra rom'a winrar simgesi geliyor ve odin 3 comminicator çalışmayı durdurdu diyor bunu nasıl çözerim
  • Arkadaşlar bende de ayn durum oldu. Meğer Kies i açık unutmuşum. kapatınca kendiliğinden devam etti. ve rom uygulandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuclearist

Arkadaşlar bende de ayn durum oldu. Meğer Kies i açık unutmuşum. kapatınca kendiliğinden devam etti. ve rom uygulandı.

bende durum aynı maalesef

• Söylenilen herşeyi denedim ancak fail almaya devam ediyorum. İlk önce internetten bulduğum ilk yazılımı kurdum ancak telefon karşılama ekranında bekleyip duruyor. tekrar yazılım atmaya uğraşıyorum ama sürekli bu hatayı alıyorum
  • Sorunumu çözdüm, recovery moduna girip temizlik yaptıktan sonra yazılım atmayı tekrar denedim oldu.
  • recovery moduna alıp temizledikten sonra yükleyince oluyor
  • meraba arkadaşlar. telefonum galaxy s3 ı9300. odin telefonu tanıyor. com port olarak görüyor. fakat ne yaparsam yapayım failed hatası alıyorum. driverler yüklü herşey tamam. telefonu download modda bağlıyorum romu seçip start diyorum biraz bekledkten sonra failed hatası verıyor. servise götürdüm. telefoncu telefonun soketini bozuk oldugunu bu yuzden yazılım yüklenmediğini söyledi. bununla ne alakası var. telefon çökmeden önce resim falan atabiliyordum. ayrıca bozuk olsa pc tanımaz. sorun nedir sizce. telefoncu 55 tl istedi. acil cevap lütfen kafayı yemek üzereyim. telefon recowery moda da girmiyor sadece sownload moda giriyor.. Herseyi denedim ama olmuyor. Bu s3 ne yapcam ben.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • meraba arkadaşlar. telefonum galaxy s3 ı9300. odin telefonu tanıyor. com port olarak görüyor. fakat ne yaparsam yapayım failed hatası alıyorum. driverler yüklü herşey tamam. telefonu download modda bağlıyorum romu seçip start diyorum biraz bekledkten sonra failed hatası verıyor. servise götürdüm. telefoncu telefonun soketini bozuk oldugunu bu yuzden yazılım yüklenmediğini söyledi. bununla ne alakası var. telefon çökmeden önce resim falan atabiliyordum. ayrıca bozuk olsa pc tanımaz. sorun nedir sizce. telefoncu 55 tl istedi. acil cevap lütfen kafayı yemek üzereyim. telefon recowery moda da girmiyor sadece sownload moda giriyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tozluca

meraba arkadaşlar. telefonum galaxy s3 ı9300. odin telefonu tanıyor. com port olarak görüyor. fakat ne yaparsam yapayım failed hatası alıyorum. driverler yüklü herşey tamam. telefonu download modda bağlıyorum romu seçip start diyorum biraz bekledkten sonra failed hatası verıyor. servise götürdüm. telefoncu telefonun soketini bozuk oldugunu bu yuzden yazılım yüklenmediğini söyledi. bununla ne alakası var. telefon çökmeden önce resim falan atabiliyordum. ayrıca bozuk olsa pc tanımaz. sorun nedir sizce. telefoncu 55 tl istedi. acil cevap lütfen kafayı yemek üzereyim. telefon recowery moda da girmiyor sadece sownload moda giriyor.

1saat sonra size kesin çözümü yaparız.

• bekliyorum sağolun =)
  • Arakdaşlar birebir aynı sorun bende de var.

Telefonum "Firmware upgrade uncountere an issue ...." gibisinden bir hata veriyor.

Sadece download moda giebiliyorum ve burdan odin görüyor. Ancak olmuyor bir türlü yükleyemedim.

Lütfen yardım edin.
  • arkadaşlar fail yazısı geldikten sonra telefonu usb den çıkarsam bir şey olur mu
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.