Şimdi Ara

Odin ile Yazılım Yüklerken Telefon sustu Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a arkadaşlar telefon donunca bataryayı söktüm taktım Samsung Gt N7000 ekranında kalıyordu bende internetten biraz araştırıp odin ile yazılım yüklemeye çalıştım tek dosyada başarılı olamadım 3 dosyalı yüklemeye çalıştım re partitionu seçtim odinde id:com un üstünde kernel yazıyordu biraz bekledim herhangi bişi olmadı bende kabloyu çıkardım telefonu kapattım bidaha açılmadı şarja tepki vermiyor ne yapmam lazım? Cihazın Note1 öğrenciyim yardım edebilecek varmı :)

• çok beklemedim herhalde bi 10 dk filan olmuştu videolarda izlediğim kadarıyla id:comun altında veya üstünde yeşil bi bar doluyordu yükleme yapıldığında benimkinde hiç bişi olmuyordu.
  • Bana pm at dönerim sana kardeşim ;-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hz.Heisenberg

Keşke daha bekleseydin, normalde 10 dakikada olması gerekirdi ama yine de bekleseydin keşke. Çok büyük ihtimalle telefon çöp oldu şarja taktığında bile tepki vermiyorsa. Geçmiş olsun

Bu arada cevap verirken lütfen alıntılayın ya da cevapla seçeneği ile cevaplayın yoksa göremem.

İlgilendiğin için çok teşekkür ederim tecrübe edinmiş oldum :) bidaha yazılımla asla uğraşmam :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.