Şimdi Ara

Odin Fail alanlar içeri resimli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
107.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sorunumu odinin yeni bir versiyonu olan 3.0.9. Versiyonu ile çözdüm bir deneyin derim arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luftschloss -- 14 Eylül 2015; 13:42:12 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Odin Fail Alanlar İçin Resimli Çözüm

Odin fail hatası, bir Android cihazın Odin programı kullanılarak flaşlanma işlemi sırasında oluşabilecek bir hatadır. Bu hata, genellikle cihazın seri portunun açılamamasından kaynaklanır ve cihazın flaşlanmasını engeller.

Odin fail hatasını çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• USB Sürücülerini Kontrol Et: Android cihazının bilgisayar tarafından tanındığından emin ol. Cihazın USB sürücülerinin güncel olduğundan emin olmak için aygıt yöneticisini kontrol et.
    • Seri Port Ayarlarını Kontrol Et: Odin programında, "Options" sekmesinden "Serial Port" seçeneğinin doğru olduğundan emin ol. Cihazının COM port numarasını bulmak için aygıt yöneticisini kullanabilirsin.
    • Kabloyu Kontrol Et: Arızalı veya hasarlı bir USB kablosu Odin fail hatasına neden olabilir. Farklı bir USB kablosu kullanmayı dene.
    • Cihazı Yeniden Başlat: Cihazını kapatıp yeniden başlatmak, seri port sorunlarını çözebilir.
    • Cihazın Kurtarma Moduna Geç: Bazı durumlarda, cihazın kurtarma moduna geçilmesi gerekebilir. Bu, cihazın güç düğmesi, ses açma düğmesi ve ana sayfa düğmesine (varsa) aynı anda basılarak yapılabilir.
    • Odin'i Yönetici Olarak Çalıştır: Odin programını yönetici olarak çalıştırmak, seri portla ilgili izin sorunlarını çözebilir.
    • Antivirüs Yazılımını Geçici Olarak Devre Dışı Bırak: Antivirüs yazılımı, Odin'in cihazla iletişim kurmasını engelleyebilir. Flaşlama işlemi sırasında antivirüs yazılımını geçici olarak devre dışı bırakmayı dene.

Yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra da Odin fail hatası alıyorsan, cihazın donanımında bir sorun olabilir. Bu durumda, bir teknisyene başvurman gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • lütfen yardım edin bilen bir kişi yokmu
  • Yüklediğin dosyada sorun olabilir tekrar indir yükle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takayashi

Yüklediğin dosyada sorun olabilir tekrar indir yükle

deneyeceğim hocam sağolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başka usb portu, başka dosya ile deneyin. hata vermeye yer arıyor odin
  • Usb driver larini yeniden yükle sorun yine devam ederse telefonun pilini çıkar tak ve download mod a gir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

başka usb portu, başka dosya ile deneyin. hata vermeye yer arıyor odin

çok teşekkürler hocam deneyeceğim bu arada 2.3.5 yüklü wipe vb hiçbirşey yapmadım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bersgurs

Usb driver larini yeniden yükle sorun yine devam ederse telefonun pilini çıkar tak ve download mod a gir

tesekkurler hocam deneyeceğim

• quote:

Usb driver larini yeniden yükle sorun yine devam ederse telefonun pilini çıkar tak ve download mod a gir

dediklerinzi yaptım ama olmadı bu arada yazılımım 2.3.5 cwm vb hiçbirşey kurmadım wipe yapmadım
  • arkadaşlar bilen yokmu lütfen ya böyle bir hata veriyor

<OSM> Enter CS for MD5..
    <OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable..
    <OSM> Please wait..
    <OSM> S5360XXLC1_S5360OJVLC1_S5360XXLC1_HOME.tar.md5 is valid.
    <OSM> Checking MD5 finished Sucessfully..
    <OSM> Leave CS..
    <ID:0/003> Odin v.3 engine (ID:3)..
    <ID:0/003> File analysis..
    <ID:0/003> SetupConnection..
    <ID:0/003> Initialzation..
    <ID:0/003> Get PIT for mapping..
    <ID:0/003> Firmware update start..
    <ID:0/003> sbl.bin
    <ID:0/003> NAND Write Start!!
    <ID:0/003> BcmCP.img
    <ID:0/003>
    <ID:0/003> Complete(Write) operation failed.
    <ID:0/003> Added!!
    <OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)
  • telefonda usb debugging ayarını etkinleştirmeyi denermisiniz
  • quote:

telefonda usb debugging ayarını etkinleştirmeyi denermisiniz

deneyeceğim teşekkürler
  • cihaz rootlu değilmiş root ettim ama gene fail alıyorum hata ayıklamayı da açtım yazılım 2.3.5 wipe vb yapmadım cwm yüklemedim
  • cihaz 2.3.5 rootlu onun dışında hiçbirşey yapmadım driverler yüklü ama neden fail veriyor bir bilen yokmu

• güncel bilen yokmu

• quote:

Orijinalden alıntı: cakababa7

güncel bilen yokmu

Tar.md5 sondaki md5 yazisini silin. Uzantısı .tar olarak bitsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cu_AkdemiR

quote:

güncel bilen yokmu

deneyeceğim hocam çok sağolun

• quote:

quote:

quote:

güncel bilen yokmu

batarya takılı değilken download mode tuş kombinasyonuna basılı tutarak bataryayı takın. usb yi takarak gerekli adımları takip edin.
    kesin çözüm.
  • quote:

quote:

quote:

güncel bilen yokmu

Ek olarak pit dosyasını eklemeyin. Sadece sıkıştırılmış 3 dosyayı belirtilen yerlere ekleyin. Modem dosyasi phone a, csc dosyasini csc ye diger dosyayida pda ya ekleyin. Ek olarak Odin 1.85 sürümünü kullanin ve işleme başlamadan once re- partition seçeneğini isaretlemeyin. Sıkıştırılmış dosyalardan pda ya ekleyeceginiz dosyanin uzantisi md5 ile bitmesin. Sonu .tar ile bitsin. Uzantisini değiştiremiyorsaniz. Bilgisayar daki klasör ayarlarından dosya uzantıları ni göster i işaretleyin. Download mode a alırken sıkıntı yaşamıyorsunuz sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EKONOMI$T -- 22 Kasım 2012; 7:06:12 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

güncel bilen yokmu

Ek olarak pit dosyasını eklemeyin. Sadece sıkıştırılmış 3 dosyayı belirtilen yerlere ekleyin. Modem dosyasi phone a, csc dosyasini csc ye diger dosyayida pda ya ekleyin. Ek olarak Odin 1.85 sürümünü kullanin ve işleme başlamadan once re- partition seçeneğini isaretlemeyin. Sıkıştırılmış dosyalardan pda ya ekleyeceginiz dosyanin uzantisi md5 ile bitmesin. Sonu .tar ile bitsin. Uzantisini değiştiremiyorsaniz. Bilgisayar daki klasör ayarlarından dosya uzantıları ni göster i işaretleyin. Download mode a alırken sıkıntı yaşamıyorsunuz sanırım.

öncelikle tek bir dosyadan oluşuyor rom bunu pda ya yerleştirdim. 2. olarak md5 olan yeri silince dowya birden winrar olarak göründü ve odinle flasyhlayınca odin 3 comminicator çalışmayı durdurdu dedi

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.